Desuden viser jeg dig, hvordan du også kan tjene flere penge på undervisning online. VIPKID ansætter undervisere til at hjælpe kinesiske studerende med at lære at tale engelsk flydende. Standard, dog tidskrævende proces for at blive ansat (4 trin inklusive interviews, en demoklasse osv.). For de fleste universiteter og colleges er der en fast løn pr. Kursus.

Det kan være en udfordring at prissætte dit kursus korrekt for at maksimere din indkomst og stadig gøre det overkommeligt for studerende. Med andre ord, hvis du har specialiseret eller interessant viden eller evner, kan du blive en online-lærer. Jeg koordinerer min tidsplan på en sådan måde, at jeg er færdig med arbejde inden 8 a. Høj indtjening sammenlignet med andre online erhverv. En anden fordel ved at undervise i engelsk online er det faktum, at det er relativt let at komme i gang, og opstartomkostninger er generelt lave (forudsat at du allerede har adgang til alt det nødvendige udstyr). Vil du lære, hvordan du rejser verden rundt på kr 10 om dagen? tjek broke backpacker's bible gratis! Den sidste udvej er at finde en ressource oprettet af en anden og bruge den til at lave din egen.

Så du er nødt til at sikre dig, at du fremstiller kvalitetsindhold.

Du udfylder den skriftlige ansøgning, afslutter et interview med en medarbejder i virksomheden, hvor du underviser i en kort prøveklasse, derefter træner du og træner klasser med virksomheden. Du kan undervise talende engelsk eller grundlæggende skoleklasser på engelsk til kinesiske studerende. Så der har du det:

Sandsynligvis vil ikke ansætte dig uden erfaring. Luk, klipper græsplæner og gør praktisk arbejde. Selvom Zoom ikke er så populær, modtager Zoom ros fra engelsklærere online for at have fremragende lyd- og HD-videokvalitet samt en mere pålidelig forbindelse sammenlignet med Skype. Hvis du kan få en fuldtidsstilling, får du en løn, komplet med ydelser og betalte fridage. Nogle virksomheder vælger at betale dig via direkte bankoverførsel en eller to gange om måneden, mens andre betaler dig via en service som PayPal. FR EE 5-dages kursus Sådan starter du en blog, der tjener penge. På dette gratis kursus tager vi dig gennem, trin for trin, alt hvad du har brug for for at starte en rentabel blog.

Du skal ikke bekymre dig for, at folk falder ud - dem, som du vil betale. Kurserne ændres ofte, og der er flere, der tilbyder, så det er svært at sige noget om kvaliteten af ​​dem alle, da jeg tydeligvis ikke har kontrolleret hver eneste nye indlæg. Tjek det her.

Start En Blog

Desuden kan du lade din kreativitet løbe vild. Skal jeg promovere mine klasser? Du skal bo og være fra USA eller Canada for at være lærer med Qkids.

Hvis du læser dette indlæg, har du sandsynligvis en idé om, hvad du skal undervise online. Jeg kommer på arbejde overalt i verden og hjælper andre med at få en indkomst i deres egen virksomhed. Men hvis du foretrækker at høre en lydforklaring, lavede Pat Flynn en podcast-episode med Brian Casel, der giver dig kernen i, hvordan du fremstiller din undervisningsvirksomhed. Jeg er sikker på, at du vil tale om penge. Nogle af de højtydende på dette område har været meget succesrige, og efterspørgslen efter onlineindhold vokser konstant. Du bliver måske bedt om at tage en klasse i det kinesiske litteratur fra det 19. århundrede, selvom du ikke ønsker at gøre noget i forbindelse med det. Colleges har brug for flere instruktører, både adjunkter og fuldtidsinstruktører, der er trænet til at undervise online. Et globalt netværk af online coaches, der underviser på 46 sprog.

 • Det vil hjælpe dig med at skabe dit unikke brand.
 • Udemy er en platform for videobaserede onlinekurser.
 • En online sprogskole, der tilbyder sprogundervisning.

Tags

Desuden får The Broke Backpacker-læsere 35% rabat på online TEFL-kurser gennem MyTefl ved hjælp af koden BACKPKR. Sælg dine lagerbilleder. Nogle websteder ansætter når der er en ledig stilling som MeritNation, og på nogle websteder kan enhver undervise med god viden om emnet som Chegg. Avancerede studerende har allerede evnen til at forstå engelsk, men de har stadig brug for en indfødte højttaler til at hjælpe dem videre med deres engelsk ved at lytte og forklare sprogets kompleksiteter.

Luk andre programmer og browsere, som du ikke har brug for, så din computer ikke bugteres af unødvendige programmer, der bremser din computer og spiser den dyrebare internetbåndbredde, som du har brug for til din klasse. For eksempel, hvis du lærer kunderne, hvordan man laver deres egen elektronisk musik, har du brug for software til musikkomposition og alt andet, der kan hjælpe dig med at demonstrere processen. Nogle websteder kræver muligvis din uddannelsesmæssige baggrund, og andre kan bede om oplevelse. Hvad er dagshandel?, flyt diagrammet fremad (i vores eksempel skal du ændre tidsrammen til 1/1/10 til 31/31/11) og se, om du gætte rigtigt. Desuden opbygger du et solidt omdømme som en online-lærer, der hjælper studerende med dette specifikke problem: Kontraktsperiode er fleksibel (ingen langsigtede garantier). WizIQ tilbyder forskellige prisplaner til at imødekomme et bredt spektrum af undervisningsbudgetter. Kender du lektionsplanerne, du arbejder så hårdt for at oprette for dine studerende?

Hvor meget brugte du under oprettelsen af ​​kurset? Online-karrierer er åbne for alle slags instruktører, lige fra grafiske designere til registrerede sygeplejersker. Uanset om du ønsker at tjene penge på at undervise online som en musikinstruktør, golftræner eller dybest set noget andet, takelessons. Med den stigende popularitet af fjernundervisning kommer den stigende tilstedeværelse af fjernundervisningsjobber, selv ved etablerede institutioner. Dit løniveau med Tutor. Du kan muligvis tjene et par ekstra penge, mens du fører en bryggeritur, en foodie-begivenhed eller en historisk vandretur.

 • Studerende har evnen til at bedømme dig 1 stjerne for noget.
 • Det varierer ærligt så meget, at jeg ikke engang har listet det her, fordi det virkelig afhænger af skolen og din tilgængelighed/kvalifikationer/erfaring også.
 • Se på ting som forskellige elevtyper (auditive, kinestetiske osv.), Typer spil og aktiviteter, der fungerer til Skype-lektioner, hvordan du klassificerer dit sprog efter forskellige CEFR-niveauer osv.
 • Jobannoncerne er forskellige.
 • Onlineundervisningspladser vokser og overtager de fysiske klasser i de fleste tilfælde, og det er det rigtige tidspunkt at begynde at opbygge din karriere.
 • Desuden konkurrerer du med andre kursusudbydere, hvilket kan betyde behovet for at reducere prisen på dit kursus for at konkurrere.

Gofluent

Ja, onlineundervisningspladser er et konsekvent, tilgængeligt middel for backpackere og nomader til at tjene en digital indkomst. Dette er sandsynligvis den del, der er mest fremmed for mange af jer. Handel 212, dette er en aftale om at købe eller sælge aktiver, såsom råvarer eller aktier, til en fast pris, der skal leveres og betales på et senere tidspunkt. Du underviser ikke i engelsk, du hjælper dine studerende med at få bedre uddannelsesmæssige eller professionelle muligheder i udlandet. ESL (engelsk som andresprog) er noget, der aldrig vil forsvinde. En-til-en eller private sessioner: De har desværre nogle krav, som ikke gør dette til en passende mulighed for alle, men hvis du opfylder disse, kan dette være en god mulighed.

Sælg Dit Håndværk Lokalt.

Jeg har været i stand til at vokse min forretning markant i de sidste fire år og har leveret kurser til over 15.000 studerende på Udemy, Skillshare og YouTube. Dette hjælper dem med at øge deres indre evne, og det er meget lettere at få onlinehjælp snarere end at fastlægge en personlig aftale. Så uanset om du sælger et kursus til 10 studerende eller 1.000 studerende, koster det ikke dig mere (bortset fra den tid, du har brugt på at promovere dit kursus). Et crashkursus i start af din egen lille virksomhed. Medmindre du er fortrolig med kodning og anden teknisk jargon, eller medmindre du har en kontakt på et universitet eller et universitet, er det bedre med at søge en alt-i-en-platform, der giver dig mulighed for at være vært for dit online kursus, mens du markedsfører og markedsfører det. Hvis du står op til en udfordring og ønsker at tage et tidligt skift, skal du tjekke med dine lokale kaffebarer og prøve det.

 • Se vores dybdegående artikel om at undervise i engelsk som fremmedsprog i udlandet!
 • Hvis du begynder fra bunden med at lære noget nyt, så tag nogle noter.

Bedste Virksomheder, Der Betaler For At Undervise I Engelsk Online

6-måneders kontrakt. TutorVista har mere end 2020 lærere på forskellige emner fra lande som Indien, USA, Storbritannien, Australien, Kina, der leverer kvalitetsuddannelseskurser. Dette kan være meget tidskrævende.

Lad Os Forbinde!

Private virksomheder og skoler kræver ofte ikke certificering. Uanset din platform skal du promovere dit kursus. Efterhånden som jeg er blevet ældre, har jeg været i stand til at omdanne denne naturlige tendens til en pengestrømsfrembringende virksomhed. Popexpert er blevet vist i USA Today, Mashable og Daily Muse. Du kan ofte finde arbejde som dette, hvis du bor et sted med masser af koncerter, begivenheder og shows. Tjek vores interview med Flora her. Uanset hvad du beslutter dig for at undervise, skal du skabe en virkelig positiv ændring i dine studerendes liv. Uafhængige onlinelærere kontrollerer deres egne priser og kan opkræve så lidt eller så meget, som de vil.

Du kan annoncere et webinar eller andet indhold, der fører ind i kurset. Hvor meget kan du tjene? Afsæt en time om dagen til markedsføringsformål. Du behøver ikke at have et fancy kontor eller et ton udstyr, og du får også undervisningsressourcerne i de fleste tilfælde. Tutor kids online, køb de produkter, du valgte i enhver deltagende butik. Stadig nødt til at beskæftige sig med Beijing tid. Hvis de ikke findes i din by, skal du overveje at starte din egen!

Vi forstår værdien af ​​at have fantastiske undervisere. De tager mere tid på at godkende dig som online-tutor. Du risikerer også at ikke få betalt for denne klasse, hvis kvaliteten var så dårlig, og din klasse var stort set ikke-eksisterende. Når kurset er derude, kræver undervisning af ti personer eller en million det samme arbejde på din ende.

Unacademy

Husk, at hvis du kommer ind i denne forretning, kan det være virkelig konkurrencedygtigt. Opret din profil, indstil dine priser for en 50-minutters videosession, fortæl andre om din tilgængelighed, og instruer derefter dine lektioner via video. Disse vil være påkrævet, uanset hvilket firma du underviser online til! Med denne episke guide vil vi tale om nogle af de bedste virksomheder til at undervise i engelsk online og dele nogle plusser/minuser for hver enkelt. Lærere kan tjene penge online, der arbejder på deltid, op til kr22/t, bare undervise i engelsk. Vi tilbyder ressourcer som lærerhåndbogen og vores 30 dages lærerudfordring for at hjælpe dig med at opbygge en god klasse. Du har brug for en bachelorgrad (i ethvert fag) og undervisningserfaring eller undervisningserfaring uden for klasseværelset med børn som mentorord, børnekirke osv.

Lynda

I tilfælde af at du har brug for lidt ekstra overbevisende om levedygtigheden ved at sælge kunstkurser online, her er et par eksempler på, at andre kunstnere gør det med succes: Det er vigtigt, fordi når du har opbygget et publikum af ægte fans, så har du ingen grænse for, hvor meget du kan tjene. Foretag korrekt undersøgelse af de forskellige typer onlineundervisningspladser, og tag dine egne kvalifikationer/oplevelser i betragtning, vælg, hvilken type der er bedst for dig. Her er en anden artikel om myter omkring VIPKID. De ved, hvordan man bruger sociale medier, blogging, e-mail-marketing og andre værktøjer til at opbygge deres publikum og engagere deres fanbaser. Om, så hvad er der galt med Bitcoin-minedrift nu? Arbejde med disse websteder kan man nemt forvandle deres lidenskab til et erhverv og deres fritid til en rentabel.

For at kvalificere dig til en af ​​deres positioner skal du være kvalificeret til at arbejde i USA eller Canada, bachelorgrad inden for ethvert felt, et skoleår med traditionel undervisningserfaring eller tilsvarende inden for mentoruddannelse, vejledning eller alternativ uddannelse.

Sælg Din Gamle Elektronik.

Hvis du er en natugle eller en morgenperson, kan du arbejde, når du vil, fordi der altid er studerende over hele kloden. Det store spørgsmål var, hvordan man gør det, uden at det var 20+ timer langt. På dette medlemssted kan lærere og eksperter dele deres ekspertise inden for erhverv, teknologi og kreative færdigheder. Det er lige så let at anvende de fleste af disse virksomheder som at udfylde nogle grundlæggende oplysninger og din e-mail-adresse.

Undervisning I Udlandet

Online-lærere kan komme fra alle samfundslag. Mens der er et ton derude, er Udemy et, som du skal overveje, fordi det har et indbygget publikum til dig. De startede med henblik på at udvide lidenskaben med at undervise blandt lærerne i deres eget tempo og tid, hvor de har det godt. Nøjagtige handler kan udføres oftere med crypto genius, ingen separat app er tilgængelig. Vil du vide, hvad du kan lave til middag med de tre ingredienser, du har i dit køleskab? At have de rette kvalifikationer som B. For at komme i gang skal du gennemgå ansøgningsprocessen.

Få dig en anstændig bærbar computer, en god webcam-cam og headset - en støjdæmpende er bedst - og et behageligt arbejdsområde, der er oprettet i et super stille rum. Vi forbereder din download og sender den til din indbakke inden for de næste 5 minutter. Til sidst, efter at have vurderet din kvalitet, bliver din profil gjort live for at rekruttere studerende til dine vejledninger. Og hos nogle virksomheder behøver du heller ikke en grad. Det er en nem måde for en dyrevenner at tjene et par ekstra penge på noget, de allerede elsker. Som tutor kan du enten logge ind tilfældigt eller booke et skift. Opret / lær en strategi, gearing - Dette er den sats, din mægler multiplicerer din indskud med, hvilket giver dig købekraft. Hun havde undervist online ud over sit normale undervisningsopgave for at betale sig for sit hus, og hun blev overrasket over, hvor mange penge hun var i stand til at tjene bare ved at undervise et par timer her og der i weekenderne. Mange mennesker tøver med at undervise online.

Det behøver ikke være en teknisk færdighed, men du skal gøre værdien 100% konkret. Undervisning med dem er en fantastisk måde at opbygge en klientbase, tjene nogle ekstra penge på og blive komfortabel med det grundlæggende i onlineundervisning. Du tror måske ikke, at du har, hvad det kræver at tutor online, men du må ikke opgive endnu. En af måderne jeg plejede at tjene penge på college var ved at sælge mine klassesedler. Er du engelsklærer med behov for en anden indkomstskilde? Fantastisk kundeservice, du indstiller dine egne timer, får hurtigt betalt Ulemper:

Måske kan du få plads til 20-30 studerende i dit yogastudio.

Vedantu

Jeg ELSKEDE ikke at skulle bruge en. For denne skal du fokusere på at tage nogle få klienter til at starte med. Del denne værdifulde information med flere mennesker, så alle får gavn af online-vejledningsjob. Med den fleksibilitet, som disse virksomheder tilbyder, kan du arbejde, når du vil, og hvor du end er. Der er masser af online undervisningsopgaver tilgængelige på internettet.

Genoptagelser for denne position kan sendes til carriere @ tutorocean.

Jeg måtte tjene penge overalt! Onlinevejledning er en af ​​de nye karrieremuligheder i dette årti. Nogle virksomheder kræver ingen grader, hvilket er utroligt, men de har også typisk en lavere lønningsgrad end gennemsnittet (ca. kr10- kr12/time). Con ikke lokalt vært, 17 BTC for en 3 måneders licens, afhængigt af hvilken plan du ønsker (og hvor mange bots du har brug for). Når du har et specifikt sprog i tankerne, kan du altid kigge online for at se, om der er nogen specifikke websteder til dig derude.

Jeg har hørt, at undervisning online er dyrt. For dem, der ønsker at blande tingene sammen og undervise i en lang række kulturer, er Italki perfekt. Det er vigtigt at indse fra starten af, at der ikke er nogen enkelt standardundervisning online-model. For at komme i gang skal du tilmelde dig en konto, vælge en konsultationssats pr. Time og svare på nogle spørgsmål, der sendes til dig via Maven-matchningsfunktionen. I dette tilfælde ville du være mere en arrangør eller marketingmedarbejder af kurset.

Deres studerende kunne være fra hele landet eller rundt om i verden.

Online Lærercertificering

Ikke alle stater vil have ting som flaskeopgørelsen, men det er stadig værd at slå op om indtjeningsmuligheder gennem genbrug. Tilmeld dig, opret en profil, og gør dig derefter tilgængelig for kæledyr sid! Når du er klar til at begynde at undervise, udfylder du dit papirarbejde og underskriver din kontrakt. Hvis du kan opbygge din undervisning til flere skoler, selvom der er et tidspunkt, hvor du muligvis ikke modtager en klasse, vil du ikke gå glip af et beat!

Sælg Lektionsplaner

Software med større funktionalitet er generelt ikke for dyrt, især hvis du kvalificerer dig til en lærer- eller studerendesabat på grund af dit arbejde på en traditionel skole. De ansætter kun USA/canadiske lærere, og klasser har op til 4 studerende. Men du er stadig nødt til at få dem til at se minutter af dit kursus for at tjene penge. Virksomheder der skal overvåges: american eagle poster svag vejledning, michaels overgår i kvartalsrapport, at&t foretager store ændringer. Du skal bare være en person, der er villig til at dele deres viden. Husk, at syv blev betalt samme dag foran, mens de tre andre blev betalt efter hver tale. Faktisk KAN jeg! Eller hvis der var noget, jeg ønskede at udtale for eleven, kan jeg chatte tilbage til dem. Opfylder job, fordi du skaber de studerendes karriere.

De ville ikke kaste detaljerne på trods af, hvor tidskrævende det ville være; kurset var nødvendigt for at inkludere alt, hvad Bill regelmæssigt blev spurgt om: Anbefales ikke til mødre med små børn, medmindre du har hjælp. Opkaldsindgang:, mange papirer du til at opbygge en velkomst med relativ lethed. Du behøver bestemt ikke at blive for dekorativ, når du opretter dit online engelske klasseværelse. Bliv ejendomsmægler.

Læs mere, skal jeg betale skat mens jeg underviser i udlandet?

Tjen Penge Online

I logger begge på en online platform. Lad os mødes i midten og antage, at en lærer tjener kr20 i timen eller kr10/klasse (Basisløn på kr8 + begge incitamenter kr2 = kr10). Verificere, hvis du ikke helt kan se, hvilken retning den samlede tendens bevæger sig i, så giv den en miss. Du sælger også dig som lærer for det materiale. Der er snesevis af online TEFL-kurser, så du er nødt til at sikre dig, at du vælger et hæderligt (og overkommeligt) firma. Du bør også overveje at samle interesse via opt-ins og blymagneter.

Nogle bruger deres evner til at undervise i praktisk viden, mens andre fokuserer på håndværk eller sundhed og velvære. Og det gør 1934746 andre mennesker. Forskellige studerende kan have forskellige behov, så at fortælle dem, hvad du er god til, kan hjælpe med at overbevise dem om, at du er den lærer, de ønsker. I 2020 producerede Bill endelig videoen. Disse kurser er normalt struktureret på lignende måde som college-klasser, hvor lektioner bygger på hinanden mod et specifikt resultat, hvad enten det er at mestre software som Adobe Photoshop eller Microsoft Excel, eller lære at strikke en trøje. Lad os diskutere de grundlæggende krav, der er nødvendige for at blive en online-vejleder i henhold til industristandarder.

Den nøjagtige samtale- og ansøgningsproces varierer afhængigt af det firma, du vælger, men de fleste følger et lignende mønster.