Michelle fremstiller rutinemæssigt seks tal hver måned fra sin blog. Skal have en bachelorgrad eller nuværende universitetsregistrering for at ansøge. Der er dog masser af legitime transskriptionsmuligheder fra arbejde derhjemme derude, og dette kan være en god måde for gode maskinskrivere at tjene penge derhjemme. E-mail-marketingeksperten bruger statistiske analyser og signaler på sociale medier til at øge salget. Faktisk har jeg i de sidste fem år tjent mellem kr15.000 og kr25.000 om året med at arbejde ud fra komforten i mit eget hjem, alt sammen mens mine børn sover godt i deres senge.

De er rent supplerende. Hvis du mener, at denne mulighed kan være en god pasform for dig, kan du starte med at sende en profil på websteder som AskWonder, FlexJobs eller Upwork. Uddannelse og sundhedsydelser er blandt de bedste brancher, der er repræsenteret på denne liste. Uddannelse til salg af forsikring tilbydes. Dette link er på engelsk, men der er forskellige sprogversioner af webstedet tilgængeligt. Er medicinsk transkription, hvad du er interesseret i?

Del dem med os i kommentarerne. Korrekturlæser finder og korrigerer fejl i teksten. Alt andet…, nogle tidlige ASIC-minearbejdere optrådte endda i form af en USB, men de blev forældede temmelig hurtigt. Betalingen kan være omkring kr11 hver time. Derefter suges det op og skriv stadig.

Da jeg læste, at hans Flipper-universitetsstuderende (enlig mor) tjener kr5.000 om måneden, var jeg nødt til at tilføje det til mit ophold derhjemme mor jobliste. Mange virksomheder ansætter transkriptionister for at omdanne deres lyd- eller videooptagelser til markedsførings- eller træningsmateriale. Vil du få betalt for at skrive for blogs som denne? Jobplader som Upwork er dog et andet godt sted at få din fod i døren. Mange af MoneyConnexion-læserne tjener anstændig indkomst gennem dette job.

Kontrakt, 20+ timer om ugen.

Sådan bliver du Amazon-sælger med FBA i 5 trin

MTurk giver dig mulighed for at blive betalt med direkte indbetaling eller Amazon-gavekort. Disse job kræver muligvis, at du ejer en bærbar computer, har internettjeneste og har andet materiale (som et headset), hvis du skal tale i telefonen. De har ekstra løn, når du underviser i spidsbelastningstider og bonusbelønninger for at undervise i flere klasser. Du skal være ekstremt forsigtig, når du søger arbejde hjemme hos Amazon.

Klik her for at lære mere om CareetSteps arbejdsgiverfortrolige træningsprogrammer, som har en næsten perfekt bedømmelse på TrustPilot efter næsten 1.000 kundeanmeldelser. Hvilke er de største indbydersteder?, ifølge deres hjemmeside tager deres top fagfolk hjem mere end $ 1000 om ugen. Vores ven Kaylas nye kursus kaldet "kr10K VA" lærer dig de nøjagtige trin, hun har brugt for at gøre en sammenhængende kr10.000 om måneden. Tjek mine ressourcer til landing af transkriptionsjob hjemmefra, eller gå straks videre til disse virksomheder: Hvis du er vidende om software og computere, der kan være endnu mere et plus. Denne professionelle internetmarketing er den go-to fyr i alt det, der er involveret i at skabe effektive marketingstrategier og korrekt distributionsteknikker af e-mail-nyhedsbreve. I lang tid var jeg under indtrykket af, at enhver online-indtjeningsidee måtte være en fusk. Vi har startet en del af forskningen for dig.

Hvis du har fremragende vokale færdigheder på dit modersmål, er der en enorm mulighed for dig at tjene penge med dem.

Onlinearbejdet Med Dine Drømme Venter

Med over 10 millioner studerende er dette en meget legitim og populær online læringsplatform, hvor vejledere skaber ressourcer, guider, videoer og besvarer studerendes spørgsmål og får betalt for det. De øverste Studypool-vejledere i 2020 tjente for eksempel over kr269.000 på et enkelt år. Mens du kan drive en realityvirksomhed fra dit hjem, så længe du har din stats ejendomslicens, skal du stadig vise potentielle købere hjemmet. Der er også adskillige apps og ressourcer til freelancere, der hjælper dig med at opnå mere ved at arbejde mindre. Som mange virksomheder, der tilbyder job hjemmefra, fungerer Concentrix også globalt og på tværs af snesevis af forskellige sprog. NextWave leder næsten altid efter uafhængige entreprenører til at arbejde som arrangører og forfattere for at blive involveret i politiske spørgsmål på føderalt, statligt og lokalt niveau. Du kan generelt forvente at tjene mellem kr8 og kr15 per time.

Web Search Evaluator

Bogholderi, bogføring og revisionskontorer er egnet til arbejdstagere, der ønsker at blive hjemme eller arbejde deltid. Jobkrav kan omfatte at arrangere rejsearrangementer, indstille aftaler, styre korrespondance og placere onlineordrer til personlige genstande. Men ved kun at sælge 5-10 meget unikke produkter er du den bedste chance for reel succes. 00 pr. Måned, afhængigt af støtteberettigelse og hvor mange undersøgelser du deltager i. Hvis ingen af ​​disse valgmuligheder lyder som noget, du vil være interesseret i, har vi en liste over de bedste sidestykker til at begynde at generere indkomst.

Arbejd med PR og marketingafdelinger for at levere kommunikation inden for og til en virksomheds kunder og kunder. Når din tilgængelige saldo er mindst kr100, kan du anmode om betaling via direkte indbetaling eller PayPal. Garanterede stoptab handler, handelslager kan være mere din hastighed - her er de bedste mæglere til det.). Mens flertallet af online headhunting-positioner er provision-baserede, skal du kigge længere efter, og du kan se muligheder med en grundløn på omkring kr47.000/år med provision. Der er masser af freelance-forfattere, der tjener over 6 tal, mens andre tjener et par hundrede dollars om måneden. Clickworker giver dig mulighed for at logge ind og arbejde, når du vil. Der er to forskellige stier at tage som oversætter hjemmefra. I gennemsnit kan assistent-generelle rådgivere tjene op til kr190.000 årligt. Internet-teknologi åbner beskæftigelsesdøre.

De nuværende tilgængelige positioner inkluderer salg, reklame, kontostyring, projekt/program/produktstyring opfyldelse og driftsstyring, menneskelige ressourcer, forretnings- og handelsudvikling, drift, IT og supportteknik, faciliteter, vedligeholdelse og fast ejendom og kundeservice. Husk, at de fleste redigerings- og korrekturlæsevirksomheder foretrækker kandidater med college grader. Ønsker du at lære mere om, hvordan man bliver en transkriptionist? Dette er et job med meget potentiale, fordi titlen dækker mange ting. Grafik- og webdesignere kan få de værktøjer, de har brug for meget let, og mange af de projekter, de udfører, kræver ikke et helt team for at afslutte. Det er en mulighed, hvis du søger at hjælpe andre med din viden.

Ttec

Det reducerer også dramatisk antallet af miles, der er føjet til dit kilometertæller, hvilket betyder reducerede vedligeholdelsesomkostninger og forlænget køretøjs levetid. Du arbejder for dem som en uafhængig entreprenør, og du sætter din egen tidsplan. SigTrack - SigTrack samarbejder med uafhængige entreprenører for at registrere, om andragende underskrivere er vælgere, eller for at behandle vælgerregistrering og andre former. Hvis du kan bevise din ekspertise inden for ethvert felt, kvalificerer du dig som en ekspert. Lønningen kan faktisk være anstændig for disse job, men du er stadig en uafhængig entreprenør, og hvor meget arbejde der er til rådighed varierer. Registrerer detaljer om forespørgsler, kommentarer eller klager, transaktioner eller interaktioner og griber ind i overensstemmelse med det. For at gøre processen let skal du opbygge en online butik gennem Shopify.

FlexJobs forsikrer, at hvert enkelt udgivet værk håndskærmes for at kontrollere dets legitimitet. Der er også interaktive træningssessioner, som selv erfarne programmerere kan tage for at forbedre og lære nye kodningsevner. Du kan få adgang til Amazon-job hjemmefra på deres side om virtuelle placeringer.

Er Amazing Selling Machine værd at kr4.997 pris?

”På den måde får du dit svar og viser samtidig interesse for, hvordan virksomheden opererer. Du kan endda finde nogle eftertragtede jobannoncer til ghostwriter på Tinder. Generelt skal du tjene et minimum, før du får betalt, og YouTube betaler månedligt - hvis du ikke tjener nok på en måned, rulles saldoen over. Korrekturlæser kan arbejde som en "generel korrekturlæser", eller de kan specialisere sig på visse områder - f.eks. Korrekturlæsning afskrifter til domstolens journalister. Du kan også overveje at tilbyde nedsatte klasser eller en-til-en coaching sessioner for at påvirke studerende og få eksponering. Blogging er en af ​​mine yndlingsformer for passiv indkomst. Det giver hende også regelmæssig inspiration til nye produkter, efterhånden som nyhedscyklussen ændres - og det kan føre til gentagne kunder. Der er ingen kontrakter, ingen kommissionskapsler, ingen parter, og du behøver ikke at dele din kontaktliste.

Med stigningen i efterspørgsel forudsiger Bureau of Labor Statistics også en stigning i løn til kr19- kr29 per time i de næste 5-7 år. Google advarer folk om at holde sig væk fra tilbud som Google Adwork, Google ATM, Google Biz Kit, Google Cash, Tjen Google Cash Kit, Google Fortune, Google Marketing Kit, Google Profits, Home Business Kit til Google, Google StartUp Kit, Easy Google Profit og Google Works. Dem med specialiserede færdigheder, eller som kender flere sprog, kan muligvis kommandere højere priser. Ved du, at Amazon giver enkle online jobmuligheder? Læs min guide til virtuel hjælp her. Astronomer- kr 111k, de prestigefyldte verdensfolk som (den fiktive) Don Draper, der arbejdede tilbage i 1950'erne, er stadig prestigefyldt og en af ​​de højest betalte. Administrative kvalifikationer er mest efterspurgte og involverer normalt arbejde med meget specifikke projekter.

Seks måneder efter, at jeg startede min blog, modtog jeg mit første tilbud på et job som freelance skribent. Dette firma tilbyder betalt træning, timeløn samt fordele som betalt fri, 401k, livsforsikring, medicinsk, tandlæge og vision. Dette inkluderer ikke kun kundeservicerepræsentanter, men endda dataindtastning, menneskelige ressourcer (HR) og forsyningschefer. Disse platforme oplever en eksplosiv vækst, og flere dukker op hele tiden. En anden pålidelig måde at tjene penge hjemmefra med mad levering.

De ansætter i mange byer i USA, og du kan levere alt fra mad til detailsalg.
Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside, så du kan få vores MoneyConnexion online jobuddannelsespakke OG altid få detaljerne om opdaterede dataindtastning online job.

Tjek Disse Legitime Arbejde Fra Hjemmemuligheder

Men med en stigende mobil arbejdsstyrke bliver svindel relateret til at arbejde onlinejob hjemmefra også mere almindeligt i disse dage, og de findes i mange former: Hvis du opkræver en klient kr50 for det blogindlæg (som er en temmelig typisk begynder/avanceret begyndersats), har du lige tjent 50 dollars til en times værdi af arbejde. Du får udstyret med proprietær teknologi, der giver dig mulighed for sikker adgang til applikationer, så du vil være i stand til at støtte og hjælpe kunder med en række forskellige tjenester og tekniske behov. Uden at betale for ekstra fordele som sundhedsydelser, jobsikkerhed osv.

Westat er et markedsundersøgelsesfirma, der ansætter deltids- og fuldtidsopsamlere for telefon- og feltdata.

Læserinteraktioner

For nogle mennesker er det den bedste del. Den grundlæggende løn er omkring kr18 i timen, og de ansætter kun i nogle stater i USA. Selv i dag taler de fleste artikler om arbejde fra hjemmearbejde om den samme lave betalende taktik: Jeg har foretaget forskningen, så du behøver ikke. Sygepleje er naturligvis en fælles holdning, og en der ofte findes på fjerntliggende grundlag. Udbetaling via PayPal inden for 24 - 48 timer. Har du et hjerte til dyr? Onlineundervisningspladser findes på en række forskellige websteder overalt på nettet.

Som beskrevet ovenfor er affiliate marketing en udbredt indkomstskilde for bloggere. Mange spekulerer ofte på, hvordan de kan lande en lukrativ koncert. Undervis sprog eller andre specialiserede fag. Tjek Catherine Alfords 'Get Paid to Freelance Course'. Agenter tjener typisk mellem kr9- kr12 per time, og fuldtidsansatte modtager fordele og PTO.

Tidligt kan du muligvis ikke høre tilbage med det samme (eller overhovedet). Transcriptionists rapporterer at tjene mellem kr10- kr25 per time. Afhængig af dit sted og dit erfaringsniveau kan du gøre meget mere. Du kan opkræve en provision på mellem 15% og 25% af salgsprisen for at håndtere dette arbejde for andre mennesker. Enago - De ansætter normalt eksterne redaktører. I så fald bør du overveje at blive Social Media Manager. Hvis du vil forvandle din besættelse med korrekturlæsning til en virksomhed, der arbejder hjemme, har vores ven Caitlin et gratis informationsværksted for at komme i gang. Korrekturlæser kigger efter fejl på dokumenter, bøger, blogindlæg og mere.

Du har et enormt indtjeningspotentiale med et gennemsnit på kr15 per time og et højt på mere end kr25 per time.

Højtydende Virtuelle Assistentjob

Betalinger sker via direkte indbetaling hver uge. Audioingeniører kan gøre en dræbende online-indtjening fra lydeffektarbejde. De har to positioner - en der kræver en bil og en der ikke gør det. Hvor mange bitcoins kan du miner på en dag? Nogle gange har Amazon virtuelle (eller "arbejde-fra-hjemmet") stillinger til rådighed for kvalificerede personer, der bor i nogle områder. Se mere arbejde hjemme regnskabs- og bogføringsfirmaer her. Jeg er selv softwareingeniør og kunne faktisk finde mit arbejde hjemmefra på faktisk.

Hjemmearbejderundervisning

Ikke desto mindre er planer allerede i gang med at udvide til andre steder. Logo-designere på Fiverr tjener et sted fra så lidt som kr10 til hele kr1.000 pr. Job, så indkomsten, du tjener, afhænger i vid udstrækning af dine evner, og hvor godt du markedsfører dig selv. Ved at blive medlem af os kan du dele organisation med andre uanset deres livsstil. For at få succes på dette område skal du også investere i en god computer og højhastighedsinternet. Dette overlader revisorer til at arbejde med store billeder, som kræver ekspertise som en virksomheds vækststrategi, skatteplanlægning og revisioner.

Jobmuligheder er samlet i tre brancher: Dette skyldes, at dine studerende bruger din indfødte talerydelse som en grundlæggende lektion, og enhver mere formel lektion er lagt ovenpå. De ansætter kun amerikanske forfattere, og du skal indsende en skriftlig prøve for at blive overvejet. Først vil du måske beslutte en niche af varer, som du vil fokusere på i din butik. I så fald anbefaler jeg CareerStep til træning. Der er muligheder for alle uanset dit tidsplan, din alder eller dit hjemmelivsansvar.

Specifikt kan juridisk og medicinsk transkription tilbyde den bedste indkomst, og der er klasser, du kan tage for at blive trænet inden for disse områder. På samme tid kommer du altid i interaktion med mennesker, hvilket burde gøre dit ophold-hjemme-job ret socialt. Er du flydende på et andet sprog? I bogen diskuterer Tim, hvordan man ansætter virtuelle assistenter i udlandet for kr5 til kr15 per time. Entreprenører skal arbejde mindst tyve timer om ugen.

Kundespecialist

Desuden beder de om penge, hvilket er et tip om, at tilbudet ikke er et telecommuting-job. Russisk som andresprog er et plus. Bonuspoint, hvis du kan skrive på andre sprog som spansk eller fransk. Og inden gryden af ​​Internettet var det meget sværere at sortere gennem svindel og de reelle muligheder. Du har potentiale til at tjene kr660 på dine første kr800 i kvalificeret salg uden månedlige salgskvoter og ingen startomkostninger!

Hjælper studerende med jobfærdigheder, der giver dem mulighed for at få succes med deres jobsøgning, herunder CV og brevskrivning; interviewe; job søgning strategier. Start din freelancing rejse i dag med Flexjobs, og begynd at tjene penge. Se vores oplysningspolitik for yderligere information.

Ingen hjemmefester.

Opgaver kan omfatte oprettelse eller korrigering af tekster, deltagelse i undersøgelser eller søgning efter data og organisering af dem. Fiverr er en meget dejlig mulighed for folk, der ønsker at tjene nogle ekstra indtægter. Når du registrerer dig på deres websted, kan du vælge HIT'er (Human Intelligence Tasks), der lyder interessant for dig; nogle gange skal du gennemføre en kvalifikation for at lande opgaven. Upcall betaler ugentligt. Prøv dette arbejde hjemmefra jobforslag fra vores eksperter, og være på vej til en ny og potentielt opfyldende karriere. Det er en virkelig dejlig koncert, især da det er hjemmebaseret arbejde. Rediger transkriptioner for rettsreportere Gennemsnitsløn

E-bogskrivning

Betaling kan gå op til kr18 per time afhængigt af opgaven. Som direkte medarbejder får du en regelmæssig løncheck, skatter, fordele og andre omkostninger, der er taget fra den lønseddel og en W-2 i slutningen af ​​året. Sådan fungerer det:

Hvis du bruger tre timer om dagen, kan du tjene kr2.700 pr. Måned. Sørg for, at du kigger efter eksterne Amazon-job og anvender direkte på det ene og det eneste legitime websted - Amazon. BLS viser "median" -lønninger for job frem for "gennemsnitlige" lønninger. Da deres opgaver involverer transkription af indspillet medicinsk diktat, er en computer, et skrivebord og ørestykket generelt de eneste krav, når de har afsluttet et postkundært medicinsk transkriptionsprogram. Der er mange discipliner. Virksomheden fokuserer på at give undervisning i engelsk.

  • En anden populær freelance platform er Fiverr.
  • Det er altid en god ide at se på åbning af job hos agenturer.
  • Virtuel assistance hjælper også hårdtarbejdende enkeltpersoner med en mulighed for at blive involveret i virksomheder lige ved at komme af banen, hvilket kan føre til mere ansvar i fremtiden.
  • Du lærer at skærpe dine korrekturlæsefærdigheder, tip til markedsføring af disse færdigheder og hvordan du finder job som en professionel korrekturlæser.

Sørg For, At Jobbeskrivelsen Lyder Legit

Freelance virtuelle assistenter arbejder for flere klienter. Endelig skal du aldrig betale nogen penge for at starte et job. Problemet er, at de fleste freelancing-websteder får masser af applikationer, og at ansættelse til stillinger er begrænset. LanguageLine Solutions blev grundlagt i 1982 og tilbyder tolke- og dokumentoversættelsestjenester.

Det ser ud til, at alle laver videoer i disse dage. Som korrekturlæser bliver du bedt om at korrekturlæse alle typer indhold. Skal være 18 år eller ældre for at arbejde som shopper. Men det er op til dig at finde dem og styre klar, og det er ikke altid nemt at fortælle den rigtige aftale fra en fidus. Selvfølgelig skal du demonstrere dine evner for at få nogle troværdige freelancing-optrædener.

S jurisdiktion. Der er nogle svindelfirmaer, der arbejder hjemmefra, der hævder at have legitime transkriptionjob - men når du ansøger, bliver du afvist og opfordres til at tilmelde dig et transkriptionstestkursus til en pris af et par hundrede dollars. Hun er endda startet et onlinekursus kaldet kr10K VA for at lære andre at gøre det samme.

Vil Du Se, Hvordan Vi Byggede En kr1.000.000 +/år-blog?

Efter afslutningen af ​​en gennemgang betales testere ikke, før klienten accepterer deres feedback. Hvis du har nogle designfærdigheder og erfaringer, er dette blot nogle typer online-arbejde, du kan udføre: Tro det eller ej, du behøver ikke at være CPA for at starte bogføring. Heroes @ home, sørg for, at du abonnerer på vores adresseliste, da jeg ofte får virksomheder, der når ud til mig om tilgængelige fjernstillinger, de har, og jeg deler dem kun med mine abonnenter. Nogle andre eksempler er Aweber, Convert Kit og MailChimp. 95 i en måned. Løn er mellem 3 og 8 cent pr. Oversat verden. BLS-vækstudsigterne for dette erhverv er "meget hurtigere end gennemsnittet", med en vækst på 23 procent, der forventes over 10 år. Potentielle kunder kan søge efter kvalificerede fjernarbejdere og proaktivt kontakte dem om potentielle jobmuligheder.

Men selv hvis størstedelen af ​​Fiverr-brugere tjener under kr100 om måneden, lykkes 30% at tjene mellem kr100 og kr499 og derover. Waltham, Massachusetts-baserede Lionbridge har stillinger til rådighed, der er deltid, freelance og fjernbetjent. Hvis du er den type person, der er selvmotiveret og behagelig at arbejde på egen hånd, skal du nyde arbejde som e-mail kundeservice, indtastning af data og gennemgang af produkter, så er du den person, vi leder efter. Sælg dit håndværk på etsy, der er færre dygtige tekstforfattere end afslappede forfattere, men der er endnu færre dygtige tekstforfattere med ekspertise inden for bestemte områder (en specialitet). (VA, DC, MD), Pre Sales Engineer Cloud/DevOps Remote, produktspecialist - Denver, Colorado (Remote), Channel Sales Engineer og mere.

Kontaktcentrene er derefter nødt til at ansætte eller indgå kontrakt med licenserede forsikringsrepræsentanter “fordi statslige love kræver, at kun licensierede agenter kan‘ sælge ’politikker,” siger Durst.

Med stigningen i flere karrieremuligheder og flere og flere eksperter, der henvender sig til andre for hjælp i forskellige sektorer, trives den digitale coachingindustri. Den bedste del ved dette arbejde fra hjemmearbejdet er, at det ikke er umuligt at lære kunsten og dygtigheden af ​​Facebook-annoncer - nogen kan hente det og sikre deres første klient inden for en måned. De tilbyder fleksible tidsplaner, og du kan arbejde så mange timer, du vil. Når det er sagt, anbefaler hun dig også “at finde din niche og køre med den.

BlogMutt

Arbejde hjemmefra som en virtuel receptionist for dette WAH-firma. Angiv dine ekspertiseområder i dit CV og del eksempler på dit arbejde - på denne måde skiller du dig ud fra konkurrencen. Og at være en god maskinskriver er et must. Der er hundredvis af virksomheder, hvor du kan finde dataindtastningsjob. Når du begynder at arbejde for SigTrack, betaler de dig via PayPal. Bedste peer-til-node-udlånsplatforme, mobilappen er en stor hjælp, når du er fyldt med diverse bokse i din blanke kælder eller svulmende loft. Det er vigtigt, når du undersøger job fra hjemmet, at du kender de tilgængelige typer beskæftigelsesstatus, før du beslutter, hvem du vil arbejde hjemmefra.

Nogle er svindel. At få betalt for at tilbringe tid med disse lodne venner lyder måske som et drømmejob. Betalingen sker hver mandag via PayPal. Udsigterne for webdesign er fortsat høje med 27% vækstrate indtil 2024. Som teknisk forfatter er du ansvarlig for at skrive brugervejledninger og anden dokumentation.

Derefter er dette jobbet for dig, som du kan gøre i komforten af ​​dit eget hjem!
  • Det er her en webdesigner kommer ind.
  • Hvis du elsker at være omkring børn eller allerede bor hjemme med dine børn, kan du overveje at starte en dagplejeforretning i hjemmet.
  • Mange online-publikationer og virksomheder har brug for personer, der kan hjælpe dem med at undersøge forskellige emner.

Online-vejledere.

Hvis dit ekspertiseområde er public relations, eller du vil prøve at tjene penge på at skrive hjemmefra, er der muligheder derude, der kan være rigtige for dig. Du skal muligvis ansøge, have en brandsikkerhedskontrol af dit hjem og gennemføre bestemte træningstimer, før du kan pleje børn i dit hjem. Evalueringsjobbet er outsourcet af Google og andre tech-giganter til en håndfuld virksomheder, der indgår kontrakt med evaluatorer og er ansvarlige for at ansætte og styre dem. Få betalt for at producere sponsorerede anmeldelser - blive ansat af mærker til at udføre specifikke produktanmeldelser.

Som assisterende generalrådgiver er dit job at hjælpe virksomheder med at overholde relevante love og regler ved at udvikle politikker og forretningspraksis i overensstemmelse med statslige, føderale og internationale love. Som personlig kok kan du hjælpe familier, der løber lavt i tide eller har meget specielle diætbehov og har brug for hjælp. Det kan være lukrativt, men du foretager ikke en fuldtidsindkomst med det samme - det tager tid, men det er bestemt tilgængeligt. Uanset din viden eller erfaring, vil nogle mennesker betale dig for at dele disse oplysninger med dem, hvad enten de er personligt eller online. Nu hvor du ved, hvad du har brug for, og hvor du skal kigge efter legitime job, har det! Rapporterede indtægter ligger mellem kr10- kr14 per time. Virksomheden har over 110.000 uafhængige entreprenører fra hele USA. Nogle online-arbejde fra hjemmepositioner involverer besvarelse af e-mails, svar i live-chat, styring af en tidsplan eller optagelse af videoer.