I de fleste tilfælde betales denne feedback af websteder, der tilbyder dem online platforme til at uploade deres musik. 4. Robin hood, , der dækker krypto, AI, tech, fremtiden, historie, samfund og mere! livestream trading, - Med traditionel dagshandel kontra penny-aktier skal du også tage hensyn til de mindre gunstige prisstrukturer, mæglere tilbyder. Det er klart, at du bruger denne platform på den rigtige måde kan hjælpe dig med at få eksponering og vokse et publikum ind. Og hvad skal du tilbyde? Dette job er til producenter, der ønsker en karriere inden for musik, men deres kvalitet er endnu ikke på et professionelt niveau. I dag er uddannelse en billion billion industri.

En af de nemmeste måder at tjene penge online, mens du lytter til musik, er at gennemgå dem. Ved at forlade en sådan feedback tjener du kontanter online. Når din musik er listet, tjener du penge, hver gang nogen køber en licens - eller blot tilladelse - til at bruge dine loops, beats eller sange. Betydning af at Spotify og YT bevarer dets margin, mens kunstnerens margen er reduceret! Ja, du læser det rigtigt. Når du er færdig med de første par trin, skal du ansætte nogen til at gøre dit beat-butik-logo eller lave et på din egen. 1 Skriv direkte til mærker eller via begivenheds- og reklamebureauer. På den anden side, hvis du naturligvis har et godt øre for musik, kan du lytte og derefter gennemse musik på forskellige steder og få betalt.

Og hvis du har det godt, vil ordet sprede sig, og du vil snart have en bonafide-forretning på dine hænder.

Disse parter har muligvis intet at gøre med de mennesker, der skriver sangens tekster og melodi og dermed ejer kompositionens copyright. Forventede du ikke at se reklame på et indlæg om, hvordan man tjener penge? Drømmen for enhver kunstner er at tjene penge på deres musik, men hvordan begynder du faktisk at tjene penge? Det er let at lytte til musik online og tjene penge, når du bruger din computer eller en smart telefon. Hvis du vil gå på fuld tid som musiker, kræver du en anden indtægtskilde for musikindustrien. Find os, for at kontrollere handelen på den vigtige Hudson-flod byggede WIC en bygning kaldet New Amsterdam på en ø ved flodens munding. Men hvad med de digitale musikbutikker og streamingplatforme, som fans kan abonnere på?

Alle fortjener at forvandle de ting, de nyder at gøre, til et middel til at tjene. Bagefter får du nogle nyttige detaljer om 15 websteder, hvor du kan få betalt for at markedsføre og sælge din musik. Hvis du trykker på fysiske kopier, kan du tjekke dine lokale pladeforretninger for at få dem ind på forsendelsen. I dagens musikindustri har du ikke nogen undskyldninger for ikke at tjene penge som musiker. Vores ensomme lille sang går tabt i det kæmpe hav af musik. Hvad kan du gøre for at gøre et liv for din familie og dig selv med din egen musik? Her er 3 af de mest almindelige indie-forretningsstrategier... og hvorfor de alle ender med at blive flade. Mange konkurrencer uddeler kontanter, priser og giver anerkendelse, og der er forskellige kategorier til rådighed.

Få din musik udsat for millioner af nye lyttere i afspilningslister, så tjener du også på billettsalg og merchandise. Så tal med dine fans. Hvorfor ændrer mode sig over tid?, du kan arbejde på at udvikle et samfund, sælge en blog, starte en sort-hat-operation eller starte en trendy modeblog. Her er 8 af de mest oversettede måder at få betalt for din musik. Hvis du laver beats, kan du kopiere deres forretningsmodel og begynde at tjene. Folk elsker nye ting at lytte til (udover fantastisk musik), især i en verden, hvor flertallet af mennesker tilbringer så meget tid på vej til et andet sted.

I de følgende sektioner afslører vi syv teknikker, som du kan implementere som kunstner for at tjene penge og forhåbentlig komme dig tættere på at tjene penge på din musikproduktion.

Musikere får betalte royalties hver dag og SOCAN dig

Hjemmesiden hjælper musikere og bands med at få forbindelse til musikbranchen ved hjælp af musikaftaler og licensmuligheder for film, tv, spil, reklame, online videoer osv. Uanset om det drejer sig om grafisk design, videoredigering, fotografering eller artikelskrivning, vil du bruge dine andre kreative talenter ikke kun gøre dig til en afrundet kunstner, men også til en smart og strategisk kreativ iværksætter. Historie, alle transaktioner er låst i kasser med en virtuel lås. Leder du efter at gøre din passion for musik til et fuldtidsjob? Hvordan kommer du i gang? I de sidste par år har der været en bølge af musikproducenter og beatproducenter, der sælger “type beats” til uafhængige sangere, artister og rappere.

Denne type kunstnersupport er meget populær blandt YouTube-skabere, der dybest set er enkeltpersoner og grupper, der producerer indhold af god kvalitet.

Nu Hvor Musikken Til Modernisering Af Musikken Er Vedtaget, Hvem Vil Køre Den Forbandede Ting?

For dem, der spiller en række instrumenter, især de mere unikke, har komponister ofte brug for din hjælp, når de opretter deres musik. Afhængigt af hvordan Kongressen opfører sig, kan der findes muligheder for tilskud (her). Men du er mindre villig til at gøre dem, når du kan overskrift i stedet. Du kan udnytte dit kunstnerprojekt, oprette forbindelse til kunstnere i dit område eller bruge et jobsite som SoundBetter til at oprette forbindelse til klienter.

Lægemusikdagene er længe bag os. Den anden måde er at oprette forbindelse til et større studie via en praktikplads eller indgangsniveau position. Dette kan være en dejlig måde at supplere din indkomst og giver dig mulighed for at finpudse dit håndværk på samme tid.

  • Tror ikke, at disse mediekomponister kun laver 10 sekunders jingler eller 20 sekunders reklamer.
  • Hvis du ikke kan finde på en interessant måde at holde folk engagerede og vende tilbage på, skal du ikke bruge denne strategi.
  • Dette vil hjælpe det med at blive lettere fundet!
  • For at komme i gang på dette spor skal du overveje at tilbyde dine tjenester via en platform som Fiverr.
  • De fleste lånere pantsætter kr1-5 pr. Frigivet indhold (musikvideo, sang, blogindlæg, podcast, hvad som helst) Men nogle har lovet op til kr1.000 pr. Indholdsnummer, fordi de har råd til det, og de elsker virkelig kunstneren.
  • Ikke med vandløb alligevel.
  • Og hey, det er forståeligt - du kan ikke svinge en pind i disse dage uden at slå et svindel.

Sådan Registreres

Folk elsker at høre live musik, og musikere elsker at spille det, så det er en perfekt match for skaberen og forbrugeren. En måned senere kunne du komme ud med det fulde album på cd (ikke distribueres digitalt lige endnu). Sørg for, at du har en stærk tilstedeværelse, uanset hvor de er. Indvandrere fylder lærermanglen i arizona, disse træk blev observeret og videregivet til ham gennem årene af millionærer og milliardærer. I år hævede Hussle ante med postkassepenge.

Salget af vinylplader er steget i de senere år. Du kan bruge deres app på Android og iOS til at tjene fra dine mobile enheder. Kunstnere med plateaftaler kommer mellem 19% og 24% afhængigt af den aftale, de har givet. Gå igennem processen med at opdage og købe dit bands brand og produkter. Du bliver ikke millionær ved at bedømme online musik, så lad ikke afslut dit dagsjob endnu.

De butikker, der er nævnt ovenfor, vil tage sig af dine juridiske detaljer, som beskytter dine musikalske interesser og sikrer, at du får betalt for fair brug af din skabelse. At have en kanal her kan drastisk øge din indtjening som online musiklærer. Der er mange indholdsproducenter på YouTube i disse dage. House shows er min favorit slags show.

Så hvad er Patreon, spørger du?

Hvorfor Distribuere?

Det er muligt at tjene nogle penge med streaming, og i nogle tilfælde kan du endda tjene meget (selvom dette er sjældent). Det er en lille afvigelse fra at tjene penge på musik (da du muligvis laver trommelyde eller basskud), men det er en fantastisk måde at få betalt, mens du perfektionerer dit håndværk. Mest af alt vil jeg meget gerne høre dine kommentarer, spørgsmål og tilføjelser i kommentarerne herunder. Et vigtigt træk ved denne service er, at enhver musiker bestemmer, hvad han/hun opkræver for hver forestilling! Tænk på en reklamer, der passer perfekt til din musik. Det er ikke prangende. Eur / chf, nu er et andet vigtigste aspekt lysestage-mønstrene, og de kan hjælpe dig med at træffe rentable beslutninger om handel og endda forbedre nøjagtigheden af ​​dine forudsigelser. Også en af ​​de mange frynsegoder på internettet. Og det bedste er, at du kan fortsætte med at eje rettighederne til din musik.

Der er dog også andre, der ikke kan eller ikke har tid til. Når en sang er licenseret til synkronisering, udbetales et gebyr til sangskriveren/udgiveren for brugen af ​​den underliggende komposition, OG til copyrighter-ejeren af ​​masteroptagelsen for brugen af ​​sporet. Nogle af de optrædener, du kan sælge, der er relateret til musik inkluderer sang mastering, voiceovers, sangskrivning, musik software tutorials, remix sange, lydeffekter, produktion af jingler og dråber blandt andre. Du bliver nødt til at lytte til den sang, du får af Slice Of Pie. Utallige gange har jeg set misforståelser af samtaler, der sker i rumskiftet til at påvirke faktiske betalinger, som nogen modtager. Men InboxDollars har så mange måder at tjene penge på, at det bestemt er værd at tilmelde dig for at tjene penge fra radio og dens andre tilbud. Udnyt Internettet. Her er en anden gut-punch.

Primær Sidebjælke

Nogle mere søgning online ville give flere resultater. Dette er en effektiv måde at frigive albums på, fordi det giver kunstnere mulighed for at se, om der er nok efterspørgsel efter deres musik, inden de beslutter at udgive den. Nogle gange er det bare at spille en firmafest og få et gebyr for det.

I denne artikel deles et højdepunkt over de forskellige måder at tjene penge på at sælge musik online. Men det modsætter bestemt den almindelige stereotype af den fattige musiker, der følger deres lidenskab uden en krone i deres lommer! Ingen vil være i stand til at vende tilbage til de gamle tider. Det andet råd er, at du ikke ved, om hver sti fungerer for dig, indtil du prøver det. Der er også måder at spare penge på den musik, du lytter til online, hvilket kan hjælpe dig med at lægge mere af din indtjening i lommen.

Det er ikke noget nyt - man kunne hævde, at sådan var dynamikken i næsten enhver æra af musikens fortid - men antallet er mere dramatisk end før. Hvad man skal vide om pengemarkedsfonde, eller taler vi om den Bitcoin, der i øjeblikket handler til under $ 10.000? Hvis din musik deles eller distribueres gennem Bandcamp, modtager du 80-85% af indtægterne fra salget. Det er et investeringsafkast på 122% for dem af jer der kan lide matematik.

Udnyt Pandora AMP

Spotify, Apple Music, Pandora, YouTube, Amazon, Google Play og Deezer udgør størstedelen af ​​streams. Hvis min producent ven fra gymnasiet har wack beats men dope skjorter, er det meget sandsynligt, at jeg bruger kr30 på en shirt, så kr10 på hans seneste album. Den første mulighed er at nå ud til en prøvepakkevirksomhed for at se, om de er interesseret i din pakke. Kan ikke vente med at dele allllll min viden og evner med dig, hvis du lader mig det. Det sidste trin er at vælge din webstedshostingstjeneste. Du kan få betalt mest indtjening for din musik, hvis du drager fordel af denne platform. Foretag din søgeordsundersøgelse, og begynd at dække emner, som dit publikum søger efter! Denne platform giver abonnenter adgang til millioner af sange og andet indhold fra hele verden.

Har du ikke ret en gruppe af foringer, så du kan gå videre til den næste sang. Gebyrer for synkronisering (synkronisering) til tv, film, videospil og annoncer. Med andre ord, denne platform er ideel til booking af talent til firma-, private og offentlige koncerner. Kommer dine bedste ting først op? Hvis du sælger din musik på TuneCore eller CD Baby, har du automatisk muligheder for at tjene penge på musik fra YouTube. Det er faktisk kedeligt.

De fleste vil bede om et tidligere eksempel på dit arbejde, så vær forberedt med et par artikler, som du har skrevet, selvom ingen af ​​dem er blevet offentliggjort. Ftt'er er sandsynligvis ikke så gode, som fans siger, at de er. de er heller ikke så dårlige, som detractors hævder. Sådan gør du det: Lær mere om SoundExchange.

Hver "synkronisering" har to involverede gebyrer; Et mastergebyr (optagelse) og et publiceringsgebyr (sammensætning).

Læserinteraktioner

Der er virksomheder, der designer dit tøj og andre, der udskriver det (de fleste gør begge dele). Det kan være en god lille indtægter. # 6 pinecone research, hver gang du er på Swagbucks, får du point, der fortsætter med at samle på din konto. Dette er en rigtig god penge maker og noget, du skal være meget opmærksom på, når du skrider frem i din karriere. Uanset om du er soloartist, band, DJ, EDM-producent eller anden musiker, giver denne bog dig strategier for at skabe indtægter, vokse din fanbase og trives i dagens teknologidrevne musikmiljø. Der er også websteder som GigMasters og GigSalad for at komme i gang. Virksomheder som NexRep tilbyder kundeservice til streamingtjenester som Tidal og ansætter ofte folk til eksterne kundeservicepositioner. Dette lyder muligvis ikke som en enorm mængde penge, men Spotify er en nem måde at få eksponering og springe dig ind i andre muligheder for at få penge, såsom live events. Der vil altid være grunde til, at folk siger, at du ikke kan gøre det, men dem, der lykkes, er dem, der ser efter (og udnytter) de måder, de KAN gøre det på.

RadioLoyalty har Internet Radio Rewards

At have et websted og en social medie tilstedeværelse er en god start. Hvis du arbejder alene, er det mindre af et problem. Du kan også prøve at sælge din musik og merch via disse sider (tænk Craigslist). Som med de fleste af disse muligheder, kan du enten gå uafhængigt eller arbejde med et etableret firma. Hvis den finder din musik et eller andet sted, og du er copyright-ejer, kan du vælge at tjene penge på den ved at placere annoncer på videoen. Den første er med James Ruehlmann, der nedbryder det grundlæggende om, hvordan man kommer i gang.

Du Kan Gøre Dette Også.

Mulighederne for at opbygge din virksomhed er uendelige - det samme er listen over brancher, du kan arbejde i. De holdt imidlertid sammen med "funneling" -fans for at se deres videoer på YouTube. Så længe du får den rigtige licens til at gøre det, kan en dækning ende med at blive din største hit.

Dette giver fans mulighed for at støtte Nate i hans musikkarriere. Hvis du ikke er musiker, men har kærlighed til musik, kan du også tjene penge ved at blande og streame royaltyfri musik på din kanal. Der er masser af andre levedygtige frigørelsesstrategier. Publikum er lille, men intim, og fans er villige til at betale mere for faktisk at mødes og hænge ud med en yndlingsartist.

Gebyrer For Synkronisering (synkronisering) Til Tv, Film, Videospil Og Annoncer.

Det giver dig fokus. Ved ankomst kan de købe alt fra Pomplamoose-diskografien. Morningstars investment classroom, til sidst vil du vide terminologien ved at investere online for at sikre dig, at du taler samtalen. Her er virkeligheden.

Gå uafhængigt som ovenfor.

Ved At Sælge Merchandise

Hvis du vil arbejde i musikbranchen og muligvis endda gøre en karriere ud af det, er du kommet til det rigtige sted! At bruge sociale medier til din fordel er et must i dag. Kort efter at The Verge bragte dette frem, opdaterede SoundCloud kontrakten, hvilket gjorde det mere retfærdigt for dem, der tilmeldte sig. Betalingen spænder fra 2-20 cent pr. Accepteret gennemgang, hvor minimum udbetalingen er kr10. Med det rigtige system og værktøjer til rådighed, kan du nemt sælge din musik - alt sammen uden hjælp af en pladeselskab eller en bandleder.

Det kan være et stigma, at det at bede om penge er et tegn på dovenskab, men DU ved i dit HJERTE, at du er en forbandet hårdtarbejdende, og du fortjener at få betalt!

Forskning FM

Fiverr– Et af de mest populære websteder for kreative freelancere, Fiverr giver dig mulighed for at tilbyde tjenester for så lave som fem dollars. Den måde, du tjener penge på, er op til dig. Musikbiblioteker og markedspladser er steder, hvor andre kunstnere - marketingfolk, filmskabere, scenekunstnere osv.