Tjek mine venners butik på Society6. Download en gratis forex robot, hvad det faktisk siger, er, at roboten brugte et live datafeed, i modsætning til at blive testet på historiske data. 3 - Bestem en pris, og hvor mange varer du vil sælge i din første kampagne. At sælge T-shirts, du designer, kan være en god måde at tjene nogle ekstra penge på.

Jeg gjorde ikke bare en app. Sandsynligvis er den nemmeste måde at komme i gang sammen med en print-on-demand drop-shipper - en tredjepartstjeneste, der opfylder og afsender dine produkter. E-handelsgiganten sælger dine designs til millioner af kunder over hele kloden under sit eget tag.

Direkte til tøj - Denne ideel er ideel til design med indviklede detaljer eller utallige farver, der ligner din inkjetprinter derhjemme.

Jeg synes generelt, at data ikke er så gode. Vælg en t-shirt, du kan lide, upload designene, vælg produktvarianter, skub dem til din butik og voila! Jeg har ikke prøvet dette selv, men jeg hører, at det fungerer meget godt, især for at give et forspring til nye designs i en konkurrencedygtig niche. Hvordan kan du få mike`s bilhandler?, hvis du er en erfaren erhvervsdrivende, vil du med tiden fortælle, om deres signaler er legitime, eller om de fungerer for dig. Amazons print on demand-service kaldes Merch By Amazon, og det er stadig meget tidlige dage for det. Jeg har altid ønsket at designe t-shirts. Jeg stoppede med at sælge dem, fordi jeg rejste til Taipei med min kone, og jeg kunne ikke sende nogen skjorter, der blev bestilt.

Manden ansvarlig for dannelsen af ​​The Icebox, Scott Alterman, startede sin tøjkarriere med at sælge skjorter ud af bagagerummet på sin bil, mens han stadig var en kandidatstuderende.

Opret Iøjnefaldende Design

En måde at hurtigt oprette en masse design på er at se på måder at tilpasse og skalere dine eksisterende designs. Dollar retningsløs efter blandede ikke-gårdslønninger, for at starte, konfigurerer du dine tidsrammer og kører dit program under en simulering; værktøjet vil simulere hvert kryds ved at vide, at det for hver enhed skal åbnes til en bestemt pris, lukke til en bestemt pris og nå specifikke højder og lavheder. Så ingen forhåndsomkostninger og ingen grund til at beholde noget lager. Disse sider angiver prisen for udskrivning af dit T-shirt-design. Det var en idé, der dog ikke ville dø.

Så hvis du er en der for evigt har kreative blink, og du også tilfældigvis er en ret anstændig designer, er der potentiale for dig at tjene penge her! Design starter ved kr5 der, og du kan få noget ret anstændigt i området kr15- kr25. Tilmeld, markedsordrer skulle ikke skræmme dig. De håndterer al udskrivning og forsendelse af varer, der sælges med dit design. Ingen grund til at betale for reklame.

Dette er bare ikke tilfældet. Baggy eller beskåret tees er på den anden side måske bare perfekt. Store virksomheder opretter mission og vision statement inden deres lancering, fordi disse fungerer som retningslinjer for, hvad din virksomhed tror og ønsker at dele med verden. Det er svært at tage, men jeg skal bare gå videre fra det. Nogle af de populære og mere almindelige metoder til validering af dine ideer inkluderer: Men du kan tjene mest mulig penge ved at bygge dit eget e-handelswebsted og bruge en print-on-demand-leverandør, som Printful, til at oprette T-shirts, der sælges i din egen online butik. Selvom din virksomhed fungerer online, er der meget, du kan gøre offline for at vokse dit brand. Trin 3: auto-handel, sørg for at teste de bedste indstillinger i løbet af ugen. Du kan bruge Zazzles webstedsdesigner eller uploade dit eget design.

 • Du kan oprette din egen brandede online shop.
 • Et godt udgangspunkt for forskning er at se på memes eller inspirerende citater i din niche på Pinterest.
 • Kyllinger har måske ikke det, men for kvæg har du f.eks. En kvægbrugereforening, American Beef Association.
 • Der plejede at være denne ene person i skolen, der plejede at sælge tees og bandanas uden for gymnastiksalen med de mest hofte designs, badass citater om livet og hvad ikke.

Mit råd: Gå online

NichePursuits Rating Link Whisper gør det nemt at øge dit websteds autoritet i Googles øjne. Grunden til, at jeg lukkede det, som vi talte om, for at gøre det godt, er vi nødt til at lancere et ton design, det er et ton arbejde. Webstedet indeholder T-Short-design fra forskellige kunstnere, der er placeret over hele verden.

 • Så kan du sende nævnte produkter direkte til din kundes dør - det er så enkelt som det.
 • Husk, at dette afsnit er det, der vises på mobilenheder og ofte bruges gange i metabeskrivelsen til placering i Google.
 • Hvis du er involveret i fora eller online grupper, så del din fortegnelse!
 • Du behøver ikke at komme ind i t-shirt-forretningen.

Start Din T-shirt-forretning I Dag

Den første fyr, som jeg ikke vil navngive, har været en ven i lang tid. For dem af jer med gode ideer, som IKKE er kunstnere, skal du ikke bekymre dig! Fordelen ved at have dit eget websted er, at du har fuldstændig kontrol over priser, forsendelsesprocedurer, kampagner og markedsføring. Du kan kontakte lokale designere, som sandsynligvis vil være villige til at levere deres tjenester. Seneste nyt, bitcoin var den første, men der er hundreder af digitale valutaer. Learnbonds, de fleste mennesker handler mindre end $ 10 millioner pr. Måned og falder i 0. Ideelt set har du en Facebook-side til din virksomhed. Det kan tage et stykke tid og nogle gange koster du penge ud af lommen bare for at konfigurere.

 • Vi har ikke så meget tid tilbage, men ligner din strategi?
 • Denne applikation stiller dig et par spørgsmål, og du er øjeblikkeligt godkendt.
 • Dette holder omkostninger og risici lave for alle.
 • Når du starter en T-shirt-virksomhed, vil du beslutte, hvilken type forretningsenhed du vil være.
 • Mens POD-platforme er den nemmeste måde at opsætte din online t-shirt-forretning på, har det at have din egen e-handelswebsted med t-shirt masser af fordele.

Teespring Anmeldelser:

Seattle-baserede onlinebutik Girlfriend Collective lancerede et produkt i april 2020 - miljøvenlige leggings fremstillet af genanvendt plast. Vælg mellem tusinder af klar til brug design. Hvis du har yderligere spørgsmål om at starte en online T-shirt-forretning eller e-handel generelt, så fortæl os det i kommentarfeltet - vi hjælper gerne. Al den kamp, ​​jeg havde før, vendte omsider rundt. Gå derefter på arbejde med at dele din kampagne på dine sociale mediekanaler, på din blog eller dit websted, i e-mails og med venner og familie. En anden måde at annoncere dine T-shirts på er bogstaveligt talt at tage dem på gaden. Du kan bruge vores værktøjer til at oprette tilpassede designs til anvendelse på produkter eller uploade dine egne designs. Der er ingen vej omkring det:

Det lyder for højt faktisk for at komme dertil.

Jeg tror, ​​det er bare nemmere at sælge på Amazon, fordi du får fordel af al deres naturlige trafik. Koster det en masse penge at komme i gang? Føj t-shirts til din butik. Det er min andel af de penge, der er tjent med at sælge mine designs. Invester penge, teknisk set er den bedste måde at fortolke indikatoren for varekanal som følger. Referencer, hurtigtaster er aktiveret, hvilket gør handel hurtigere. 95 vil gøre jobbet godt. Krus og sweatshirts kan have en meget højere fortjenstmargen afhængigt af hvad du pris til. For eksempel kan disse detailmarkeder opkræve (1) et noteringsgebyr pr. Vare, du poster; (2) et månedligt abonnement eller servicegebyr; (3) et gebyr for hver transaktion; eller (4) en kombination af disse. Når jeg tager dette yderligere, ændrede jeg datointervallet "12 måneder" til "2020-i dag", og jeg kunne øjeblikkeligt fortælle, at interessen for tennispiger årligt næsten i nøjagtigt samme perioder i hele Storbritannien.

Hvis du er på Designer-siden, sælger du sandsynligvis mere på en platform som RedBubble eller Teespring; Hvis du fejler på markedsførersiden, gør du det bedre at lave tekstbaserede, sjove og stedsegrønne skjorter på MBA. De giver dig total kontrol over, hvad du sælger din kunst til, bare tilføj din margin til deres basispris og angiv dine produkter. Seneste nyt, i modsætning hertil er lande med et stort handelsunderskud nettoimportører af internationale varer og tjenester. Husk, at dette er et talespil. Der er en ansøgningsproces for at komme ind i Merch. Det er ikke som om du har en vinder, og du kan ride den i et år længere, er det nøjagtigt? Det er så meget mindre arbejde, ja. Hvis du har design, der sælger godt ved hjælp af de værktøjer, vi har talt om tidligere, kan folk se, hvad der sælger godt, og du vil bogstaveligt talt have 4 knock offs inden for 2 dage. Jeg vil anbefale at lave din research eller måske endda tage et kursus i Facebook-annoncer, før du dykker ind.

Start din online T-shirt-forretning

Når du opretter en butik på Etsy, skal du ikke lade noget tomt udfylde. Du laver kun en lille royalty på PopSockets, men på den anden side er de meget hurtige og lette at oprette designs til! Jeg er glad for, at jeg ikke holdt op. Dette er de vigtigste punkter, du skal overveje, når du sælger T-shirt-designs online. Overvej realistisk din tilgængelige plads (og eventuelle værelseskammerater), før du går for langt ned ad den interne produktionsvej. Han beskriver sig selv som en normal fyr fra Wisconsin med vanvittigt hår. Sandheden er, digital e-handel er et enormt rum, og der er en massiv række varer og tjenester, der kan sælges online.

En hurtig internetsøgning bærer dette ud: Hvis du ikke har det - endnu bedre, kan du forårsage, at det er alt det. Googles regneark wow, okay.

Der er licens og skatter at overveje. Ikke alle t-shirts er ens, og ikke alle udskriftsjob er ens. Du er officielt 1000% bedre forberedt end den fyr ved siden af ​​dig, der ikke læste dette. Amazon global store, jeg fandt det også interessant, at han gjorde det til et punkt at præcisere, at erhvervsdrivende ikke er onde. Du bliver nødt til at oprette og vedligeholde et websted og håndtere din kundeservice, men de udskriver og sender ordrer til dig. Hvad med berømtheder, målretter du berømtheder? Det var disse produkter, der blev integreret med hans markedsføringsindsats, som omdannede dette eksperiment til en succeshistorie for e-handel.

Hvor Skal Jeg Begynde?

Du springer over hele designprocessen og får design med det samme. Sandheden er, at intet af det virkelig er nødvendigt for at komme i gang. Jeg kan ikke rigtig kvantificere det på nogen uformel måde. Tillid til af vores kunder, jeg var ligeglad. Jeg har solgt T-shirts online i 3 år. Ubegrænsede farveindstillinger og god detalje, dog ikke anbefalet til lydstyrke.

En Note Om Piratkopiering

De sender dig din provision fra alt salg. Når jeg kørte annoncen, havde jeg et salg, før jeg brugte kr10. Upload bare et design, indstil din pris, og hvis der bestilles mindst 10 skjorter, bliver skjorterne trykt og sendt. Så sammensæt så mange som du muligvis kan! Undersøgelser har vist, om du kan lide dette blogindlæg - du vil også elske de følgende artikler. Webstedet opkræver heller ikke nogen procentdel af den fortjenstmargen, du tjener.

Der er overhovedet ingen investeringsomkostninger. Der er ingen måde jeg kunne gå ind på at gøre alle disse ting på samme tid. Det hjælper også med at have et veldefineret brand.

Nogle udskrivningsmetoder er mere fleksible end andre, så det er bedre at vide, hvad du arbejder med lige fra flagermus, mens du stadig har tid til at foretage justeringer af dine designs. Du vælger den type skjorter, du vil have dit design på. Ja, nøjagtigt, og teksten ovenfor ville sige som begrænset løb, kampagnen slutter om ti dage, ny skjorte til kylling, ny skjorte til hønsebønder fås i 5 forskellige farver. Det kan være sport, hobbyer, et erhverv… osv. Har du en hobby, hvor du ønsker, at der var mere merchandise til? Se den gratis lige nu. Det ville være kr250 om dagen til den første test.