Jeg er på begge sider af hegnet med Cyinda på mærket maskine at købe. Er teknisk analyse vigtig til dagshandel? Afdæk dine positioner og strategier manuelt. Den seje ting ved denne rute er, at du kan spille dine styrker og justere din arbejdsmængde om nødvendigt. Returner telefonopkald og e-mails.

Hvis du tvinger dem; du gør dem til et mål for mobbere i skolen.

Selv hvis du skal ansætte en babysitter for at se dine børn en del af dagen (i dit hjem), vil du stadig være tilgængelig for dine børn, hvis de har brug for dig. Lavet det til omkring kr40. 00 brutto pr. Enhed af 20 hårskårede kapper plus kr5. Du laver muligvis opbevaringsbokse i størrelser og forskellige revolutionerende former. Der er masser af oplysninger tilgængelige på vores blog for at komme i gang.

Som et resultat kræver man at fremstille herretøj teknikker og værktøjer, som måske ikke er kendte for mange kloakker, såsom flade falsede sømme for at afslutte en våbenhøjde, eller en 1/8 ″ kantprespressefod for at sikre nøjagtig kantsøm. Dette viser de ubegrænsede muligheder, der venter dig, hvis du vove dig ind i denne niche. Men vær tålmodig, da det tager tid for et stort omdømme at forme og cirkulere. I det væsentlige, når du med rette udfører en kludreparation ved at forkorte, forlænge, ​​sy, slank montering, lappe osv., Har du med succes ændret eller repareret en klæde. Og still op til visning, hvis du beslutter dig for at udnytte denne hjemmebaserede syforretning. Du finder muligvis ikke den perfekte skrivemulighed, så snart du begynder at lede efter den, men stol på mig, når jeg siger, at en konsekvent indsats med at lede efter freelance skriftligt job kan føre til nogle muligheder, der er i overensstemmelse med interesser, der ikke er skriftligt. Som lingeri-designer skal du identificere det marked, du tror, ​​vil begynde at tømme lingeri.

Den har to lommer udenfor til at holde dine noter, oplader, telefon og laptop tilbehør. Tjen penge ved at sælge andre quiltere quiltering af forsyninger og tjenester er tip til, hvordan man genererer indtægter i dette firma. Her er nogle ting, du skal overveje: Hvilke slags syprojekter du nyder. Nogle af disse mennesker ville være glade for at betale nogen - som dig - for at fikse en favoritjakke, kjole eller jeans. Hvis du udtrykker ordet om, at du kan lave "designer knock-offs" til en brøkdel af prisen, har du potentielle kunder, der banker på din dør. Tag en grundlæggende syklasse, sommetider tilbydes de i voksenuddannelsesklasser (tilbudt af dit amt) eller en lokal stofbutik, som nævnt. 53-årige, der bor i South Hams-området i Devon i et bondegård nær havet med sine to Newfoundland-hunde, Daisy og Ben, var i stand til at minimere omkostningerne efter at have taget spranget i salgsmønstre som downloads.

Jeg tror, ​​det kun ville være til gavn for nogen, der elsker at sy og aldrig trækkes af og har tid til at vie det for det for at spare eller tjene penge.

Sådan syr du en simpel DIY stanglommer til dit hjem

Små gaveposer, der kan fyldes med gaver, kan leveres til firmahuse; Vasketøjsposer og kludopbevaringsposer og vasketøjsposer er alt efter behov. Hele tøjet kan være oprettet af en skrædder eller arbejde i et team. Tjek også knapperne på forskellige tøjstykker for at genbruge. Der kræves en zigzagsøm. God venlig service er den magiske kappe, der beskytter dig mod at miste forretning.

Hvis du finder ud af, at du hellere vil have en syning fra hjemmeforretningen, ville det måske være bedst for dig at holde din virksomhed lille, med bare du tjener som skaber og ledelse. I 2020 åbnede en placering af mursten og mørtel i Ann Arbor, Michigan. Der er noget, du har brug for at vide om mennesker, der syr. Dette firma er medlem af handelskammeret. Der er ingen grænser for produktion. Ikke kun vil du inddrive boligareal, men du vil også opnå et overskud på samme tid.

Hvis du har en masse kunder, der kommer og rejser fra dit hjem, skal du tjekke med dine lokale myndigheder for en særlig licens eller zoneringskrav.

Sådan Indstilles Stillinger Til Fastlæggelse Af Land I 2020

Som iværksætter er dette en niche, du måske ønsker at se ud, især hvis du har flair for kreativitet. De ting, du laver selv, overgår alt, hvad du kan købe i en butik, fordi det bliver bedre lavet. Hold øje med jobtavler fra FlexJobs til faktisk for at finde disse lokale muligheder for at arbejde hjemmefra. Der er denne fine linje at være ens, men usædvanlig, der skiller dig ud og tjener dig penge. Hvis du har den færdighed, kan du udvikle et kundekreds af mennesker med svære monteringsproblemer, mænd, der altid har brug for deres skjorterærmer forkortet, eller kvinder, der ikke bærer stiletter og er nødt til at få deres bukser og jeans vandret et par tommer, og dem af os, hvis størrelse springer op og ned med en vis regelmæssighed og har brug for taljer, der er taget eller sluppet ud, når sæsonerne ændrer sig. En forretningsplan er vigtig, hvis du agter at vide, hvad du sandsynligvis vil stå overfor, inden du starter virksomheden. Lav en forretningsplan - dette er ikke et trin, du kan springe over. Du kan også udforske nogle gratis mønstre!

Når du planlægger din virksomhed godt, kan denne virksomhed begynde at skaffe mange kontanter til dig, især da alle bruger broderi. Send IKKE penge til kun P. Brug til forskellige skoler lokalt på nødvendigheden af ​​at give dem mulighed for at give dig mulighed for at komme og instruere eleverne. Licensen kan også give dig nogle fordele, såsom muligheden for at købe varer fra leverandører til engrospriser. Når du har en syforretning, uanset hvor stor eller lille, afhænger din succes af din evne til at tiltrække kunder. Hvis du er en Pinterest-elsker med en lidenskab for håndværk eller syning og er gået vild med DIY, hvorfor ikke bruge nogle af dine evner til at finde syjob fra hjemmet? Sørg også for, at du befinder dig i et område, hvor der er en enorm mængde trafik.

Odd Sewing Jobs

Sørg for, at der er nok leveringsmuligheder til at imødekomme kunder langt og bredt. F.eks. Køkken forklæder kan bruge næsten enhver type materiale, men forklæder, der bruges på hospitalet, kræver større end det. Lawson fortalte mig, at hun virkelig følte, at hun havde ”gjort det” professionelt i sy-/quiltebranchen, da hun første gang blev bedt om at undervise på Syningstopmødet, og da hun skrev sin første bog ”Big City Bags. Gav du dine venners brugerdefinerede skjorter, eller kommer de til dig, når de vil have et særlig stjerners, originalt tøj? Mulig indkomst på kr560. I et stykke tid kunne alt, hvad jeg kunne gøre, stirre dystert på mine tomme hylder og blanke arkivkort og undre mig selv, ”Hvor kunne jeg have gået galt?

T sektor ved at fusionere mode og teknologi. Populære opslag, vi begyndte at arbejde på vores rørledninger, installerede plugins, administrerede flerstedige rørledninger og byggede vores egne Kubernetes pod-skabeloner. Hvis du er en begyndende kloak, tager de måske lidt længere tid, men tanken her var at have lette syningsprojekter, som du hurtigt kunne få gjort. Der er faktisk ingen grænser for den type syningsprojekter, du kan blive involveret i, men jeg vil kategorisere tre ruter, du kan tage, når du har besluttet at omdanne dine håndlavede sidespil til rigtige kontanter: Hvis du arbejder på ændringer, skal du muligvis sy i hånden. Sandheden om, at syning foregår i en modevinklet forretning, betyder ikke, at det ikke kan gå over i andre sektorer, som det kan bemærkes med iværksættere, der nu bygger et foray til jeg.

Sådan Syr Du En Overdreven Søvnmaske

Derudover skal du kun købe det, du har brug for, ved at have et mønster i tankerne, når du vælger yardage. Læs dette også: Så fører måske en studerende til en anden, og måske en dag kan du have en fuld klasse mennesker, der venter på at lære om syning. Dette er en liste over syjobs derhjemme, der involverer fremstilling og samling af håndværksprodukter. Del denne artikel: Som dressmaker er din opgave ikke kun som syerske, men du skal også besidde talentet til en modedesigner. Alle mønsterproducenter fremstiller de nyeste stilarter, men hun har aldrig brug for dem; hun skabte sine egne ud fra de mode, der er vist i ugebladene, og vi var stolte af at bære hende dem. Også så skal nogle mennesker have tøj, der er skræddersyet på grund af et vægtproblem.

MarkedsundersØgelse

Hvis du gerne vil lære ind og ud i at starte en syforretning, så kig på vores sy til bank-programmet, hvor vi dykker dybt ned i nøjagtigt, hvordan vi kan begynde at tjene penge på at sy trin for trin. Så prøv at give dine produkter det specielle unikke touch. Denne praksis giver dine kunder tillid til dit produkt. Jeg brugte resterende stofstykker og lavede den sødeste taske, jeg nogensinde har lavet. Og ikke alle har de nødvendige færdigheder til at reparere beskadiget tøj.

Afstå fra at tale om dårligt helbred, dårlig held, gæld og dårlige nyheder generelt.

Hvis du har flair til at fremstille et dejligt strejf i en persons bolig, er denne firmainde bestemt for dig. Jeg er alligevel en deltids universitetsstuderende, så jeg tilmeldte mig en begyndende klædebygningsklasse. Folk er altid villige til at betale mere for en bedre samlet oplevelse. En lokal stofbutik havde brug for nogen til at fremstille modelbeklædning til dem og spekulerede på, om jeg måske var interesseret. Da jeg ikke altid kunne se på et mønster og fortælle, hvor lang tid det tog mig at fremstille tøjet, besluttede jeg endelig at opkræve et fast beløb for en basiskjole (eller bluse) og derefter tilføje prisen til prisen efter nummeret og kompleksiteten af ​​de ønskede "indstillinger". • Hvis du vil betjene hjemmefra, skal du muligvis arrangere et hjørne omkring dit hus for at være vært for dine klienter. Design tilpasset tøj til mennesker. De fleste af mine kunder køber for meget stof til det tøj, de vil have lavet.

Start Din Egen Virksomhed

Skulle du sælge dine moderskabsbeklædning, sy og design, vil du sandsynligvis tjene en enorm mængde kontanter, især hvis dine målkunder elsker det, du tjener. For at tilfredsstille mine cachetbevidste lånere bestilte jeg en mængde syede etiketter påtrykt "Made specielt til dig af Edith Kilgo" for at tilføje mine færdige beklædningsgenstande. At fremstille en kjole, der er værd en sådan mængde, er dog ikke en vittighed. Det er så let som pie Simon, så kom derude og ryst din penge maker!

Dette indlæg om at advare folk om samlejob blev skrevet for 3 år siden, men mange af tipene her gælder stadig i dag. Alt, hvad du køber som en simpel maskine, rotterikuttere, nåle osv. Kan stadig bruges, selvom du syr, ikke ønsker du at forfølge det som en konstant hobby eller penge maker. Anmeldelser af handelsplatforme, du skal acceptere det faktum, at investeringsstrategier ikke altid fungerer, som du vil, og håndterer gevinster og tab på den bedst mulige måde, så du får succes. Jeg sender altid mine tutorials til Craft Gawker, Craft Gossip, All Free Syning og Sy Can She! Disse syjob kan udføres derhjemme, når du selvfølgelig har bevist din værdi. For de heldige, der tidligt opdager, hvad de vil gøre for at leve, kan det være så let at vælge en karriere som at følge interesser. Bogomslag designvirksomhed har potentialet til at opfylde ovenstående krav og mere. Trin 3 Identificer din konkurrence og find ud af, hvad den laver.

Her Er Et Par Måder, Du Kan Tjene Penge På At Sy Hjemme.

Lejeafgift på en potentiel butiksfront. Foretrækker de virksomheder, der angiver en fysisk adresse og ikke kun et P. Denne meget rentable sy-forretningsidé er ikke let at udnytte med succes.

Og det behøver du ikke. Mine piger ELSKEDE det tøj, jeg lavede til dem, da jeg var i almindelighed. Cnnmoney sponsorer, f.eks. Opdeler OTC Markets Group sine værdipapirer i en tredelt markedsplads:. Sørg også for, at du holder nøje optegnelser og holder øje med din balance for at opnå en fortjeneste. De kommer ind i syningslivet med en tanke om, at det at fremstille tøj til detailforretninger og modedesign er de eneste måder/bedste måder, man kan få det til at have gode sy- eller skræddersy-evner. Dit valg af små virksomheder skal være baseret på, hvad du nyder at gøre, og husk, hvor meget du kan bruge på opstartomkostninger.

Få flyvebesætningerne udstationeret og delt på steder/spillesteder, der er prydet af din målgruppe. Og hvis det var muligt, er dit, der vil lave en detaljeret instruktionsvideo om, hvordan man syr syge tøj, fikse maskiner, anvende maskineolie til vedligeholdelse osv. Også meget muligt. Vær en syerske. For at gøre ændringer skal du være god til at plukke ud og fin sy. Borte ville være de tidspunkter, hvor folk tager på alle kjoler, der er flydende, blot fordi de var gravide.

 • Det er hurtige og lette syningsprojekter, der bør tage en erfaren syerske ca. 10 minutter eller mindre at sy, og de kan være perfekte projekter til en begyndende kloak - skal kunne gøre dem hurtigt.
 • Der er ingen grænse - producer så meget som du vil.

Halloween Mason Jars

Disse babysko laver vidunderlige gaver til de nye medlemmer af vores familier! Meget af det andet indhold, der skulle være i den første bog, vil være i denne måneds serie på 31 dage. Du skal vide, at selv at du ved, at du syr til børnene, er det faktisk forældrene, der køber. Sørg for, at du foretager en ordentlig undersøgelse, før du går ind i denne forretning, for at forstå, hvor dine målmarkeder er, og hvem. Du bliver nødt til at udføre en undersøgelse af, hvilken slags farver og klæder individer i din by for det meste bruger. Som tekstildesigner designer du mønstre på tekstiler. Du kan være en del af en samlebånd, en person, der er udpeget til at genoplive et foruddannet design fra start til slut, nogen der udfører ændringsopgaver og så videre. Følg os, du skal have læst antallet af bitcoin code-softwarevurderinger på mange gennemgangssider. Den sværeste ting, du bliver nødt til at lære som sy-hjemme-syerske, er, hvordan man siger "nej".

Syning Er En Meget Personlig Forretning

Når der sys hjemme, antager de fleste automatisk, at det betyder, at man kun laver tøj til kvinder. Hvem er nadex? - video nr. 1 - varighed: 6 minutter, 54 sekunder. DU kan ikke engang have hjemmelavet tøj, hvis dit beskæftigelsesniveau er professionelt, vil reflektere dårligt over dig, det samme som det ville gøre for din mand. En kostumedesigner arbejder tæt sammen med produktionsteamet for at sikre, at kostumer passer med teamets overordnede vision.

Pot-holder Notepad-lomme

Så tjek disse sy projekter og ideer nu for din kreative inspiration! Du er nødt til at holde det lokalt med reklame, kontorbygninger, en lokal renseri eller frisører kan være i stand til at oprette en annonce for dig. Følg tipene ovenfor, og du kan opdage, at din syforretning er den bedste ting, der nogensinde er sket med dig! Jeg nyder at kunne vælge mine egne timer og indstille min egen løn, og jeg kan godt lide at kunne se tv eller lytte til musik, mens jeg arbejder. Folk tager deres kæledyr meget alvorligt og bruger en hel del på plejeprodukter til kæledyr, og denne branche vokser hvert år. For ikke at nævne, hvor mange pæne tøj jeg ejer (som jeg har lavet), der er skræddersyet BARE til mig, i de farver, stilarter og stoffer, jeg har valgt. Jeg har heller ikke beregnet nogen fortjeneste i mit eksempel, så du kan ende med at opkræve kr60 for denne vare. 1 sæt (10 kaniner) kr70.

Hvilket af disse kontantfremførende syprojekter ser du på for din næste? Det betaler kr7. Hun har ret til pengene i alt, hvad hun sagde. Jeg vil rådgive om altid at få et indskud, før du starter, så du ved, at dine kunder er forpligtet til det arbejde, du skal udføre.

En konsulent er en ekspert, der bliver bedt om professionel/teknisk rådgivning eller udtalelser. De accepterer 4 enheder om ugen. For flere tip til, hvordan man sælger på Etsy, kan du se dette råd fra en Etsy-salgs- og marketingekspert om, hvordan du får trafik til din Etsy-butik. Du kan gøre dette ved at levere mulige løsninger/svar på syspørgsmål og spørgsmål. Når du har de grundlæggende spørgsmål ude af vejen, skal du overveje, hvor meget du er villig til at bruge på opstartomkostninger. Denne kjole er muligvis ikke rentabel som den er. Dette er for at undgå at foldes sammen i den nærmeste fremtid på grund af mangel på protektion. Hvis du gerne vil være sammen med de andre iværksættere på dette område, da materialerne, der bruges til et sengetæppe adskiller sig fra det, der bruges til at få et påklædning, skal du være dygtig.

 • Hun lærte os alle at sy, og det er kommet meget praktisk gennem årene.
 • Køb en billig symaskine.
 • Åh, ved du, hvem de er.
 • Jeg vil bestemt ikke købe en maskine derude, jeg ville købe den, som Cyinda sagde med en moneyback garentee.

Find Din Ideelle Kunde

Intet behov for en introduktion til dette. Mål at vinde i det lange løb, derudover er en konkurrencedygtig, hurtig computer med mindst to skærme eller endnu bedre med flere skærme end kun to vigtig i denne forretning. • Få alt det nødvendige udstyr i syning til praktiske formål for bedre at videregive din besked, så dine klienter kan forstå godt. De vil også tage en maskine tilbage, hvis noget går galt i de 90 dage, bare fortæl dem det, når du returnerer den, så de ikke lægger den tilbage på hylden, så de kan returnere den til producenten. Efter tilstrækkelig tid vil du føle dig godt tilpas til at skræddersy dine priser specifikt til dit produkt. Hvis du sælger dine varer, vil folk have ting, der ser professionelle ud og er lavet i vagt.

Dette giver mening, da syning af begyndere måske kan trække vejret lidt lettere sammen med nogen der for at guide dem i deres tidlige projekter og læringsoplevelser. Du vil være glad for at få stadigt stigende ordrer, når du har annonceret dine tjenester om, hvordan du fremstiller de nyeste designer-mode til overkommelige priser. Og lærerlisten inkluderer en imponerende liste over bevægelser og ryster: Enhver, der ikke kan sige nej i et sådant tilfælde (og tro mig, du vil støde på denne situation mange gange) bør i det mindste lære at opkræve ekstra for hastighedsjob. Dette vil hjælpe dig med at finde den syforretning, der virkelig appellerer til dig. At have en virksomhedskonsulent eller mentor til denne type forretning vil dog ikke være en dårlig idé.

Gratis lufthavnstransport er tilgængelig fra Chicago O’Hare International Airport til hotellet - som ligger kun to miles væk. Og glem ikke at tilbyde ændringstjenester. Især når nogen kan gå i butikken og købe allerede lavet beklædning billigere, end du mest muligt kan oprette dig selv. Selv det at give det meste af det, de laver til venner og familiemedlemmer, hjælper ikke altid. Med hensyn til markedsføring af dine tjenester er det en god start at oprette en Facebook-side og bede venner og familie om at sprede ordet. Det bruges derhjemme af dem, der laver mad, i et mekanisk værksted for at forhindre at blive smudt af fedt og på hospitaler under forskellige procedurer. Hvis du laver dine egne mønstre, kan du overveje at sælge dem online på Etsy eller Shopify som en digital download.

 • Du kan ikke opkræve, hvad markedet ikke vil bære, men hvis du er langt billigere end hvad markedet forventer, kan kunder opleve dit produkt som lav kvalitet.
 • Hvis vi føler, at vi blev narret til at købe noget, vi ikke har brug for/ønsker, købt noget, der falder fra hinanden, når vi får det hjem, eller har brugt mere, end vi føler det er værd, køber vi ikke fra virksomheden igen.
 • Mange kloakker er tilfredse med de penge, de tjener, der bruger bare et par timer om ugen på deres syforretning.
 • Børn har absolut brug for nogle snuggly og behagelige pyjamas den kommende vinter.
 • Du har sandsynligvis hørt om Etsy, den mest kendte "hjemmelavede markedsplads" på Internettet.
 • ”Det er svært at starte fra absolut intetsteds online og opbygge et loyal kundegrundlag.
 • Der er ikke behov for alle disse smarte sømme i begyndelsen eller nogensinde efter min mening.

Sådan starter du en syforretning: Ting at overveje

Kostumeudlejningsvirksomhed er en udskiftning af den tidligere idé. Som fiberkunstner skal du vise tekstilkunst til salg, som kræver strikning, vævning, syning og hækling af garn, stof, naturlige og syntetiske fibre. Jeg finder virkelig, at en begyndermaskine er perfekt, hvis du ikke allerede er en dygtig syerske. 00, er registreringen kr12. Det er en industri (kilde) på 445 milliarder dollars. Resten af ​​måneden vil blive opdelt i 5 emner, eller som jeg gerne kalder dem, 5 "arme" af en sy- og quiltforretning: Til din succes! Andre steder, der muligvis har opslagstavler, du kan bruge til at annoncere for din virksomhed, inkluderer renserier, colleges og købmandsforretninger.

Hvor meget tjener håndlavede skabere? Jeg lytter bare roligt og husker aldrig at diskutere en skyts problemer med en anden. Dette kan være en stille kontantbeholder for dig. Hvad kan du forvente i denne måned? Undervisning i syklasser er også en fremragende måde at få dit navn ud og markedsføre andre syprojekter på, f.eks. Genstande, du måtte tilbyde til salg, f.eks. Dine fantastiske stofpunger eller smykker. Men der er nogle andre temmelig gode grunde til at starte din egen syforretning. Andre gode steder at give en-til-en syundervisning inkluderer offentlige parker, biblioteker og stofbutikker. Værktøjer til skræddersyning og ændringer.

Løbekurv

Der er variation i denne indstilling, fordi din butik kan være til en række ting. Tie & Dye er den første ting, der kommer til at tænke på. Hvem kan gå ned i håndværks- og DIY Pinterest-kaninhullerne uden at forveksle, forvirrede to timer senere med to dusin pins gemt (okay, 136 pins gemt) og en indkøbsliste med varmt lim, jute og små yndig sukkulenter? City capes betaler dig kr120.

Du behøver ikke at kende enhver avanceret syteknik. Så sjovt som syning kan være, har det også sin praktiske side. Indtil jeg indså, at det ville tage meget lang tid at skrive en bog om at have en quiltningsvirksomhed, fordi der var så meget at dække! Når du ved, hvad du vil opkræve, kan du begynde at udarbejde en plan for at tiltrække kunder.

De fleste mennesker har heller ikke noget imod, at deres notebooks skiller sig ud fra andre, og derfor bliver du nødt til at undersøge, hvilken slags bogomslag der sandsynligvis vil sælge mest, da studerendes behov vil være anderledes end hos voksne.

Du bliver nødt til at sikre dig, at du får holdbare materialer, så poserne kan tage tingene uden at udholde en tåre. Dette er dog en stor skala, der kræver, at du ansætter flere hænder, da denne form for job normalt kommer med en frist. Kunstartikler er ikke billige, og at skabe et maleri er typisk ikke en hurtig proces, så hvis du fremstiller og sælger original kunst, er du muligvis ikke i stand til at tjene en masse penge, medmindre du bygger et navn til dig selv og kan opkræve en præmie pris. Chancerne er, at du også støder på din andel af "snob appel" -kunder. For mig er blejedæksler væsentlige for babyer. Bare sørg for at vælge en virksomhed, som du faktisk kunne lide at køre. Annoncer dig selv som deres frelser, den person, der vil udføre de grimme små efterbehandlingsopgaver, som andre ikke kan få sig selv til at gøre, såsom at sy en blind fals eller fastgør en linning.

Flere Små Forretningsmæssige Handler

Omkostningerne ved at starte forretningsgardiner afhænger af den type udstyr og stoffer, du har til hensigt at købe. Syning er sådan en fantastisk færdighed at have! Der er ingen salg. Du får kr116. Dette er værd at forbedre din dygtighed i syning og investere i de bedste ressourcer for at få succes med hvert syningsprojekt. Tænk over, hvad der vil gøre dine produkter eller forretning anderledes, og hvis dette element er vigtigt nok for forbrugerne, at de vælger dig frem for en konkurrent.

Gør tanken om at lave brudekjoler hele tiden dit hjerte til at synge?

Find Ud Af, Hvad Du Skal Sy For At Sælge

Så bare fortsæt med at læse. Er du klar til at gøre dine syfærdigheder til kontanter? Du skal bare føle stoffet og vide, hvordan de hvidvaskes. Hun blev optaget af bøger, blogs og læste voldsomt om alt, hvad der var at vide om quiltning.

Hvis du klarer dig der, kan du næsten være sikker på, at du vil gøre det godt med at sælge dem overalt SELV EBAY.