Ulven af ​​Wall Street 1929 6. Spænding skrammes op, når McGann-karakteren finder en af ​​hans handelspositioner er alvorligt under vand. Hvis du allerede har set det, tak.

Du ved aldrig, hvem der kan se det denne gang. Fantastisk podcast! Tom, Owen og Brandon er et godt team med fremragende indhold. Dette giver dig mulighed for at se videoen uden en internetforbindelse. Anbefalede, så tænk altid på, om dit skønsmæssige forbrug i dag virkelig er værd at miste noget af dit fremtidige formuepotentiale. I de analoge dage begrænsede dette udbuddet af handelsmannskopier kraftigt, men det fik kun interessen for dem, der var interesseret i at se, hvad brødet drejede sig om, og et livligt sort marked i kopier af lav kvalitet resulterede. Den dybeste indvendige side af denne skandale er blottlagt og lagt bare for alle at se i denne film af høj kvalitet. Nogle siger faktisk, at erhvervsdrivendes rolle er at påtage sig risiko fra dem, der ikke selv ønsker at holde risikoen; risiko er en nøgleinandel i handel med en deltager på det finansielle marked.

Virksomheden betaler en løn (dette er enormt, når man lærer).

Tag mig for eksempel; Jeg kan ikke lide Lightspeeds diagrammer, der leveres, så jeg bruger en tredjepartudbyder. Han forudsagde den sorte mandag i 1987 og tredoblet sine penge. Weekender er et godt tidspunkt at analysere dine handler eller forbedre dine handelsevner.

 • Det har også nogle grine høje øjeblikke.
 • I denne gennemgang er der i det væsentlige to sektioner.
 • ”Sjove ting ved fejl - de behøver ikke at være permanente.
 • Filmen viser, hvor ødelæggende et afslag på at lytte kan være, og det er en sand historie.
 • Baseret på en sand historie er denne film fra 2020 med Will Smith fuld af følelser.
 • En ung mand slutter sig til et firma med skæve børsmæglere og bliver en supersælger, men kommer til at stille spørgsmålstegn ved værdien af ​​sine medarbejdere.

Hikvision CCTV-systemer

Det er en anden opdatering i bøgerne. Jay's energiske præsentationsstil sammen med hans åbenlyse mestring af de materialer, der dækkes, gør ham til publikums favorit. Enefaderen, Chris Gardner (Will Smith) stræber efter glæde og frihed. Hvilke muligheder skal du vælge?, før du bliver involveret, er det forsigtigt, at du forstår alle de involverede risici. Du kan se nu eller downloade videoen til en kompatibel enhed, undtagen videoer med betaling per visning. Det er en fænomenal bedrift, og denne handelsdokumentar trækker ingen slag i at vise stress og ængstelse de handlende går igennem på kun 24 timer. Der følger en bitter kamp for at overtage dette konglomerat. Hvis du gerne vil have, at vi fjerner billeder, så fortæl os det.

Hjerteslag i den finansielle verden drives af teknologi. Filmen skildrer konsekvenserne af at tilføje en fuldstændig mangel på handelsledelse til en tabende position. 30. august 2020 af Brandon. Det følgende er en liste over nogle af de allerbedste finansielle og handelsdokumentarer omkring. Kan han ofre sit forhold til sin familie for at få det, han vil? Måske hjælper søgning.

Kom ind i en handel, når det er så godt, at du føler dig skyldig i at savne den. Som du kan se i ovenstående video, tager Andrew Barnett hans handel meget alvorligt. Normalt er forskellen mellem mæglere, om du skal betale ekstra for det. 23:00 Videoanmeldelse af salget på markedet i dag. Selvom jeg ikke kan sige, at jeg elskede det, var det stadig underholdende. Du prøver at tvinge handler, og du vil faktisk gøre det værre. Vi giver dig et fuldstændigt og klart billede af risici og fordele. Hvis du vil have noget, skal du hente det.

 • Dokumentaren gør sin del i skandalen meget klar.
 • Som en, der er afhængig af tekniske diagrammer for at hjælpe med mine handelsbeslutninger, tilbyder WeBull meget respektable diagrammer som en del af deres online platform.

Handlere: Millioner efter minut

Denne forsigtighedsfortælling skildrer den glatte karakter af, hvordan sejrstræk kan manifestere sig i meget større tabende striber, da selvtilfredshed skaber blinde pletter i den erhvervsdrivendes psyke. Spotting af "fortæller" i poker er beslægtet med at opdage "fades" i handel for at bestemme det rigtige ordrestrømpresset bag prishandlingen. Baseret på bogen med samme navn er denne film underholdende og godt instrueret - en ægte Hollywood-stormskærm. Konsekvenserne for de gamle skolegulvehandlere, der er efterladt af den elektroniske handelsrevolution, er tydeligt fremstillet. I midten af ​​denne undersøgelse står måske den mest berygtede af Wall Street varslere: Double in a Day-strategi indebærer at fange et stort skridt som 100-200 pips og derefter bruge det til at fordoble kontoen med lav risiko. Det er en rigtig god film, der bringer liv i investeringsbankers og institutioners fiaskoer til liv for endda at være i stand til at forstå de produkter, de fantasifuldt skaber for at forsøge at tjene penge. Er banker, forsikringsselskaber og finansielle instruktioner reguleret på samme måde som individuelle erhvervsdrivende? Mens der var 500 ansatte i 1980'erne, der accepterede ordrer om at købe og sælge i PIT, er der i dag kun nogle få, fordi digitalisering og edb-komposition erstatter de tidligere konger af handel mere og mere.

Nem og informativ lytning! Når du tager kontrol over dine penge, fjerner du stress og kan begynde at opbygge din arv. Selvom jeg ikke siger, at du skulle bruge timer på timer med denne slags ting, er en hurtig gennemgang af overskrifterne en god måde at holde sig orienteret om dynamik, der kan have indflydelse på markederne og dine handelsideer. Ingen kan garantere et afkast.

Der byttes mere end en milliard i løbet af 24 timer, mens der handles med GBP, USD og tyske markeringer. Vi vil også vise dig, når vi mister - og hvorfor. Denne dokumentar anerkender dette og giver det hele et andet perspektiv.

 • For de fleste er dette grund nok til at se det.
 • Yderligere 3 vinder og 10 nomineringer I denne finansdokumentar fortæller instruktør Alex Gibney historien om ENRON.
 • Som enhver, der beskæftiger sig med finansielle markeder, skal vide, at for at tjene penge skal du tage på risiko.
 • Det er baseret på falske forhåbninger og falske drømme.

3 Kundeanmeldelser

Naturligvis havde de med hver potentiel handel direkte adgang til mig og spørger min mening om deres særlige opsætning. Sammen som en gruppe dissekerede vi forskellige brancher og analyserede deres tendenser. Hvad der er endnu mere interessant er muligheden, som seeren giver. Bed and breakfast eller airbnb, iværksættere - ansæt freelance-kodere og programmerere til at opbygge et bevis på koncept for at demonstrere deres idé. Jeg kan ikke vente med at høre mere. Selvom titlen på denne dokumentarfilm ser ud som om den sætter dig op for en vittighed, er denne særlige dokumentar intet mindre end omfattende. Gennemgå tendensen efter systemer og træning: Præcis hvad nye eller overvejende erhvervsdrivende har brug for. Det meget imponerende aspekt ved dette websted er, at deres diagrammer streamer, hvilket betyder, at du kan se skemaet "oprettes" i realtid.

Naturligvis er Hollywood ude af at producere aktiemarkedsfilm, der er populære blandt offentligheden og derfor ofte ses og gentages. I sidste ende fører denne falske tillid til sammenbruddet af Englands ældste bankinstitution. For at kunne handle med succes skal du selv forstå handelsmetoden med hensyn til, hvorfor den fungerer, og hvad den prøver at gøre.

Dokumentaren interviewer mange topledere på det finansielle marked.

Gør dig selv og iltforsyningen i verden en fordel: Glad at se på. Fantastisk energi fra Tom og Owen, som er naturlige værter. Alligevel er det værd at se, og ikke kun som en påmindelse om, hvad der blev betragtet som banebrydende handel på det tidspunkt. Filmen forklarer strukturer og forsøger at fremme investorernes tillid.

Desuden tilbyder de skattevenlige konti, som andre (såsom Robinhood) ikke tilbyder.

#6: Penge og hastighed: Inde i den sorte boks

Seerne er også enige om, at originalen er bedre. Fortsæt med det store arbejde! Dealers (1989) IMDB: Quicksilver (1986) - En erhvervsdrivende mister alt, bliver en cykel messenger, men vender derefter tilbage til markederne. Hvis du vil vide hemmeligheden bag succes i handel, her er et tip... det er mellem dine ører. Og til tider, selv med CNN bag det hele, ender ankeret i situationer, der ikke er så langt væk fra atmosfæren i dit typiske kedelrum. For øjeblikket vil jeg takke en MASSIV tak til alle involverede.

Det er et andet scenarie. Jeg forsøger ikke at antyde, at nogen af ​​følgende "er hemmeligheden" til handelssucces. Filmen var en sand historie om en gang berømt børsmægler kendt som Jordan Belforte.

Posts Navigation

Lyt og lær. Jeg kan godt lide den anden del, der dækker detailhandelshandlere som dig og mig. (Ser frem til at starte min handelsrejse med deres store støtte :)

Jeg har set denne film mange gange og elsker den stadig. Det er en god ide at udvikle en indikator, der overvåger diagrammerne for dig. I over 10 år undersøgte Harry Markopolos og hans team Madoff-skandalen og forsøgte at afsløre Ponzi-ordningen. Den måske mest interessante læring, som denne serie giver, er de psykologiske aspekter ved handel, du kan se nogle af de handlende udblæsning, nogle af de blive fanget som et hjort i forlygterne, mens andre holder deres cool. Fra fakta til fiktion og til reality reality-dokumentaren Million Dollar Traders. På grund af overflod af tekniske detaljer er det undertiden vanskeligt at følge historien fuldstændigt for første gang. London-dagshandlere Will og Piers bruger deres ekspertise til at uddanne andre i kunsten at tjene penge fra små bevægelser på markederne. Ikke i en bestemt rækkefølge, men hvis jeg skulle vælge en, ville det være The Big Short.

Denne film er den forsigtige fortælling om den erhvervsdrivende Nick Leeson, som konkursiserede Barings Bank i 1995 efter at have samlet 1 dollar. Invester som det bedste, fantastisk indsigt i handelsverdenen. Selv efter en stor partnerskabsmeddelelse kom aktien knap nok. Vil meget anbefale. Så du er nødt til at erkende, at nogle gange mønstre ikke fungerer perfekt.

For at lykkes, skal du omringe dig selv med det rigtige supportsystem, uddannelsesindhold og handelsmentorer - alt dette kan du finde på futures io ved at bruge vores sociale handelsmiljø.

Se Nu Hvad Nogle Af Disse Fyre Handler Med...

Tom og Owen er begge virkelig vidende om handel, og denne podcast kan virkelig være nyttig for dem, der tænker på at forfølge en karriere i det. Måske passende nok starter vi med en film med titlen "Dealers". Fascinationen ved at spille med store penge kan nydes uden risiko for standard. Hvordan får jeg kompensation?, som jeg nævnte tidligere, er en af ​​markørerne for en god sidevæg, at du kan gøre dem uden for din normale åbningstid, og lad os sige, at du har yderligere fem timer om dagen til at tage online-undersøgelser for penge. ”En fantastisk historie lavet populær af filmen” Rogue Trader ”.

For det første afslører det en rigtig live-svindel, der i øjeblikket pågår nu i 2020 i U. Det var tydeligt, at de “fik det”. 3 milliarder i skjulte handelstab.

Glengarry Glen Ross

På lang sigt samles skattevenlige strukturer på store positive måder! Investering 101 - Lad os komme i gang på aktiemarkedet. 39 SPX RUT ZC CAD af TrendSurf 917 visninger · 26. januar 2020 @ 6: Vi kan alle lære en ting eller to om hans ydmyge livsstil. Afslutningen af ​​Enron medførte de kriminelle retssager af nogle af de vigtigste spillere. Jeg har gjort det til en vane at se mindst to film hver uge mellem handler. Hvis du allerede har din personlige økonomi under kontrol, men nu ser efter at diversificere og tilføje flere indkomststrømme til dine formueopbyggende mål, er investering i fast ejendom en god måde at gøre det på (forudsat at du er strategisk for det). Som en erhvervsdrivende, der har været rundt om blokken et par gange og brugt utallige tusinder på såkaldte Trading Stratergy's og træning, vil du lære mere her at lytte til disse to fyre end fra at deltage i et gratis seminar, der markedsføres af det såkaldte få rige hurtige købmænd, der plager vores indbakke.

Det er den eneste måde, vi kommer til at omdesigne, tænke over, genudgøre, hvad kapital og ejendom kan gøre. 19. juni 2020 af Jeaneenie fra England Virkelig nyder podcasts! Mens det ikke fik en stor pigge, som jeg ville, fokuserede jeg på et mønster, jeg kan lide, med en katalysator, jeg kan lide.

Investering

16m The Bonfire of the Vanities 1990 5. En god kilde til info. Enron - The Smartest Guys in the Room (2020) Nomineret til 1 Oscar (2020). Men hvordan ser en dag i en erhvervsdrivendes liv ud? På futures io har vores mål altid været og vil altid være at skabe et venligt, positivt, fremadstormende samfund, hvor medlemmer åbent kan dele og diskutere alt, hvad handelens verden har at byde på.

Forhandlere kan forholde sig til den eufori, der ledsager overleverede sejre og den bedøvende vantro i kølvandet på massive tab derefter. Baseret på den store bog "Ingen ville lytte" af Harry Markopolos. Dette 3-delede reality-tv-show er et eksperiment af hedgefondsforvalter, Lex van Dam, for at se, om han kan uddanne en håndfuld almindelige mennesker til at blive succesrige forhandlere.

Links Til Tilgængelighed

Ja, studer hver dag. Hvis lederne af disse virksomheder holder deres forhandlere på en simulator i flere måneder, saboterer lederne sig selv, imho. Andet, så hvis du seriøst ønsker at opbygge en karriere som optioner, skal du sørge for at starte med at læse og studere disse bøger. Han sagde, at du skulle vente mindst to år, før du forventer at tjene penge.

Ingen andre end Thomas Alva Edison, en hård forretningsmand, der holdt alle filmpatenter for USA som helhed uden nogensinde at have opfundet noget alene. De ser ud til at være virkelig interesseret i at finde og finansiere erhvervsdrivende, der har et reelt potentiale, og de tilbyder en aftale, der er meget befordrende for langsigtet handelssucces. Populære opslag, hvis du ikke gør det, kan du muligvis gå glip af muligheden for at komme ind på det anbefalede niveau, eller du kan eventuelt overvåge aktivet et kort stykke tid for at komme ind på signalet. ”Jeg ledte efter en undskyldning for at stoppe, dette var svaret, men det var for tidligt. Relativ styrke / svaghedsudgangsstrategi, timing - Markedet bliver ustabilt, når det åbner hver dag, og mens erfarne daghandlere muligvis kan læse mønstre og overskud, skal du bide din tid. ”Bliv ikke forvirret af en række succeser. Du handler med mindre positionsstørrelser - og undertiden handler du slet ikke. Bogen (og lydbogen) er endnu bedre og giver mere indsigt i kataloget over mentale problemer, stof- og alkoholrelaterede udfordringer fra Jordan Belfort i hans opgang fra gaden til at blive en Wall Street-hotshot med personlige jetfly, palæer og tomt liv. Formuen forstyrrer imidlertid en stor fidus, der er i gang, og resulterer i følger. To af mændene bag dette vandt Nobelprisen, formlen var så markant.

Forhandlerne reflekterede den sædvanlige visdom fra slutningen af ​​firserne ved at postere en amerikansk ejet fremtid for byen.

Arkiv

Han skaber en verdensomspændende sensation med sine udviklinger og opstart, især inden for den elektriske forsyningssektor. Vores strategi sigter mod at fremstille 200 pips med et stoptab på 20 pips. Enhver virksomhed, der garanterer en enorm indtjening, giver dig en masse tyr. Se inden i de sorte bokse, der styrer skæbnen for vores sofistikerede finansielle markeder. 16. juli 2020 af Nuzzi1 fra Australien Jeg nyder virkelig denne podcast og ser frem til at høre meget mere. Presset med at gå i stramningen mellem rentabilitet og truende tab fanges sjældent i mainstream-film.

Brexit-episoderne var store. Når alt kommer til alt, er de store Hollywood-studios selv alle aktieselskaber forpligtet over for deres aktionærer. Jeg vipper elsker dette! Baseret på den nuværende markedsadfærd og faldet i Dow Jones Industrial Average i december, fortalte producenter Caspe og Jordan Cahan Posten showets timing synes ideel. Det er trods alt det vigtigste sted at handle med lagre i USA.

Lær hvordan du kan handle professionelt i vores handelsrum: CME Group lukkede de fleste af de berømte etager ved hjælp af "open outcry" -handel for tre år siden, da computere tog over, men handel med personer i nogle ting som optioner er stadig tilbage. Bøger kan give god information, men i disse dage er videotutorials en forudsætning for at forklare, hvordan disse ideer kommer til live i realtid.

Trader Og Handelsdokumentarer

Inde i Black Box fra 2020 fortæller historien om High Frequency Trading med "The Wall Street Code. "Pay-per-View-videoer bliver tilgængelige for at se, når begivenheden starter, vil være tilgængelig til gengivelse i 24 timer efter begivenheden og er ikke tilgængelig til download. ”Den dag, hvor jeg trykede på knappen for at hente pengene tilbage, var en enorm vægt fra mine skuldre. I 1908 blev Motion Picture Patents Company grundlagt i New York. Fantastiske gæster taler på showet, der giver god indsigt. Mange hedgefonde likvideres årligt. De var alle hjemme hos mig med det samme mål, og derfor var vi i stand til at udvikle et plejende og støttende miljø.

I betragtning af at Tudor Jones blev set forudsige (nøjagtigt) et kraftigt fald i markedet og viste ham også involveret i velgørenhedsarbejde, har man måske troet, at han ville have hilst den endelige redaktion velkommen.

Afkortning Af Appelsinmarkedet

Tanken bag denne strategi er at fange de store bevægelser på markedet med et lille stoptab på 20 pips. Lær mere, de kræver begge, at du har et kontorbygning og (køretøj) lagerhuse, hvilket kan være betydelige udgifter, men hvis du fokuserer på disse to aspekter, vil du få din investering relativt hurtigt tilbage. Solid skuespil af Kevin Spacey. Indblik i det daglige handelsliv gør det til et fantastisk ur for nybegynderhandlere, der spekulerer på, hvad de har ladet sig ind for. Er du ikke sikker på, hvor du skal starte?

Så 20 millioner.

De var her for vores Bulls on Wall Street mentorprogram. De har et grundigt træningsprogram. Alle disse finansielle dokumentarer på Netflix (og andre platforme) er værd at søge. Anmeldt afdonald f., på en måde blev dette gjort for at holde inflationen i skak. De oprindelige 12 reduceres til otte, mens der er orlov, og de overlevende nybegyndere viste gode tegn på at have opnået næsten professionel erhvervsdriverstatus. Gekko er ude af fængsel og ser ud til at være på den rigtige vej med sin nye bog, der advarer om ruin, men alt er ikke som det ser ud. Denne film dækker en fodboldhandicappers klud til rigdomme inden for sportsvæddemål. Jeg blev slappet af, ryggen dræbte mig, og jeg var på smertestillende.