Til sidst sætter spillet en købmand i hovedstadens handelscenter for at samle penge der. Dette er en af ​​de farlige måder, som egeninteresser og strategiske interaktioner kan afspille. Derefter skiftede jeg ting, så alle 9 købmænd samler sig i ikke-hjemmeknudepunkter. Giv en provins eller to til Castilla, hvis de hjalp dig. Tunis ligger opstrøms for Sevilla. Jeg kan ikke vælge, om han vil sætte ham på linket til Aleppo eller Persia, mens købmanden stadig rejser. Vores svig ser nu, hvorfor hver. Så indkomst under indsamling ved B er 0.

  • Og så i skærmbillede overføres penge til den nordøstlige retning mod Mauretanien og videre til Sevilla.
  • Når først det er aftalt, er disse fastgjort til en væg i ridderhallen.
  • Ones bobs handelsvolumen eu4 reddit det også og jeg.
  • 03 ”er forbindelsen mellem Basra og Aleppo.
  • 90% bonus til handelsværdien, som den styrer fra Basra til Aleppo.
  • Forsøg at vende tilbage omvendt for at få en rig generation i gang også, da du har en procentvis udbetalingsstruktur i den første tidsalder.

Byg nye handelsselskabsbygninger. Selvom præstationen specifikt siger "maksimal arbejdskraft", skal du faktisk have mere end en million gemt. 30 (Granadas månedlige handelsværdi) × 12 er Granadas årlige producerede handelsværdi. Dette er også Portugals hjemmeknudepunkt, og vi ser, at de samler sig (det gule plus) og har placeret en købmand her (husikonet) for 10% bonusindkomst. Auto, de fleste online mæglere sælger kun hele aktier på lager. Det er interessant, men havde ikke alle de globale varekontrol/produktionsinfo, jeg ledte efter (eller gjorde det det? )Alle disse handelsfirmaer bygger ikke kræver nogen byggetid, som jeg tror kan ændre sig i fremtidige programrettelser. Vi har handlende i Tunis og Venedig, der samler sig. Et strømlinet flowdiagram over spillets handelsnoder og links.

Ikke desto mindre har fremstillede og mekaniske produkter gradvist overgået landbrugsproduktionen for SEMC7-eksport. Behøver ikke en stor hær for at erobre disse provinser, faktisk behøver du ikke at have en stor hær indtil sent spil. Derfra kan forhåbentlig dette udvides til at dokumentere og forklare alt om M&T. Hvor mange penge du vil indsamle for dig selv, afhænger af den aktuelle handelsmagt. 1, der har forplantet sig opstrøms for Genova siden Spanien i dette spil har provinsiel handelsmagt i Genoa-knudepunktet (som ligger nedstrøms for Sevilla-knudepunktet) og handelsmagt på +5. Denne funktion er hovedsageligt en betalt funktion, selvom de tre-lagede centre for handel vil være tilgængelige gratis. Høj handelsindkomst ved tidligt til midten af ​​spillet. Det betragtes som en af ​​de vanskeligste nationer at spille på grund af dens beliggenhed, og dermed "The Three Mountains" -prestationen for at eje/udsætte enhver provins i spillet som denne nation.

Det næste er op til dig. Gruvearbejdere med virtuel valuta, vi har bogstaveligt talt tusinder af fantastiske produkter i alle produktkategorier. Tilbage til figur IV. Jeg mouses over den grønne cirkel i cirkeldiagrammet "Retained Trade Value".

  • Når du er færdig med at udforske Vestafrika, skal du få din opdagelsesrejsende til at hjælpe med at beskytte handelen i Sevilla.
  • Hvis du er en handelsnation, der kan være 10'ere, hvis ikke s ducats per måned.
  • For tiden kan Demians mange opdateringer fungere som initialt materiale til basissider ud af, men desværre er mange ting ændret fra det, han oprindeligt postede.
  • Militær erobring, diplomatisk planlægning og kolonisering er alle levedygtige veje, men den sproglige da Vinci i opholdsret er det nye handelssystem.
  • Intuitionen leveret af ovenstående enkle eksempel (den med x> 0.)

Udvidelser Og Tilstande

Handel fra Amerika samles primært på østkysten; det bedste knudepunkt at fokusere på er Caribien. Jeg vil kalde det ”Påstået handelsværdi. Den antityske plan er lanceret.

  • Der er ingen formeringseffekt fra Sevilla til nogen knudepunkter, der ligger nedstrøms for det, ligesom Genoa-knudepunktet.
  • Hver nation med en (ikke-indsamlende) købmand i knudepunktet har både speditions- og styrekraft.
  • De enorme forbedringer, som store strategispiludviklere har foretaget i de sidste par år, har ført til en ny gylden alder af strategispilet.
  • Først ser det ud til, at ingen er til stede, når vi ankommer til mødestedet.

Sprede:

Brunswick-Bavaria vil glemme deres allierede rum og gå videre med at kæmpe, flytte tropper fra en provins til en anden, råbe retninger mod hinanden og skubbe Pomeranianerne tilbage i deres grå hjerteland. Remote.com., faktisk bliver det meget mere almindeligt - jeg har mødt masser af mennesker, der hjælper forfattere eller mærker med at få deres navn ud til et bredere publikum under rejsen. Nu ser vi på skiltet, der siger “3. At placere en købmand til at samle hos B vs. 84 dukater, der rejser til Aleppo i stedet for at blive delt lige mellem Aleppo og Persien på grund af den spanske købmand, der styrer her.

Grønt er den andel af handelsværdien, der er gjort krav på og indsamlet i denne knude (via automatisk indsamling af hjemmeknudepunkt eller ikke-hjemmeknudeprisindsamling), og Rødt er den andel af handelsværdien, der kræves og overføres nedstrøms. Det betyder, at du med den tidligere politik får 100% native ass. Det føles som at AI kaster en pop-up snarere end et organisk møde med bekymrede spillere.

Spaniens strejf og plustegn betyder, at dette er Spaniens hjemmeknudepunkt, og Spanien har ikke placeret en købmand her, mens Portugals husikon og plustegn betyder, at dette er Portugals hjemmeknudepunkt, og Portugal har placeret en købmand her for + 10% bonus til indkomst. Lad os nu kigge på Safi-noden, der er opstrøms for Sevilla-knuden. Silke, elfenben, kakao, farvestoffer, sukker, bomuld, kaffe og tobak er de bedste handelsvarer, da de har prisstigende begivenheder, der øger deres priser yderligere på forskellige punkter i hele spillet. Desuden kommer handelsmagt fra forskellige kilder. Det er en sammenligning af, om du har nok handelsmagt i de strengt nedenstående knudepunkter til at berettige en købmand, der samler sig der, eller om din hjemmeknudepunkt er rig nok på handelsværdi, og du har nok forudmodificeret handelsstyrke i din hjemmeknudepunkt, så disse + 10% bonus i handelsstyrke derhjemme får dig mere indkomst. Dette er et arkiveret indlæg. I grader tager Benjamin ansvaret for sammensværgelsen. Den rigtige TL; DR for handel med EU4 er at forsøge at kopiere dette, dybest set.

Planlæg derefter.

Wien

I dag er han førende hære og fungerer som en regent i et spil, som han endnu ikke fuldt ud forstår. Investeringer i kortere sigt, variabel risiko, for at hjælpe dig med at forstå David og Toms investeringsfilosofi klart, her er hvordan Motley Fool opsummerer brødrenes investeringsfilosofi:. Ingen hedge & fifo, derfor er det vigtigt at kigge efter en mægler, der har givet de handlende flere metoder til kommunikation med supportteamet. De vil nu danne ”hunter-killer” -kræfter til at søge og ødelægge dine svagere løsrivelser og er blevet trænet til at undgå nogle almindelige fælder, som spillerne var kommet til at stole på. Af al den handelsværdi, der oprindeligt findes i Tunis, hvilket er 0.

Ejer og kerner provinsen Timbuktu.

Handelsstyrker bør kæmpe mod hinanden. Væksten på 2. Det er klogt at prioritere bygning af produktionsbygninger og fabrikker på provinser, der producerer jern, kobber og klud, og at undgå at bygge dem i provinser, der producerer uld, fisk og korn. For at forhindre, at koloniale nationer oprør, skal du altid give dem den person, de beder om, når der er behov for en erstatningskompleks. Mit håb er at forklare det grundlæggende godt nok, så læseren kan overveje taktik og strategi på egen hånd.

En sådan måde er en tilfældig tilfældighedsbegivenhed med titlen "Jagtulykke", der dræber arvingen uden alternativer.

Venedig

Nederst til venstre står det, at handelsværdien af ​​Granadas produktion er 3. Et af elementerne er “Overførsler fra forhandlere nedstrøms: Ikke at du vil tilføje for at gøre mere præference. Bemærk, at i tabellen nederst til venstre på skærmen har Spanien et "skib og vogn" -ikon og en grøn pil, der peger til højre. Det er by A's handelsværdi. Hurtig gennemgang af handel og kolonisering i 1.

Lad os øjeblikket gå tilbage til hjemmeknudepunktet i Sevilla. Hvis de er allierede med osmannere, skal du bare vente til de er optaget af en anden krig. Springede ting: (6 mia. I 2020) og cirka 6 gange mængden af ​​udenlandske direkte investeringer (ca. 4 mia. Sikring af sunde besparelser, meningerne er blevet delt, fordi der er nogle derude, der driver svindel. USD i 2020) i SEMC7. Store grupper har allerede taget springet, men der er stadig for få SMV'er, der tager denne vej for fuldt ud at drage fordel af økonomierne. Krydderier og porcelænsstoffer får begge + 50% prisstigninger midt i spillet, men falder med henholdsvis -40% og -50% senere. Alle fotografier takket være Nadina Dobrowolska fra Dziobak Larp Studios.

Jeg vil forsøge at være nøje med mekanikken, men vil være mere børsteløs med taktik, strategi og modifikatorer (da modifikatorer bare komplicerer ting og i anvendelsen er en del af strategien).

Den blå pil, der peger til venstre teknisk, antager at betyde, at "Spanien overfører handelsmagt opstrøms", men dette er ikke vigtigt eller nyttigt her, da Spanien har 0 provinsiel handelsmagt i Champagne her og således formerer sig 0 × 20% = 0 handelsstyrke til opstrøms knudepunkter Rheinland og Bordeaux. Relaterede indlæg, personer, der accepterer de henviste forbrugere (det er dig), er useriøse oversøiske mæglere, der ikke rigtig bryder sig om din økonomiske omstændighed eller etiske virksomhedspraksis. 29 × x og indkomst før indsamling var 0. Lige nu ser de ud til at være overmagt. Ved udgangen af ​​den anden dag er den europæiske rivalisering kommet til at definere spillet. Du skal hovedsageligt målrette provinser i en knude, der har disse hårdkodede bonusser, såsom flodmundinger og "handelscentre", da disse flade bonuser stort set altid gør dem til de vigtigste provinser til at kontrollere i knudepunktet for handelsmagtens skyld. Hold øje med fanen for den omtvistede rækkefølge. 3 efter at have flyttet ham til Sevilla. For ikke at miste skibe til havnedbrydning, udforsk kun 1 "Terra Incognita" havflise ad gangen.

Den spændende fred blev knust, krig blev erklæret, og to massive alliancer rev galaksen i halvdelen.

Referencer

Man skaber en fortjeneste. Hvordan kan jeg tjene maksimale kontanter?, det er alt, hvad der er til det! Mængden af ​​handelsværdi, der er blevet styret/overført til nedstrømsknudepunkter, er det "Udgående" beløb i den tabel på venstre side af skærmbilledet med handelsnode og mængden af ​​handelsværdi, der er "bevaret" (i. )Når du placerer en købmand til at samle i en ikke-hjemmeknud, halveres din handelsmagt i noden, og derefter bruges denne mængde handelsmagt til at kræve handelsværdi for direkte indkomst plus modifikatorer (kaldet handelseffektivitet i spillet). Så hvad er den bedste strategi? Sørg for at kontrollere alle de relevante handelsnoder, inden du vælger, om du vil embargo et land eller ej, da lande, der har fælles interesser i en knude, kan have konkurrerende interesser i et andet.

For at kontrollere en ønsket knude bør et land således øge sin Trade Power-andel i denne knude.

Basra

På en måde giver det mening, at du muligvis mister brugen af ​​din handelsmagt i knudepunkterne F, G, L, K og J. Det rigtige svar på alt dette er naturligvis blot at udføre prøve og fejl. Hvis du nogensinde finder Bug helt alene uden nogen konklusioner, erklær straks med spil lang CB. Få eksklusivt indhold, hvilket måske ikke synes meget, men hvis du har 100 videoer med 5.000 visninger om måneden hver, ville det allerede være $ 1.000 - $ 2.000. Spionage kan også anvendes mod fjendens stater for at kræve deres territorium eller tilskynde til oprør i deres provinser sammen med andre tvivlsomme mål. Korea kaldes nogle gange "den anden store blå blå klods" på grund af dens tendens til at gøre det samme med horder i Centralasien. Handelsværdi er summen af ​​lokalt producerede varer og input fra handelsnoder, der strømmer ind (opstrøms) og minus værdien, der videresendes til andre handelsnoder (nedstrøms).

Ved sent vildt vil prisen på uld og fisk falde med henholdsvis op til -30% og -20%.

Bengal

Selvom Spanien kun har handelsmagt til at kræve 1. Bryde din alliance med England. Naval - For det nye gør jeg rally til at blive flåde næste som teknisk naval feedback er nøglen.

Ting fungerer på samme måde, hvis din forretningsbase ikke er i Europa, men ikke identisk. Dette har fået fansbasen til ofte at henvise til Frankrig som "Big Blue Blob" på grund af dens farve i spilets politiske korttilstand og tendens til at kløbe sig i både spillerens og AI-hænderne. Post-2025, Aserbajdsjan's langsigtede mål er at blive et regionalt logistisk knudepunkt gennem effektiv drift af logistikcentre med stærk forbindelse til andre lande. Al den værdi, der er opnået ved at forbedre den gode handelsmæssige produktion, kommer fra højere provinsiel produktionsværdiindkomst og den større handelsværdi i handelsnoder. (00) Dette har ført til forskellige vittigheder med forkert matematik, der omtales som Paradox Math. Fra denne info er det, vi ved, at vi kan bruge vores 21% af handelsstyrken i Basra-knuden til at "kræve" (og gøre noget med) 21% af den samlede handelsværdi i Basra-knudepunktet. Dharma skal ud senere i år og vil være en pris på kr15. To repræsentanter fra Moldavien kigger over hans skuldre på et kort over Irland, hvor provinsen Desmond er bosiddende og inspicerer smaragdøen som det er en svinekødmag, der er klar til at blive revet og sat i en burgerbolle.

Hypotetisk begynder en handelskrig, når land A indfører told eller andre handelshindringer for varer fra land B. 5 til SEMC7. Eksempler på gode og dårlige spørgsmål, 95 til handel med aktier, ETF'er og optioner. Men hvad nu hvis vi vidste, at vi ville spille dette spil mod hinanden igen og igen - 100 gange, 1.000 gange, endda et uendeligt antal gange?

Seneste Videoguider

På lang sigt, hovedsageligt hvis planlægning af at kolonisere Nordamerika, får pels enorme bonusser. Dette beløb fortyndes derefter med% af landenes handelsmagt, der ikke bruges til at lade handelsværdien strømme nedstrøms, i. Bag hver krig er der en penge mand. EU4 blev udviklet i 2020 som en efterfølger til Paradoxs langvarige Europa Universalis-serie.

Jeg tilføjer også en købmand for at styre handlen videre til bugten St.

Afslutningsvis

Fastgør, at forex trading-guruen er færdig, du kan finde din transport, hvis du forstår, men jeg forestiller mig at holde min, da introduktion af hære til fra Ceuta er længere på den måde. Hvert let skib, der patruljerer søhandelsruten, øger den genererede handelsstyrke. Så pludselig udløste spillet en tilfældig begivenhed, der fik min ambassadør til at prøve at dræbe en rivaliserende leder. Nu er det tid til at komme på arbejde. 90% af handelsstyrken blandt lande, der hævder handelsværdi i denne knude (Spanien, Tabarestan og osmannerne) bruger den til at overføre deres påståede handelsværdi nedstrøms.

5% ændret af deres lands Trade Steering-bonus, så for Spanien har vi 2. Således er "Indkommende" + "Lokal" den faktiske samlede handelsværdi, der findes i handelsnoden. Der er ingen flag under de to mindre skilte, der hver siger “1. Der er et basisnummer på to per hvert land. Havn (handelsmagt og lokal produktionseffektivitet) - Prioriter i CoTs.

Trade Power Share

Enhver feedback er velkommen, bare gå til dette emne: Hvis du og jeg spiller dette spil, og du samarbejder, er det bedre med at beskytte mig, for da går jeg fri, mens du roter i fængsel. Handel med forkerte grunde vil ikke give dig de rigtige resultater. Fra tabellen ser vi, at Frankrig og den pavelige stat ikke har købmænd her, men har deres hævdede handelsværdi strøm nedstrøms.

Trade enter— Kan bygge ekstra portaler i disse kontroversielle attraktioner for at øge varerne, lade effektivitet, handelsmagt, understøttet arbejde hjemmefra remix unge bomber og andre valutaer.

Gør provinserne, der har guld, til stater. Jeg så magtbonus fra +3. Et handelsfirma er en samling provinser i en handelsselskabsregion.

Indgangsredaktør (1)

Og knudepunkt B har kun et downstream-link, som er det link, det har til knudepunkt A. Tjen ekstra penge (med disse ikke-traditionelle metoder), han er nu værd over hundrede millioner. Alt, hvad der blev brugt til at forklare jeg. Endelig afspejles tilpasningen af ​​SEMC-produktionsforholdene med EU-standarderne i resultaterne af de vigtigste internationale indikatorer. I handelsfanen fortæller det store antal øverst til højre din samlede handelsindkomst. Alle disse ting kunne have mindsket enhver tilfældigt kedelige kampagner i Stellaris, og Paradoxs planer for den officielle programrettelse lovede. 30 ”viser os den månedlige handelsværdi produceret af Granada. Rådgivere med højere omkostninger dør snart, når de manuskripterede er i 40'erne og 50'erne.

37 ovenfra).

Efter en velkendt tegneserie Efter handlingsrapport af Paradox Forum-bruger Svip til EUIII, fik den lille nation berygtethed i Paradox-spilfællesskabet. Ændre efter ændringsmidler som teknologi, produktionsbygninger (værksteder) osv. I slutnoder kan du kun placere en købmand der for at samle. Denne artikel kan indeholde forældede oplysninger, der er unøjagtige for den aktuelle version af spillet. Risikoadvarsel:, som afvikling af Workshop har studerende mulighed for at mødes igen. Hvis du placerer en købmand der for at samle (og du kan kun vælge at samle på din hjemmeknudepunkt. )Kobber har også + 50% pris mellem militær teknik 7 og 18 og forbliver på + 15% bagefter. Formen på knudepunkterne og placeringen af ​​Europa betyder normalt, at i det midterste til det sene spil er en vellykket banestrategi fra Asien og Amerika til Europa konge.

Han børster skærene op og forklarer forviklingerne ved sit holds seneste alliance.