At arbejde eksternt for et etableret firma svarer til at arbejde et skrivebordsjob, medmindre du kommer på arbejde derhjemme. Fuldtid, kr14 per time. Videomarkedsførere (tror YouTubers) kan også leje transkriptionskontorer til at transkribere deres optagelser i skriftlig form, så de kan sælge deres tjenester og produkter online.

Freelancing er en af ​​de mest lukrative metoder til at arbejde hjemmefra. Du skal også være klog med grammatik og stavemåde. Og hvis du er klar til at begynde at lede efter kvalitetsarbejde fra hjemmearbejde, der laver tekstforfatter, anbefaler jeg, at du søger på både Flexjobs og SolidGigs, hvor de har arbejdet hårdt for at få tusinder af godt betalte muligheder fra (fleksible) kvalificerede arbejdsgivere. Hvis du er interesseret i et sæsonbestemt, deltidsjob, åbner Education Testing Service (ETS) slots for online testscorere til prøver som TOEFL, GRE og mere. Hilton ansætter reservationsagenter og kundeplejeagenter til at arbejde eksternt. ESL Instruktører: Salgsdirektører hjælper med at udarbejde salgsplaner og administrere sælgere og rake over kr100.000 om året, nogle gange markant mere. Sørg for sproglige korrekthed og terminologispørgsmål i teksten.

Fordi vi arbejder hårdt for at indstille dig og hjælpe dig med succes, er vi kun på udkig efter mennesker, der er seriøse med at blive økonomisk uafhængige gennem at arbejde hjemmefra på deltid.

Dette tager et blik på og viden om, hvad der tjener penge på internettet i det aktuelle landskab. Men hvis du tager dig tid til at starte din egen virksomhed og finde private kunder, kan du tjene meget mere. Dette firma leverer identitetskontroltjenester fra tredjepart til telefonselskaber og firmaer. Professionelt deltidsarbejde kan give dig mulighed for at: Hvis du har vanvittige færdigheder i kodning i HTML og CSS med dybdegående viden på sprog som Ruby, JQuery og JavaScript, kan du tjene op til kr70.000 årligt som webudvikler. Amazon ansætter virtuelle kundeserviceagenter til at håndtere indgående opkald. Mange af de her nævnte virksomheder ansætter hjemmearbejdere direkte, så de er ideelle til folk, der ønsker fleksibiliteten ved at arbejde hjemmefra med sikkerheden ved et konventionelt job. Er du glade for at komme i gang med denne forretning?

Husk, at teknologi ikke kun er begrænset til elektronik.

Chatagenter

Deltidsjob og mere specifikt deltidsjob, du kan udføre hjemmefra, er vokset i popularitet. At have erfaring med kommunikation eller skrivning er et plus, men ikke påkrævet. Du kan tjene kr7- kr21 pr. Time eller mere, hvis du starter din egen virksomhed. ”Da jeg havde min datter for halvandet år siden, besluttede jeg, at jeg ville være hjemme hos hende, men jeg ville stadig være involveret i marken og tjene nogle penge,” sagde hun.

Deres job omfatter SEO, SEM (markedsføring af søgemaskiner), målmarkedsundersøgelser, marketing via e-mail, indholdsstrategi, søgeordsundersøgelser, bannerannoncer på webside og mere. Større virksomheder som Apple, American Express og Uhaul ansætter arbejde hos hjemmekundeserviceagenter. Ifølge webstedet involverer mange af dem ”arbejdsgivere”, der forsøger at betale arbejdstagere uden for webstedets betalingssystem og engagerer sig i en form for kontrol eller svindel ved ordre. Prudential tilbyder en omfattende fordelingspakke til fuldtidsansatte. Du kan vælge timer og projekter, der passer til dig og din livsstil.

Vidste du, at du ikke har brug for nogen ekspertise eller erfaring for at blive et værk fra hjemmebogholder? Det forklarer, hvad dine forventninger skal være med dataregistrering. NexRep tilbyder en masse legitimt arbejde fra hjemmearbejder som indgående salg, udgående salg og kundeservice. De kan alle arbejde eksternt. For mere kan du tjekke dette stykke om måder at spare penge hurtigt på. For at finde deres eksterne roller er en god start at søge efter “virtuel kundeservice. Kan du lide at arbejde med dine hænder og hjælpe dit lokalsamfund? Det bedste af alt er, at du kan arbejde hjemmefra eller hvor som helst med en internetforbindelse.

Og for alle, der har brug for en anden indkomstskilde, gør det muligt at arbejde hjemmefra på deltid dem at få dette uden at tilføje en anden pendling eller flere lange timer på kontoret.

Lærer/vejleder

Identificer derefter den type person, du vil arbejde for. Enkeltpersoner - Ja, selv personer med et kodningsproblem lejer freelance-kodere og programmerere fra tid til anden for at løse et problem eller søge hjælp med deres hjemmearbejde eller noget. De rekrutterer fra USA. De bruger også mere tid end nogensinde på at arbejde hjemmefra. Du kan også søge efter chatagentjob på jobwebsteder som Upwork, faktisk og FlexJobs. Min kone og jeg har personligt brugt Fiverr til at ansætte nogen til at oprette et bogomslag til en selvudgivet bog. Du har også brug for et stille arbejdsområde, da meget af arbejdet er på telefonen. Sporing af cryptocurrency priser og overskud, grundlæggerne er Da Hongfei og Erik Zhang, der også leder et firma kaldet Onchain. Vi kan ikke lide at se brugere sidde fast med tusinder af dollars på lager kun for at indse, at de prøver at overføre deres LuLaRoe til allerede mættede markeder.

Men ikke alle store virksomheder har nogen til at administrere deres sociale mediekonti, hvorfor flere personer er begyndt at markedsføre sig selv som sociale medieledere og hjælpe virksomheder med at vokse deres online efterfølgende og udvide deres rækkevidde. Her er nogle steder, hvor du kommer i gang: Dens fire skoler inkluderer sundhedsydelser, erhvervslivet, grafisk kunst og teknologi. Sådanne positioner betaler så meget som kr100 i timen. Mobil teknologi har gjort det nemmere end nogensinde at eksistere job-fra-hjem-job, men ikke alle virksomheder giver de ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra, og ikke alle job er egnede til fuldtids-telekommunikation.

47- kr20 i timen. Modsy tilbyder indvendige udsmykningsløsninger til kunderne. Vi er ikke så meget interesserede i at gå ind i det samme arbejdsfelt, vi kommer fra. God børnepasning kan være svært at komme med, så det er vigtigt, at din forretningsmodel er gennemtænkt på forhånd. Efter din første træning begynder det virkelige arbejde. Chancerne er, at de fleste af dem ikke drager fordel af Facebook-annoncering. Ikke kun dækker det dig i tilfælde af et problem, men det giver dig også mulighed for at annoncere, at du er bundet og forsikret.

Vipkid

Da vi kiggede, var de fleste roller i USA og England, med flere i Italien. ”Ingen gør det mere,” siger Tom Ogg, en rejsebranche-veteran og grundlægger af HomeBasedTravelAgent. Her er et bonustips, opret en "Arbejd med mig" -side, der inkluderer din e-mail-adresse, så klienter og websteder kan oprette forbindelse til dig ud over at sende standpladser til individuelle virksomhedsejere. Betalingen er kr25 per time ifølge deres websted. Freelanceskrivning er en meget fleksibel ikke-telefonindstilling. NextWave Advocacy kontrakter med nyhedsjunkies, der er politisk opmærksomme på at foretage udgående opkald for at uddanne borgere og hjælpe dem med at deltage i at kontakte deres valgte embedsmænd. Virksomheden ser specifikt efter personer med den eksisterende erfaring inden for cruiseindustrien. Fra bøger til tøj til samleobjekter kunne du sidde ved en stormfald i dit helt eget hjem.

Det er en slags menneskelig tendens til at være lidt af en hoarder, holde fast ved ting, vi tror, ​​vi vil bruge, vi troede, at vi kunne lide, eller at vi ikke kan gider at give væk. De har også deres eget "få betalt til" websted kaldet MTurk (Mekanisk Turk), som vil betale dig hvor som helst fra et par øre til flere dollars pr. Opgave. Betalingen spænder fra kr11- kr16 per time med indbetalinger direkte to gange om måneden. Og som du måske har gætt, mange af chatagenterne hjælper dig med at gøre deres arbejde derhjemme. Forhandler af køkkenudstyr og boligindretning tilbyder med jævne mellemrum populære job-at-home jobmuligheder, der har en tendens til hurtigt at blive fyldt. Normalt når du tænker på Amazon, tænker du på deres mange forskellige måder at finde nogle af de bedste online tilbud for at spare penge på shopping.

Det har over 52.000 studerende indskrevet i 50 stater og 150 lande.

Før du investerer tusinder i et uddannelse, kan du tjekke nogle af webdesignkurserne på Udemy i stedet. Dette firma er specialiseret i medicinsk og juridisk oversættelse. Nogle af måderne bloggere tjener penge på er tilknyttet annoncering, sponsorerede poster, Google Adsense og produktsalg.

Ifølge BLS tjente dataindtægtsmedarbejdere en national medianløn på kr30.100 i 2020, selvom de øverste 10% tjente mere som kr45.360.

Web-udvikling

De har to positioner - en der kræver en bil og en der ikke gør det. WAHVE har specialiseret sig i roller inden for regnskab, menneskelige ressourcer og forsikringssektorer. Alt hvad du skal gøre er at indtaste ISBN'erne for hver bog, og Bookscouter vil sammenligne købspriserne fra 35 forskellige leverandører.

Freelancing Til Digital Marketing

Den gennemsnitlige timepris for en social media manager er omkring kr23. Derefter er dette jobbet for dig, som du kan gøre i komforten af ​​dit eget hjem! Chancerne er store, at du har oplevet crowddsourcing i fortiden, da det er forretningsmodellen for virksomheder som Uber og Lyft. For at sikre dig, at du får betalt retfærdigt for din tid, kan du prøve at lede efter virksomheder, der kun leder efter arbejdstagere med base i U. Vores projekter, videoannoncerne er meget irriterende, da du ikke kan dæmpe dem. Hvis du kan bevise din ekspertise inden for ethvert felt, kvalificerer du dig som en ekspert.

Biler Med Denne Malingsfarve Tilbyder De Fleste Tilbud

Sykes er en virtuel callcenterudbyder, der bruger hjemmebaserede kundeserviceagenter. Plus, VR-videoer giver dig kapaciteten til at interagere med videoen, som er det mest markante salgssted. Stor forskel. Se os i nyhederne, dette er en crowddsourcing-virksomhed, der ansætter i evalueringsstillinger for søgemaskiner. Ny forskning dækket onsdag i Harvard Business Review - hvor man så på virkningen af ​​en politik fra arbejde overalt for arbejdstagere i U.

UserFeel Fandt du noget, der interesserer dig? Bogen er over 70 sider lang og opdateret til 2020. Det er det eneste medlemsbaserede jobsite jeg bruger og har tillid til. Hvis du er dygtig til at bruge forskellige Photoshop- og Illustrator-værktøjer og har en medfødt følelse af kreativitet, skal du ikke tænke to gange før du går ind i grafisk design. Hvad gik jeg glip af? Alle fra hele verden er berettiget til at ansøge, og afhængigt af din scoringshastighed kan du tjene kr10 i timen. I stedet ansætter mange uafhængige entreprenører til at håndtere en række roller for virksomheden. Der er dog et par dataindtastningsopgaver, der kræver en certificering, såsom en medicinsk koder.

Se min trinvise guide til, hvordan man starter en blog fra bunden sammen med de mest populære nicher, der tjener mest penge og får mest trafik.

Skrivning

Verblio tager "interessent" -tilgangen til freelance-skrivning. Lave handelsgebyrer, iRA Lukningsgebyrer løber typisk på omkring $ 50 og er værd at holde øje med. I modsætning til lignende virksomheder, med Initial Outfitters er der ingen påkrævet lager, ingen minimums, to-dages ordrehåndtering, du kan komme i gang for under kr100, og vi tilbyder mange måder at sælge online og personligt. ”Deltid, fjernjob kan findes hos Robert Half i en række jobkategorier.

Alorica tilbyder eksterne positioner til hjemmeagenter, der leverer kundeservice via telefon og chat. I stedet for at være forsætlig med at lægge pengene til din gæld eller spare din nødfond! Welocalize samarbejder med globale virksomheder i en række specialiserede industrier for at oversætte deres websteder og indhold til lokale sprog. Option.fm-handelssoftware, de samarbejder med bank- eller kreditkortselskaber for at få tilbagebetaling for at inddrive indskud. Du kan tjene en masse penge som forfatter, jeg ved det, fordi jeg interviewede Holly Johnson, der tjener OVER kr200.000 om året som freelance Writer.

4%) og kvaliteten af ​​arbejdet forblev den samme.

Som med oversættelse kan transkription af mere specialiserede oplysninger være mere indbringende. Hvis en hjemmebaseret korrekturlæsningsvirksomhed er af interesse for dig, kan dette gratis webinar muligvis hjælpe. Når du først har fået nogle erfaringer under dit bælte og opbygget en portefølje, finder du masser af virksomheder på jobtavler som Upwork og Freelancer, der ville elske, at du tager deres forretning til næste niveau. Mere fra creditdonkey:, for eksempel har e-handel i øjeblikket en garanti på to sekunder, så længe handelen opfylder specifikke kriterier. Imidlertid ansætter sundhedsindustrien også transskriptionister ud over traditionelle forfattere.

Time Doctor

TaskRabbit er en servicebaseret app, der forbinder kunder med mennesker, der kan hjælpe dem rundt i huset. Du arbejder som en virtuel assistent med Timeetc-håndtering af admin, e-mails, aftaleindstilling og andre opgaver. 25 som nybegynder, og dette svarer til kr15 per time. Virksomheden har en A + -vurdering med Better Business Bureau sammen med en tilbagebetalingspolitik, hvis du ikke er tilfreds med webstedet.

  • Ifølge Glassdoor tjener de fleste online-vejledere mellem kr10 til kr15 i timen, selvom nogle mere erfarne og kvalificerede vejledere kan tjene så meget som kr20 i timen.
  • Uhaul ansætter salgs- og reservationsagenter fra hjemmefra til at håndtere indgående kundesamtaler.
  • For at teste farvande og arbejde som en premium freelancer anbefaler jeg, at du tjekker Flexjobs jobbrættet.
  • En kunde vil ikke søge hjælp hos en almindelig John Doe.
  • Derudover er det vigtigt at lægge en vis indsats i at skrive og indsende dine fortegnelser.

Affiliate Marketing

Lad os komme direkte til listen! God samfundsstemning. Transkription af lydfiler er, hvad du vil gøre med dette firma. Tjek Transkriber overalt, hvor der er et gratis minikursus om, hvordan man kommer i gang med at udføre transkriptioner. Virksomheden med at sælge lagerfotos forventes at overstige 4 milliarder dollars i 2020, ifølge Technavio. Brug data mining & ai i merchandise planning, cirka 25 procent af projekterne bliver afvist i gennemsnit hvert år. En karriere fra hjemmefra er tilgængelig for de fleste mennesker med en computer, mobil enhed og internetadgang.

Vi har en hurtig og nem tutorial lige her - plus du kan få fat i hosting for så lidt som kr2. Websteder, der muligvis ansætter dig til dataregistreringsarbejde, inkluderer SigTrack, Capital Typeing og DionData Solutions. Dets arbejdsfleksibilitetstilbud inkluderer deltids- og delvis fjernarbejdsjob. Oprindeligt kan det være en kamp, ​​men blogging kan give dig gode resultater, hvis du holder dig ved det og arbejder på de rigtige strategier.