Du kan tænke på at starte en lille hjemmebaseret virksomhed omkring nogen af ​​disse talenter (eller en af ​​dine egne) for at tjene nogle ekstra penge. Du kan tjene penge ved at levere næsten alt i disse dage: Du kan også markedsføre din e-bog på dit eget websted eller blog, især hvis webstedet får god trafik. Hvis du beslutter at gå ned ad den betalte gæstepost og gennemgå vej, bør du medtage den ekstra mulighed for at fremvise artikler som featured poster. Den største udfordring, efter at have med succes dyrket dine produkter, er at finde et sted at sælge det. 10% til 15% er en god tommelfingerregel.

Deltag i en startaccelerator:

Du bliver nødt til at oprette din egen stilfulde hjemmeside og have et par andre projekter, som du kan vise potentielle kunder til at demonstrere dine evner. Du kan gøre dette til andre dine musikinstrumenter også, som forstærkere, mikrofoner, harper eller dit træningsrum eller studie. Tilmelding er let, fordi de giver dig mulighed for at gøre det via Facebook. Denne infografiske beregning af din freelance timepris kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal opkræve.

Har Et Garage/værftesalg

Ved hjælp af webstedet forbinder de studerende sig med Course Hero-tutorer om en lang række emner og klasser, hvilket gør dette til en stor sidevold for mennesker med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og erfaring. Dette hjælper søgemaskiner med at forbedre deres algoritme og give relevante resultater til brugerne. Analyser kundeadfærd for at se markedstendenser og hjælpe folk med at opnå bedre ROI ved at give smart indsigt. Kredit karma ceo for besparelser i amerika, du kan tjene penge ved at sælge dine eksisterende færdigheder. Ifølge Durst er der god efterspørgsel efter god skrivning, især til onlineindhold. Og de er villige til at betale dig for dine hjemmelavede rengøringsprodukter. Hvis du kan udføre mere komplicerede syopgaver, kan du endda målrette mod brude og brudepiger for at hjælpe dem med at skræddersy deres kjoler. Elsker du kæledyr?

Papirrute

Du kan endda leje en færdig kælder eller et gæstehus, der ikke er i brug. Gratis indskud:, det ser ud til, at svaret for mange mennesker tydeligvis er nej. Vi er overbevist om, at vi aldrig vil skrive indhold, der er påvirket af eller betalt af en annoncør. Disse sidevinkler gør dig ikke rig, så enhver, der lover, at du tjener kr500 om dagen ved at arbejde hjemmefra, er en svindler.

Hvis du bruger offentlig transport til at komme til og fra arbejde, skal du foretage en undersøgelse, mens du sidder i toget eller bus.

Dette er en lille pris, der skal betales for at fange den stadigt voksende kontantløse forbrugerdemografiske. Guru-fidus, for et ørebeholdning skal du gå ind med åbne øjne. Du finder en række sjove job, du kan hente, og du får gratis adgang til begivenheden. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig disse tjenester, og de giver dig rabatter på bestemte ting, du køber.

Du skal bare bruge et nemt værktøj som Sellfy for hurtigt at sælge PDF-filer (som en e-bog) til dine læsere.

Invester I Fast Ejendom.

Nå, Robo-rådgivere er mest populære blandt de mennesker, der ikke kan udnytte et budget til at ansætte en finansiel rådgiver eller ikke ønsker nogen måde. Virksomheder såvel som enkeltpersoner (mig selv inkluderet) ser rutinemæssigt efter feedback på brugervenligheden af ​​deres websteder. Men ofte lejes vedligeholdelse af græsplænen ud til en tredjepart som dig. E-handel blomstrer. De fleste "tjene penge hjemmefra" job er ting, der kan gøres hurtigt og nemt uden meget dygtighed, så de ikke har tendens til at betale meget.

Mange virksomheder vil ansætte sæsonbestemte reps i juleshopping-sæsonen. Mest af alt vil jeg aldrig gå ind for at købe noget, du ikke har råd til, eller som du endnu ikke er klar til at implementere. Husk, at nogle af disse opgaver er først til mølle-basis, så vær hurtig med at udføre disse. Når du har fået nok point, kan du derefter indløse dem til gavekort eller kontanter via Paypal. 18 fremtrædende steder at blive betalt for at læse bøger, ja, det er sandt! Der er mange ressourcer derude til at lære skatteforberedelse og alle dens kompleksiteter. Ulempen er, at du skal bruge dit eget køretøj, men dette kan enten være et meget generøst deltidsforetagende eller endda på fuld tid. De er lette at få, du behøver ikke at erhverve yderligere uddannelse eller træning for at blive ansat, og det er job, hvor du kan bestemme, hvornår du vil arbejde.

Hvis du elsker at skrive og er i stand til at levere unikke artikler og indhold, kan dette være en perfekt pasform. Hvis dette interesserer dig, skal du tage dette gratis e-mail-kursus for at vide mere om denne måde at tjene penge hjemmefra. For op til kr50 pr. Pop for nogle undersøgelser, og en gratis kr1 bare for at tilmelde sig, betaler det sig at tjekke ind dagligt for at se, hvilke der er tilgængelige for dig.

Online Vejledning

Du kan opkræve et tilknytningsgebyr, give premiumabonnementer eller tjene penge på reklame på dit websted. Swagbucks - Måske tjener brugerne ”Swagbucks” (også kendt som SB'er) for hver undersøgelse, de gennemfører, for at være den mest kendte og betroede af alle undersøgelsessider. I de fleste af disse roller vil der være en vurderingstest, som du skal bestå for at blive ansat. Husejere, der bor i gåafstand fra større turistattraktioner eller sportssteder, sælger ofte parkeringspladser i deres indkørsler eller på deres græsplæner. Markedspladser med flere leverandører, som ThemeForest, kan være meget succesrige. Du kan tjene penge bare for at give dine tanker om ting som smagstest eller produktsammenligning. Hogue har skrevet flere bøger, som han har udgivet online for at skabe en løbende kilde til passiv indkomst.

MyPoints - Ejes af det samme firma som Swagbucks, MyPoints-medlemmer tjener ekstra penge, når de handler online, tager undersøgelser, spiller spil, ser videoer og mere. Websteder som iStock og Shutterstock giver dig mulighed for at placere dine fotos på deres websteder. Fiverr er en anden variation af mikroopgaver. Transkription af længere lyd er også en mulighed for nogle klienter. Og det er kun et par tusinder af bloggere, der er i stand til at brænde deres livsstil med job, der arbejder hjemmefra, der laver fem og endda seks tal om måneden. Hvad er årsagen bag populariteten hos Robo-rådgivere?

Speechpad betaler hurtige maskinskrivere for at lave skriftlige versioner af lyd- og/eller videoklip. Dette er, når de fortæller andre potentielle købere, om bogen var i den tilstand, du beskrev, om den blev sendt til tiden, og om din kommunikation var behagelig og hjælpsom. Der er masser af mennesker, der bor i små lejligheder, der har brug for at tage deres hunde ud, men simpelthen ikke har tid. Dine data mining færdigheder er i centrum for mere produktivitet og salg. Når besøgende imidlertid klikker på knappen 'køb', føres de direkte til Amazon for at foretage køb. Sælg dine historier og videoer Hvis du har en interessant historie, kan du prøve at sælge den til papirerne. Det er undertiden nødvendigt for dig at ringe til virksomheden eller udfylde en formular for at modtage denne kredit ud over at Paribus når ud.

Find Freelance-kunder Og Sælg Dine Tjenester

Outsourcing er den nye og dominerende bølge i erhvervslivet. Forestil dig at være den oprindelige ejer af Insure. Opret annoncer online. Bitminter bitcoin-minesoftware: bedste cross-platform-brug, bitcoin-minedrift startede med standardcentralbehandlingsenheden (CPUs), en integreret del af en standardcomputer. Dette job er en god ide, hvis du har avanceret viden om medicinske termer og ønsker at transkribere lægenes lyd. Med den minimale investeringsgrænse på så lidt som kr5 er det en af ​​de bedste muligheder for uerfarne investorer og for de investorer, der er lidt skeptiske over for at investere deres penge med robo-rådgivere. Du kan blot vælge en hvilken som helst, og du kan generere nogle alvorlige sidevendspenge.

Dette er det websted, der vil betale dig for at udføre forskellige onlineopgaver Nielson Digital - Download denne app, og lad den køre i baggrunden Indkomstpotentiale: Du kan designe verdens mest populære websted, men hvis det ikke er brugervenligt, kommer du intet hurtigt. Forstå, at du dybest set giver en salgshøjde til potentielle deltagere. Der er mange virksomheder som Cambly, Tutor. Derefter kan du gå over til Decluttr og sælge alle dine elektroniske ting. At nogen kunne være dig. Det er ret vanvittigt, men det viser bare hvad der er muligt.

Sådan Tjener Du Penge Hjemmefra:

Tjek Amazons trade-in-program, der betaler deltagerne i Amazon-gavekort - og eBay også. Hvis du har din egen eCommerce-butik, er sociale medier den perfekte platform til at vise dine produkter. Afsnittet “optræden” i Craigslist. Hvis du har nogle få, du vil prøve, skal du bare vælge og komme i gang.

Se tipene fra Pro Etsy-sælger i min Sådan sælges med succes på Etsy-artiklen. Det er sandt, takket være et firma kaldet Turo. Folk har brug for deres biler repareret og leder altid efter kvalitetsarbejde til den rigtige pris. Du kan blogge ved at oprette dit eget sted eller ved at skrive til en andens. Dette kan være en høj belønningssatsning, hvis du opretter en populær app til din niche. Start en bed and breakfast. Jeg tøver med at lægge denne her, fordi en e-bog i sig selv normalt ikke tjener ekstra penge, medmindre du er en fremragende marketingmedarbejder.

Webstedet kan prale af over 40 kategorier, fra gaver til tøj til spiselige ting, med tusinder af lister. Traditionelle jobsøgningssider kan være overmættede med ansøgere, men ikke-traditionelle steder, som nævnt, kan give dig et middel til at tjene nogle ekstra indtægter. Du kan tjene nogle gode penge på at arbejde hjemmefra et par timer om dagen ved at blive en virtuel assistent (op til kr35- kr50 i timen!) Du kan også sælge dine videoer for kontanter. Der er andre digitale valutaer, som det er værd at investere i såsom LiteCoin og Ethereum, som også har set en betydelig vækst for nylig såvel som mønter med lavere værdi som Ripple og Tron, som uden tvivl vil stige i værdi i de kommende år. Vil du være en Uber-driver?

Problemet er, mest hvordan man tjener penge online artikler taler stadig om forældede taktikker:

Lokal Forretningsrådgivning

Du kan tjene penge på din næste tur til supermarkedet med Quidcos ClickSnap og TopCashbacks Snap & Save-funktioner. Jeg kan forsikre dig, jeg skrev ikke denne artikel i dag, og alligevel tjener den mig penge. Mens der er masser af skrivejobbrætter, der hjælper dig med at komme i gang, siger hun, at det er temmelig let at finde starter til at skrive job på websteder som Upwork. Ugentlig betaling Hvordan kommer jeg i gang? Det kæmper gennem din transaktionshistorie og ser efter abonnementer på ting som magasiner, gymnastikselskaber eller madleveringstjenester. Har du kr50.000 i opsparing? Nogle virksomheder lægger stadig alle deres æg i en kurv og fokuserer kun på en platform til at tjene penge online. Tjek denne plasma donationsguide for at se, hvor meget dit plasma er værd.

Ikke den slags hacker, bliv en cashback-app-hacker. Det betyder, at du deltager i næsten hele renten, som låntageren betaler, snarere end de under 1%, som du typisk tjener på indskudsbeviser. Du skal åbne din konto, og så vil Robo-rådgiveren tage sig af alt for dig. Top kampagner, når du lærer, hvilke der gavner dig i din handel, skal du bruge dem og have tillid til dem. Webstedet har eksisteret siden 1996, og det giver endda undervisning til agenterne for at hjælpe dem med at lære om klientens forretning. Det betyder, at du vil være i direkte konkurrence med andre dyrepassere i dit område.

Få Butikrestitutioner

Selv hvis du allerede har erfaring eller freelance-klienter, kan disse netværk være en god måde at supplere din indkomst og holde arbejdet med at komme ind uden at bruge for meget tid på kolde opsøgende. Mens mænd blev fundet at have sidearbejde hyppigere end kvinder, siger Game, at kvinder også har tendens til at være mere konservative, når de sætter et prispoint. Det inkluderer gæstfrihed. Når en kunde foretager et køb, køber du på sin side produktet fra din leverandør, som derefter sender det direkte til din kunde. Tjek de bedste cash back kreditkort her. Det tager kun få sekunder!

Dette er godt betalte job, som du bliver nødt til at satse dit omdømme på, men som ofte kan arbejdes på fra komforten i dit eget hjem. Lønen er temmelig god, i gennemsnit er grundlønnen omkring kr35- kr50 i timen, og det bedste ved disse job er, at de har udsigter til vækst, ligesom i et almindeligt job. For at ansøge skal du levere din professionelle verifikation, genoptagelse og en form for identifikation.

Giv Det Et Skud

For at finde disse job, spørg lokale virksomheder og tjek websteder som UpWork. Trin 3 - depositum, vi blev bedt om at teste demo-handelsfunktionen. Websteder som Rover. Nu er det tid til at gå efter klienter.

Men der er en lang række andre færdigheder, der kan bruges på lignende måde. Nogle mennesker vil måske endda bede dig om at forberede madretter til ugen. ”Turo er en peer-to-peer bildelingsmarked. 500: 1, det er strengt et program for dem, der virkelig ved, hvad de laver og ønsker at tilpasse deres platform, så de passer til deres behov. Selvom det måske ikke synes meget, kræver det, at du er dygtig til at skrive og lytte nøje til det, der siges. Ja, der er de sædvanlige steder som eBay, men det kan tage meget tid at oprette lister og sende varerne. De er gratis at deltage og er gratis at bruge. Når du har det problem eller har behov for at blive spikret, er det næste trin at validere denne idé og sikre dig, at du faktisk har kunder, der betaler for den.

Start En Vellykket Podcast

Hvis du vil søge efter flere muligheder, så tjek 50 sidevirksomheder, du kan starte på egen hånd. Shipt siger, at kunderne kan tjene op til kr22 i timen, men at der er mange anmeldelser tilbage på faktisk. Ud over at skrive en bog er der snesevis af andre måder at begynde at opbygge en forretning fra Amazon. Mange mennesker deltager i arbitrage for at tjene lidt ekstra penge, og for nogle er det endda blevet deres fuldtidsjob. Udemy - En af de største platforme til salg af et online kursus Indkomstpotentiale: Tjek denne guide til de bedste Australien-apps, der betaler. Jeg har gået hunde - kr5 pr. Gåtur.

Mens det er godt betalt at skrive blogindlæg, giver det ikke dig så mange penge som at skrive kopi til salgssider. Det er enkelt at starte en blog. Mægleromkostninger, det er bydende nødvendigt, at forexmægleren har et sikkert websted og bruger SSL-krypteringsteknologi til at sikre dine data. Nogle emner er meget bedre betalt end andre, så selvom du måske elsker tanken om at skrive om rejser (dårligt betalte), ville en bedre indsats være en niche som finans (meget højere lønsatser).

Men hvor mange penge vil dette medføre? Hej, fyre som Mike Rowe fra Discovery Channel gjorde en hel karriere ud af det. Funktioner inkluderer automatiserede online betalinger, support til tilknyttet marketing, produktstyring og meget mere. PineCone Research - Med en A + -vurdering på BBB er dette undersøgelsespanel det bedste valg for mange undersøgere af to grunde. Der er et uendeligt antal tjenester, du kan levere som en virtuel assistent. Andre alternativer til VIPKID inkluderer Chegg og Wyzant, selvom jeg vil anbefale VIPKID i betragtning af dens udbetaling og strømlinede interface.

Det kan også fungere som en seriøs indtægter - Antonio Salvani bruger FatLama til at leje sit kameraudstyr og tjener så meget som kr4.000 om måneden, nok til at han kan købe sin mor en ejendom i Makedonien.

Få Betalt For At Dele Din Mening

Du kan muligvis tjene mere som Virtual Assistant ved at starte din egen freelance-forretning, ligesom min ven Kayla. Andre personlige og online forsendelsesbutikker betaler dig, når dine varer sælger, eller når de modtager og inspicerer dine varer. Hvis du har erfaring inden for et bestemt område, kan du muligvis give din vejledning og ekspertise til andre. Hvorfor skete dette?, lav artikellæsning til en daglig vane. Tjek faktisk Learn4Good og fjernbetjening.

Brug blot gennemsnit af dollar-omkostninger og køb en bred vifte af lagre, der vil hjælpe med at beskytte dig mod eventuelle nedture (f.eks. Leveraged etf'er [rediger], cCOR) er det tætteste ved en sofistikeret hedgefond i det ETF-rum, jeg nogensinde har set. Indeksfondene, vi diskuterede.) Hvis du svarede ja på et af disse spørgsmål, kan udlån til peer muligvis svare på dine bekymringer. Og de har typisk fremragende fortjenstmargener!

Hundevandring

Mange virksomheder betaler dig for at bedømme lokale pizzabutikker. Så hvis nogen køber et billede eller en video fra din online portefølje for kr20 - skal du holde en kølig kr10. Hvis du har syfærdigheder, har du en lang række muligheder. Jeg forskede på emner som 'hvordan man opretter en blog', 'hvordan man skriver på din blog' og 'hvordan promoverer du din blog'. Så alt hvad du skal gøre er at koncentrere sig om markedsføring og salg af dine produkter, og opfyldelsesfirmaet vil tage sig af resten. For at tage det et skridt videre skal du oprette et websted (læse vores guide) eller en aktuel Facebook-side og invitere alle dine venner til at deltage i det og sende dine tilknyttede tilbud der.

Min kun foretrukne undersøgelse website!

Landingssidedesign

De scanner dine e-mail-arkiver for modtagelse af alle online køb, der er foretaget. Andre indlæg, du kan nyde, kapital og evnen til at udføre eller føre tilsyn med reparationer efter behov. Selv almindelige bøger kan tjene penge. Hvis du kan låne penge fra dit hjem til en lavere rente, kan du muligvis bruge pengene og tjene penge i sikre investeringer.