Som sådan skal du være på udkig efter mæglere, der tilbyder en form for Trending Options-funktion, da ved at bruge værktøjet vil du være i stand til at få øje på hvilke handler, der i øjeblikket tiltrækker de største mængder handler fra andre handlende med rigtige penge. Systemet bruger brugervenlige grænseflader, som selv en 8 år gammel dreng kan betjene uden at skulle læse nogen instruktioner. Populære artikler, jeg har nu succes med Highlow, en mægler anbefalet af BinaryOptionsAustralia. Professionelle handlende risikerer typisk 1% eller mindre af deres kapital.

Når dette er sket, angiver investoren opkald, hvis forudsigelsen er en stigning og Put, hvis et fald er forudsagt. Ovenstående handel tog ca. 50 minutter at nå målbarrieren. Enhver med en optionstillat mæglerkonto kan handle CBOE binære optioner gennem deres traditionelle handelskonto. Hvis den erhvervsdrivende vælger at placere en indsats på aktivværdien, der går ned, skal de vælge indstillingen PUT.

Planlægning er enorm, hvis du vil holde dig under budgettet.

Dette er ikke et simpelt spørgsmål. Dette er en positiv nyhedshændelse, som du kunne forvente ved førstebehandling at få markedet til at reagere positivt. I modsætning hertil kræver denne investering meget mindre kapital og har altid en aftalt tidsplan; i slutningen får du afkastet på din investering. Køb dine første indstillinger baseret på din strategi under hensyntagen til din risikostyring.

Dette er ikke en tilgang, der generelt fungerer godt. Hvis kun 5% af de handlende på Binarymate rent faktisk vinder, er det 250 mennesker. Den 23. marts 2020 vedtog Den Europæiske Værdipapir- og Markedsmyndighed, en EU-finansieringsinstitution og Den Europæiske Tilsynsmyndighed i Paris, nye midlertidige regler, der forbyder markedsføring, distribution eller salg af binære optioner til detailkunder. Tallene ovenfor viser, at du kunne tjene alt mellem et par dollars og titusinder af dollars afhængigt af din vinderats.

Som et resultat må du aldrig tage en handel og lære intet af den, især som en ny erhvervsdrivende.

Årsager Til At Bruge Brugerdefinerede Nøgleringe, Når Du Promoverer Dit Brand

For at finansielle tjenesteudbydere skal kunne tilbyde binære handelstjenester, er de nødt til at bestå en uafhængig evaluering af forskellige regeringsorganer. Sådan fungerer det: Når man vælger et aktiv og bestemmer en tidsramme for indsatsen, vil handelssoftwaren normalt give den erhvervsdrivende klare oplysninger om, hvad deres afkast på investeringen ender med at blive, hvis de forudsiger resultatet korrekt. Brevet fortsætter, "Medmindre du har en planlagt aftale med en af ​​vores salgsrepræsentanter, opfordrer vi dig til at bede om identifikation for alle, der hævder, at de er hos vores firma. Hvordan og hvor indløser jeg mine belønninger? En opgradering af drikkevarestørrelse på enhver håndlavet drik ved registrering (udløber inden for 30 dage fra den dato, hvor du når velkomstniveau). "De erhvervsdrivende har bedre kontrol over handlerne i binære virksomheder.

Som om at gøre alt dette ikke er nok, at trods alle disse vanskeligheder lykkedes det dig at tjene penge, har der været rapporter om, at binære optionsmæglere simpelthen ikke har betalt handel med binære optioner, når de foretager deres tilbagetrækning fra deres binære optionskonti. Optionen omfatter forudsigelse af en stigning (Opkald) eller et fald (Put) i aktivets værdi på 30 sekunder. Binære indstillinger er en temmelig ny ting, og det er en jungel derude for at være ærlig. For det første er det lettere at komme sig efter tab, hvis du mister en handel.

RMD'er, fremad. En stor mægler kun for australske forhandlere. Så det vil tage nogen tid nogen binære valgmægler for binære optioner, men ingen tvivl om, at den tid, der bruges på at læse anmeldelser og sammenligninger af forskellige binære optioner mæglere, ikke vil gå tabt! Telefonregning, kr800. Brian (Pittsburg, PA) forsøger at få sin købmandsregning under kr250 om måneden.

Ja, vi fejrer.

Stil Mig Et Spørgsmål

Det bliver et uundværligt værktøj. (2) Jeg ved, hvad binære optioner er. For eksempel kan en binær option have et bud på kr75 og et tilbud på kr78. Til kortvarige handler anbefaler jeg normalt BinBotPro. Valutahandlede optioner kan lukke deres position når som helst inden udløbet for at låse et overskud eller reducere et tab ved at sælge deres position.

Hvis du tror, ​​at du vil være i stand til at slå oddsene og blive en af ​​10-30% af de handlende, der tjener penge, skal du sørge for at registrere dig hos en mægler, der giver fair handel. Ikke alle bestande vil dog være tilgængelige, men generelt kan du vælge mellem ca. 25 til 100 populære bestande, såsom Google og Apple. Dette er fordi op er op og ned er nede uanset hvor meget. Sådan her:, det er den nøjagtige samme post-registrering side, som du får, når du tilmelder dig Bitcoin Revolution og Bitcoin Trader-svindel. Aktiver kan være råvarer (såsom råolie, sølv og guld), valutaer og aktieindeks, blandt andre.

Hvordan Deponeres Penge?

Familie, venner, ældre forældre især. Det samme gælder for handel med robotter. En mere avanceret måde er at bruge kortvarige handler, der udløber inden for få minutter eller sekunder. Aktivlisterne vises altid tydeligt på enhver handelsplatform, og de fleste mæglere stiller deres fulde aktivlister til rådighed på deres websted.

Mens de sælger er villige til at tage en lille - men meget sandsynlig - profit for en stor risiko (i forhold til deres gevinst). Udbetalinger er kendt. Dit minimumsfordeling på minimum 18.867 dollars, som du kunne have trukket ud af hver konto. Et andet vigtigt aspekt ved enhver binær optionsmægler er dets omdømme, afkastrenter, indskud og udbetalinger, tilgængelighed af bonusser og dens politikker for de handlende fra det land, du opererer fra. Jeg går fra ikke at købe fisken til at have en pastarett, men jeg vil stadig gå ud og købe min tandpasta. Hvordan lærer jeg, hvordan jeg handler i dag?, alles krav er forskellige, så der er ingen klar universel vinder at vende sig til. Det spiser jeg til morgenmad 7 dage om ugen.

Den gennemsnitlige indtjening for dem ville omtrent være kr12.000. Mange erhvervsdrivende tilpasser, ændrer eller kombinerer strategier, der passer til deres mål, holdning til risiko og handelsmål. Print / eksport, i sidste ende fører denne falske tillid til sammenbruddet af Englands ældste bankinstitution. Cirka 80% af medarbejderne vandt nogle indledende sejre, før de tabte det hele inden for deres første par timer (ikke engang varer 1 dag). Bliv en ebay-ekspert, lej det ud til andre og tjen nogle penge på det. Der er også en tredje mulighed. Én for langsom og stabil erhvervsdrivende og en anden for den daglige erhvervsdrivende, der ønsker at være aktiv og lave maksimale point hver dag. Planlæg dine måltider en gang om ugen. Det er muligt at tjene penge på handel med disse optioner, men de fleste erhvervsdrivende, der prøver at handle med binære optioner, ender med at miste penge.

Gør Det Uovervindelig

De to agenturer sagde, at de havde modtaget adskillige klager over svig over websteder med handel med binære optioner, "herunder afslag på at kreditere kundekonti eller tilbagebetale midler til kunder, identitetstyveri og manipulation af software til at generere tabende handler". Derfor, hvis du sparer i dag, skal du være krystalklar om, hvad den er til. Platformen har mange mange funktioner, du kan bruge - deres platform er meget god! Derfor gik Martha Stewart i fængsel. Hvis du ser på statistikken, der viser indtjeningen fra de handlende på forskellige platforme, bliver tanken om at få millioner til handel med binære optioner langt fremad.

Om os & Ansvarsfraskrivelse

Når en session/cyklus er forbi, betyder en ny session at handle kr60, vær venlig at holde den maksimale tab af grænser skal være -15% og ikke mere. Uanset om du er en finansiel ekspert eller ej, har du en 50% chance for at "vinde" og komme væk med nogle gode overskud. I dag kan flere pengehåndteringsapps og tegnebøger hjælpe dig med at gøre dette automatisk. P = S e - q T Φ (- d 1). DIN KAPITAL KAN VÆRE RISIKO IQ Alternativ Gennemgang 2. depositum: Mæglere med binære optioner tjener faktisk penge på forskellige måder.

Nye binære optionshandlere opfordres til at komme ind på markedet i et forsøg på at udvikle en sekundær strøm af indkomst. Selv professionelle pokerspillere, der er mestre i odds- og pengehåndteringsprocessen, synes det er svært at drage fordel af binære indstillinger overhovedet, mange af dem har engang forsøgt. Okay, så jeg vil gerne præcisere, hvad folk kan forvente, hvis de gerne vil prøve 'Trading With Angus'. De fleste nye forhandlere har ikke en handelsmetode, de testede og praktiserede, og har derfor ingen idé om, om de er en god erhvervsdrivende eller ej. Hvis du lige er begyndt med handel, er dette den perfekte guide for dig at begynde at tjene penge med handel med binære optioner. Det anslås, at kun 5% af de mennesker, der driver handel med binære optioner, fortjener det.

Binære optioner fungerer meget som kasinoer gør. En god tommelfingerregel er aldrig at påtage sig en handel, der er større end 1/15 af din samlede kontoværdi. Kend oddsen, og handel aldrig mere, end du har råd til at tabe. Hvis værdien forventes at stige, skal du vælge CALL, og hvis den forventes at falde, skal du vælge PUT. På grund af rabatten kan du risikere kr77 på en handel (kr70 plus 10%).

 • Skolen for gældsnebold, den mindste gæld til den største, hvad de lærer og prædiker er, du har disse små små gevinster lige fra flagermus.
 • På grund af dette investerer de 10 procent af deres balance i en enkelt handel.
 • Hvad du kan gøre er teststrategier og handelsstilarter uden nogen risiko.
 • Tildel en fast procentdel mellem 15-25%.
 • ”Investorer er ofte ikke klar over den høje risiko, de påtager sig, når de forfølger det høje afkast, der er annonceret af binære optionsmæglere.
 • Hvis du kan finde ud af, hvordan du skal være korrekt på mere end 50% af dine aktiehandler, kan du tage det, du lærer, og anvende det på binære optioner for at multiplicere din indtjeningskraft.
 • Også når forhandlere keder sig af noget, de går ind i handelen bare for at ændre deres humør.

Regulering

Smarte erhvervsdrivende gør det hver dag og udfører binære ting i alt fra olie og guld til aktier og valutapar. Det lyder kompliceret, men vores hjerner er vant til at gøre dette dagligt. Det inkluderer også at se på de bedste aktiver til din handelsmetode og stil. Tilsvarende, selvom det måske er en god ting at holde dine økonomiske mål lidt aggressive, vil det at gå ud af linjen helt sikkert skade dine chancer for at nå dem. Også kaldet den op/ned binære handel, er essensen at forudsige, om markedsprisen for aktivet vil ende højere eller lavere end strejkursen (den valgte målpris) inden udløbet. Tilbagetrækninger stoppes eller nægtes regelmæssigt ved sådanne operationer. hvis en klient har god grund til at forvente en betaling, vil operatøren blot stoppe med at tage deres telefonopkald. Dette er i det væsentlige en pengehåndteringsstrategi. Kun hvis du skærer dine ikke-madvarer fra dit budget, skal du lave mad meget fra bunden, spise en masse billige kulhydrater i stedet for dine proteiner.

Handel med binære optioner kan være for risikabelt for dig. Taylor letterman, hvordan køber jeg Ethereum? Ud af dem viser jeg 5 topstrategier, der kan bruges af nytilkomne. Du kan få dem sendt direkte tilbage til din bankkonto ved at logge ind på handelsplatformen og klikke på udbetalingsknappen.

Binære optioner handles uden for U. Du bør fokusere på kortvarige handler, mens du anvender denne tendens for at forbedre din sandsynlighed for succes. Det er, hvad vi vil diskutere nedenfor.

Regulering Og Svig

At risikere en masse på hver handel er mere tilbøjelige til at tømme din handelskonto end at skabe et vindfald. Har en fast udbetaling, der er en procentdel af kontraktværdien snarere end fuld værdi. Når din fortjeneste er ramt en tærskel på ca. + 10% til + 50%, kan du begynde at bruge dette system til at sikre et langsigtet beslag af overskuddet, kun overskuddet tages i sammenhæng til beregning af risikobeløbet. Bitcoin crash course, hvordan hjælper minedrift med at sikre Bitcoin? Det er vigtigt at afgrænse mål på kort og lang sigt. Det lyder som en fantastisk måde at uddanne folk til handel med binære optioner. Det er nødvendigt at bruge Skrill, et kreditkort eller bare sende pengene gennem bankoverførslen - hvilket er den langsomste måde.

Vil aldrig ske. Handel med binære optioner platform er et børns leg, fordi grænsefladen er brugervenlig, men at vinde handler konsekvent er en helt anden historie. På handelsplatformen viste GBP/USD et udbetalt forhold på 80%, hvis handelen er i penge. Du har to 401 (k). Et område, hvor skattereglerne begynder at blive mere komplekse, er, hvis du betragter dig selv som en fuldtidshandler, og handel med binære optioner er din eneste indtægtskilde. Forhandlere er nødt til at stille spørgsmål til deres investeringsmål og risikovillighed og derefter lære, hvad der fungerer for dem. Det betyder ikke, at du ikke kan vinde. Hvis du har ret i forudsigelsen, vinder du, om prisen er hundrede point eller kun et punkt fra strejkeprisen, når optionen udløber.

Vi finder ud af det i det allerede nævnte Meta Trader 4-show. Balancen er ikke en reel balance, men der er en belønning for at være på toppen af ​​bestyrelsen. Du kan konvertere nogle af de IRA-penge, hvor du ikke har betalt skat, konvertere dem til en Roth IRA, og du betaler mindre skat for dem. Risikostyring, hent din opdatering fra @JohnKicklighter her:. Binære optioner er et nyt koncept.

 • ”Nå, ikke give op endnu, for det er ved at ændre sig!
 • Evaluer dine resultater.

Udvikle En Vindende Strategi

Binære optioner er enkle at forstå og lette at handle. Jeg sætter pris på det! Du får et signal til KØB, der ligner signalet til BusyBee. Positive anmeldelser fra eksisterende og tidligere kunder; dette vil vise, at de er forpligtet til at passe deres handlende. Og tak for at have taget dig tid til at forklare om 'Handel med Angus' og handel med binære optioner generelt. Den erhvervsdrivende skal vælge det aktiv, de vil satse på, og vælge en tidsramme, hvor indsatsen skal foretages.

Forstå, at du vil have tab undervejs.

Hvordan Tjener Jeg Penge Med Handel Med Binære Optioner I 3 Trin?

Det gælder endnu mere for nye erhvervsdrivende og dem med minimal erfaring. At tjene nogle hurtige kontanter er grunden til, at mange mennesker forsøger at handle. Vi er tilgængelige næsten 24/7 via Skype eller e-mail.

Kan du få rigtige binære optioner? - Konklusion

Vælg udløbetid - Valgmulighederne kan udløbe hvor som helst mellem 30 sekunder op til et år. Hvis du kender pivotpoint i forex, skal du være i stand til at handle med denne type. Hvis det kan, hvor mange penge kan du tjene på handel med binære optioner?

Dette er spilwebsteder, rene og enkle. Dette kursus er både for begyndere såvel som for avancerede erhvervsdrivende! Udtryk som "I penge" og "ud af pengene" er binære optioner jargons, der ofte bruges til at betegne, når der er foretaget en korrekt forudsigelse inden for en bestemt tidsramme eller forkert forudsigelse foretaget inden for henholdsvis samme tid. Det grundlæggende koncept, i modsætning til aktiemarkedet er der aldrig bullish eller bearish markedsforhold. Det er slags en sikker indsats. Som forklaret detaljeret i denne artikel er en strategi for binære optioner afgørende, hvis du vil handle med fortjeneste. Selvom der er en håndfuld mennesker, der har den viden, har de ikke tilladelse til at bruge den. Han fortalte den israelske Knesset, at der var påbegyndt kriminel efterforskning.

Har En Solid Viden Inden For Binær Handel

Lysestager giver dig meget mere. Det er også vanskeligt at forudsige, hvor længe en bevægelse vil vare, og hvor langt den vil gå. Husk - hvis det lyder for godt til at være sandt. Spørgsmålet er, hvordan og svaret er tilsyneladende indhyllet i mystik. Din maksimale risiko er kr44. Din krævede minimumsfordeling ville være kr37.735. Kort sagt har du to hovedmuligheder: Kan du tjene mange penge på handel med binære optioner?

Teknisk analyse gør noget lignende.

Visitanos

Købere og sælgere af binære optioner er parret på Nadex, så en investor, der mener, at guld vil falde til under kr1.217, vil sælge den binære (med en kr1217 strejkepris) til en køber, der mener, at den vil stige over strejken. IQ Option er en af ​​de binære optionsmæglere, som mange mennesker tror, ​​de kan drage fordel af. Du bør aldrig investere penge, som du ikke har råd til at miste. Den mest almindelige og grundlæggende tilgang er simpelthen at angive, hvilken måde en pris vil bevæge sig. Alle de legitime binære optionsmæglere på vores liste tilbyder denne type instrumenter. Det er sikkert på en måde, at du ikke er tvunget til at miste noget beløb lige fra start.

Eksklusive strategier inkluderet!

Se Også

Illustration; Jim vælger kun at bruge 2% af sin konto hos CBOC, han har i øjeblikket kr100 på sin Options-konto, hvis han efter den første handel tabte kr2 (kr100x0. )Først kan du muligvis ikke holde dig til dine planer fuldstændigt, men lad ikke det blive en grund til, at du holder op med at budgettere helt. Binary-autotrader. Binært betyder at have to mulige resultater, vinde, når prisen krydser en bestemt pris eller tabe, når den ikke gør det, hvilket gør den binære sandsynlighed 50/50, med en lige og fair chance for at ende i begge udgange. Seneste om pengeknusere, korrelationer fungerer på lang sigt, men når volatiliteten går op, er alt sammenhængende. De fleste virksomheder beder om kr250 som en første indbetaling. Udløbetid er det punkt, hvor en handel lukkes og afvikles. Hvis du mister, modtager du en rabat på kr7, så dit maksimale tab er stadig kun kr70, hvilket er på linje med din 2% risikoparameter.

Amerikansk Stil

Du kan læse artikler for at lære om de forskellige strategier i binær handel. Det vil hjælpe dig med at blive fortrolig med handelsplatformen. 50, hvis indstillingen afregnes til kr100— kr100 - kr44. En mere teknisk tilgang ville være at tegne en Fibonacci, mens du tager handler i din retning, når prisen rammer point i Fib-linjen. Hele forretningsmodellen afhænger af, at erhvervsdrivende mister flere penge, så de tjener. I sidste ende er Nadex-optionen ved udløbet 100 eller 0 værd. For en detaljeret analyse af andre alternativer kan du tjekke vores liste over 15 populære Binary Options Brokers fra 2020.

Når du har valgt markedet, der skal handles på, og målbarrieren, skal du bare gå til Trade -> Forex -> Touch/No Touch-fanen, vælge markedet, indtaste barrieren og varighed (i vores tilfælde 1 dag), vælg udbetalingen som du ønsker fra handelen (Investment + Profit). Det betyder, at de samlede penge, der samles på markedet, er kr50.000. Du skal få nogle flere indtægter.

 • Du kan bestemt tjene penge på binære optioner.
 • Disse spørgsmål er ukendte.

Den Magiske Trin

91% * Handel nu! Odds med trends er en god strategi, når du handler kortvarige binære. OlympTrade ligner meget IQ Option. Lad os sige, at 10% af folkene på platformen vinder mere, end de taber. De varierer i kompleksitet og succesniveau, startende med en strategi, der involverer at investere det samme beløb på hver handel. Mange mennesker begår fejlen ved kun at udvikle en handelsstrategi - dvs. Medmindre der lige har været en større meddelelse fra virksomheden, er der ingen måde at engang gætte på det. Vores pengestyringsark viser de potentielle gevinster ved handel ved hjælp af vores system.

Hvor meget du vil risikere er op til dig, men det anbefales ikke at risikere mere 5% af din kapital. 01, bortset fra dette giver 3Commas-bot alle de funktioner, som du kan se på en normal handelsbot, såsom stoptab, tage fortjeneste, automatisk handel. Så som du kan se, kan du bestemt tjene penge ved at handle binære optioner, hvis du gør det ordentligt og ikke bare foretager tilfældige forudsigelser. Du får et signal til KØB, der ligner signalet til BusyBee. For deltidshandlere svaret på "Skal jeg betale skat af binære optioner? "

Dette er grunden til at de fleste begyndere erhvervsdrivende er bange for at handle optioner. Hvad er ulemperne? Jeg kan købe en binær option på kr100, der siger 30 minutter fra nu, kl. 9: Når handelen lukker efter det givne tidspunkt, for eksempel efter 60 sekunder, hvis det er en investering på 60 sekunder, og du har foretaget den rigtige forudsigelse, vinder du. Hvad mange forhandlere ikke er klar over, er det faktum, at prisfastsættelsen af ​​de binære optioner, de handler med, markeres lidt fra dem, der er på markedet. Det meste af tiden, det meste af tiden, mest af tiden er det fornuftigt at rulle til en IRA, fordi du har himlen som en grænse for dine valg. Vi anbefaler til handel med en handelsplatform fra en velprøvet mægler af binære optioner og Forex markedet - Finmax: Mærker, der er reguleret i Australien, accepterer stadig EU-handlende og tilbyder binære optioner.

Handel Med Binære Optioner Kræver Meget Lidt Erfaring

Det faktum, at den maksimale fortjeneste er fast i handel med binære optioner, og at du altid står for at foretage et højere tab end overskuddet, starter allerede alle binære optioner, der handler med en tabende start, hvilket gør et meget hårdt sejrspil ved at forudsige fremtidig prisindsats, endnu sværere. Nu kommer vi til hvor gummiet møder vejen: For langvarig succes er sidstnævnte den bedste mulighed. Hvad er en straddle-strategi? Mens aktivet allerede var i stigning op eller ned, skal der være sket noget, der intensiverede dette momentum. Deling af denne ABSOLUTT GRATIS tilladelse fra Reborn Markets. Besøg her for at blive tilsluttet forskellige gratis Binary Option-signaler og algoritmescripts på Tradingview. Du kan kun vinde Bad Bee Honey ved at være i Rock Star Nation, som du er, fordi du lytter til mig lige nu. Efter et par måneder kommer handel med finansielle aktiver naturligt for dig, så du kan tjene penge konsekvent.

Dette gøres primært på to måder; den ene, du modtager et opkald fra den binære optionsmægler i det øjeblik, du rammer den tilbagetrækningsknap, og lover ekstra "gratis" kreditter, hvis du fortsætter med at holde pengene på din konto, og to foretager de ganske enkelt aldrig overførslen. I min erfaring kan jeg forudsige langsigtet, 1 til 3 år, prishandling op til en nøjagtighed på over 90%, mens min nøjagtighed for mellemlangsvingningshandelsprisen på 1 til 3 måneder nedbrydes til ca. 70%, mens kortvarig handel til intraday-handelsfald til en tilfældig 50% nøjagtighed. Se positionsstørrelse som en formel, og brug den til enhver handel. Den nøjagtige strategi kan variere på hvert trin, så der er et stort antal muligheder. Problemet er, at han føler, at han er til en stor fordel, idet han citerer hans evne til at læse en masse diagrammer, følge nyheder osv. Bestem det beløb, der skal investeres.

Revell vandt 153.680 pund, der fordoblet sine penge på under 20 sekunder.

Oftere bestemmes udbetalingen af ​​størrelsen på din kapital, der er i fare pr. Bots og algoritmisk handel, alle andre erhvervsdrivende (hvis du ikke er fra USA, EU og AU) kan tilmelde dig IQ Option. Handel, uanset om du er ude af eller uden for pengene, når handelen er lukket, typen af ​​optionshandel og din mægler provision. Du lærer også fordele og ulemper ved handel med et sådant enkelt finansielt instrument. USD-værdien stiger, hvis rapporten afslører, at der er skabt mange job i den foregående måned. Der er en reel mulighed for, at du klassificeres som en bestemt type erhvervsdrivende:

Du behøver ikke at tage en separat RMD for hver IRA.

Populære Generelle Handelsplatforme:

Hvis der kun var flere som dig derude. Eller du kan beslutte at foretage nøje overvejede og strukturerede ændringer for at forbedre rentabiliteten. Hvis du ser efter de dage, hvor markedet ikke har bevæget sig mere end 10 pips i begge retninger, finder du ikke en sådan dag.

Før du handler, vil du vide nøjagtigt, hvilket afkast du får, hvis dine forventninger er korrekte.