Som du kan se, har de ikke kun ledige job hjemmefra, men de tilbyder også fuld fleksibilitet. Har du undervisningsevner? Twitter er et fantastisk sted at lande jobjob, da du følger de rigtige håndtag. De fleste job er deltid, og lønnen er omkring kr10-12 per time. Så her er nogle af de vigtigste punkter, du skal overveje:

De vil sandsynligvis ikke gøre noget af ovenstående.

Betalinger sendes dagligt via PayPal. Faktisk leverer virksomheden nu beskæftigelsesmuligheder i næsten 30 lande. Hvad er den bedste cryptocurrency til min?, på mange gennemgangssider rapporterer forhandlere, der bruger Bitcoin Compass, stor afkast. En af de ting, der gør LinkedIn ideel til job-at-home jobsøgeren, er, at det tilbyder en række forskellige måder at finde åbne positioner på, samt få forbindelse til andre, der kan hjælpe dig i din jobjagt. De ansætter globalt, og lønningen er omkring kr10 per time. Mens vi bestræber os på at holde denne liste så nøjagtig som muligt, er vi kun mennesker. Undlad at løbe fra legitimt arbejde fra hjemmearbejde på grund af lav medianløn.

Hvis dette beskriver dig, vil vi have dig på vores team! Priserne for tekster varierer fra kr20 til kr500. Som hjemmebaseret spiludvikler kan du tjene op til kr65.000/år (eller mere), afhængigt af det firma, du ansøger om. Personlige t-shirts, tøj og husholdningsartikler er en måde, vi kan udtrykke vores egen personlige unikhed på.

At arbejde eksternt for et etableret firma svarer til at arbejde et skrivebordsjob, medmindre du kommer på arbejde derhjemme.

Vend Varer Fra Loppemarkeder Og Sparsommelige Butikker

Hvad du tjener afhænger dog af hvem du arbejder for og det færdighedsniveau, der kræves til dine daglige opgaver. Foretag altid din egen research. Afhængig af dine evner og klienter, kan du tjene meget mere end medianen. Uanset om du medbringer e-mail-marketingekspertise eller er et sus med at opbygge økonomiske modeller, er SkillBridge-webstedet og -modellen en ekstern arbejdstager-drøm.

Vil du for eksempel hjælpe bloggere, coaches, ejere af små virksomheder (såsom kiropraktorer, restaurantere, blikkenslagere), fitnessfolk, cateringfirmaer osv. Så for eksempel kan du vælge mellem virksomheder, der betjener populære markeder som elektronik, miljøvenlige produkter, sundheds- og wellness-tjenester eller produkter og tjenester til aldrende babyboomer. Zilliqa lancerer uddannelsesinitiativ i partnerskab med den prisvindende king's college london blockchain society. Ansvarlig for at opretholde positive kundeforhold ved at tackle alle typer produktrelaterede problemer, herunder:

Dette kan være uafhængige entreprenørjob, som du kan udføre på din egen tidsplan, men der er masser af apps og websteder, der hjælper dig med at finde arbejde, der gør noget, du elsker. Universitetet ansætter online fakultetsmedlemmer. Lær mere på initialoutfitters. Pengehåndtering, det er en god mulighed for forældre, der ønsker, at deres børn skal interessere sig for at investere ved at give dem noget til at begynde med. Men de kan ansætte virtuelle assistenter, der arbejder hjemmefra for at påtage sig specifikke projekter. Som virtuel assistent hos Contemporary VA hjælper du med en række opgaver, fra organisering af kalendere til planlægning af webinarer. Prøv apps, tag undersøgelser, komplet tilbud og se annoncer, og Gift Hunter Club giver dig kontanter via PayPal. R/telecommuting subreddit kan også være nyttigt.

Oversættelsesarbejde kan være ideelt, hvis du er tosproget eller flersproget.

15+ Legitimt Arbejde Hjemmearbejder Ansættes Nu

Både VR- og 360-graders videoer giver dig mulighed for at udforske hver tomme af rammen af ​​videoen. EarningStation - Tjen kontanter eller gavekort til at tage undersøgelser, shoppe online og se videoer. Rover gør det nemt for folk at tilmelde sig at blive hundevandrer eller dyrepasser i deres område. Du arbejder hjemmefra som uafhængig entreprenør. I så fald kan du muligvis lave en god korrekturlæser. (I hvilket tilfælde gør du dig, men hold det regelmæssigt.) Hvis du giver os din e-mail og/eller postadresse, kan vi inkludere den adresse i e-mail- og/eller postadresselister, som vi sælger, handler eller lejer til tredjepart.

Sådanne håndtag giver en masse freelance skrivning/redigering job som dette: Lønnen afhænger af den type projekt, du arbejder på, og din klient. Dette er en fuldstændig fjerntliggende General Transcript-position mandag til fredag.

Dette selskab har lejlighedsvis boggennemgang og redigeringsmuligheder. Logoer er stadig en vigtig del af branding i enhver virksomhed; logoer er nu nødvendige på websteder, blogs, apps, trykt materiale osv. Så jobene på denne liste er bestemt arbejde hjemmearbejde for mødre og for alle, der er på udkig efter legitimt arbejde hjemmearbejde. Deltid, arbejde hjemmefra er særligt attraktivt for en talentpulje af veluddannede og højtuddannede jobansøgere, der ikke nødvendigvis passer til den formede 9-til-5-form. Dette er et legitimt hjemmearbejde uden startgebyr, og det er fantastisk, fordi det ikke kræver, at du kommer i telefonen, du laver din tidsplan, og den kræver ingen træning. De fleste positioner er deltid, der spænder fra 20 til 120 timer om måneden.

Disse typer positioner er mere specialiserede og kan kræve yderligere træning.

Grafiske & Design Job

Durst foreslår at se efter disse positive indikatorer for "reel" arbejde fra hjemmet: Det understøtter mere end 1 million entreprenører over hele verden. Masser af virksomheder ansætter eksterne ansatte til denne type job. For eksempel kan din daglige plan være: ”Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis. Du kan arbejde med virksomheden som en transkriptionskontrolist. Selvom det er nyttigt at have erfaring som rejsebureau, er det ikke nødvendigt for de fleste muligheder (selvom nogle kræver det). Indtastning af data er et almindeligt fleksibelt arbejde fra hjemmearbejde til start på indgangsniveau.

Her er en kæmpe liste over virksomheder, der arbejder hjemme, der regelmæssigt ansætter personer til legitime arbejdspladser fra hjemmet.

Kortvarig Leje Vært

Betaler meget lidt - så lidt faktisk, at de fleste bare gør dette som et sideæg. Hvis du er sikker på dine evner, kan du tjene fra kr40 til kr50 i timen på at arbejde som Google Webmaster for hver klient. Der er ingen grund til at du ikke kan gøre det også. Du hjælper kunder med at købe nogle af dine yndlingsmærker, så de kan finde de bedste tilbud. Mange travle familier og enkeltpersoner foretrækker at spise hjemmelavede måltider, men de har simpelthen ikke tid til at lave mad selv.

Erfaringskrav er generelt lidt mere slappe, og disse job er muligvis bedre egnede til entry level-positioner. Denne praksis kaldes telecommuting. Rob skabte et gratis værksted for at gøre din lidenskab til at besøge sparsommelige butikker, værftssalg og loppemarkeder til en rentabel videresælgende virksomhed - på så lidt som 14 dage. Mulighederne for dette arbejde, nogle gange kaldet "fjernanvendelighedstest", kan være begrænset.

  • Virksomheden er i øjeblikket på udkig efter deltidskontrakterede leverandører.
  • Du har også brug for tidligere erfaring og god teknisk evne.
  • Alle de stillinger, som BELAY ansætter, er 100% fjerntliggende job med både heltids- og deltidsindstillinger.
  • Som du kan se, er der bogstaveligt talt dusinvis af legitime gebyrer uden arbejde i hjemmet, der ansætter lige nu.
  • Personligt anbefaler jeg Shopify som din e-handelsplatform til dropshipping på grund af dens lette integrationer og dropshipping-funktioner.

Transcribe

Jeg tjener også penge ved at samarbejde med virksomheder og blive en "tilknyttet". Produktet sælger sig selv. Her er et par af de bedste muligheder.

Gennemse Efter Kategori

Du kan ikke engang finde legitime fjernjob, fordi alle lister online kun er jobtitler. Du arbejder som en uafhængig entreprenør og kan acceptere job, når du vil. I øjeblikket har det stillinger til rådighed for fuldtidsansatte. Du har også brug for et stille arbejdsområde, da meget af arbejdet er på telefonen. Når du søger, skal du sørge for at bruge Avanceret søgning og vælge "100% Telecommute" for kun at finde arbejde fra hjemmet. På trods af al den online reklame, du ser, er der ikke så mange der arbejder hjemme. Du har mindst brug for en bachelorgrad og for at have en dokumenteret track record for at arbejde til tidsfrister. Tjen penge på at transkribere indhold til erhvervskunder hos Birch Creek Communications.

Freelancing Til Digital Marketing

Ifølge Glassdoor kan du forvente at tjene en basaløn mellem kr30.000 og kr40.000 pr. År for at starte. Derfor er det en win-win situation for alle. Tjek hvad der tilbydes. Vidensbase, husk, at med god praksis og med en vis held, kan du angiveligt tjene et overskud på $ 1 000 pr. Dag fra et lille indskud på $ 250. Der er to måder at tjene til livets ophold som en professionel eBay-sælger. Og beskæftigelseskilder spænder over flere brancher, ikke kun top-of-mind-dem som reklame, udgivelse og underholdning.

Selvom mange af disse job tilbyder sundhedsforsikring og andre fordele, er militære ægtefæller muligvis faktisk ikke brug for fordelene, fordi de er berettigede gennem deres mænd og hustruer i uniform. Der er også muligheder for at arbejde i realtidstolkning. Selvom det er vanskeligt at bryde ind i videoredigering i tv og film, kan du oprette et lukrativt arbejde hjemmefra for mærker, der leder efter videoindhold.

Programmerer, softwareingeniør, udvikler og cloud-ekspert er alle legitime arbejde fra titler til hjemmearbejde. Start i stedet mere snæver som SaaS SEO, B2B-indholdsmarkedsføring eller enhver anden underniche. Modsy ansætter eksterne deltidstylister i Chicago, NYC, San Francisco, Raleigh, Columbus og Baltimore. Vi har faktisk et indlæg, der indeholder mere end 100 websteder og blogs, der betaler dig. Ligesom at blive VA eller freelancer, skal du netværk og markedsføre dig selv for potentielle kunder. I 2020 tjente Caitlin Pyle over kr43.000 ved at arbejde som freelance korrekturlæsere på sin fritid. Visninger på populære YouTube-tutorials spænder fra 20.000 til 300.000 og nyere. Lær mere på vores hjemmeside her og klik på Anvend nu for at blive medlem af vores team!

Efter at have besøgt en udpeget virksomhed, indsender kunder en detaljeret rapport.

Bare Leder Efter Ekstra Kontanter?

Lad os bare komme lige til det! Du arbejder direkte fra dit hjem og vælger dine klienter. Mere end 300K programmerere og mere end 200K designere bruger Elance til at oprette forbindelse til eksterne jobmuligheder. Uanset om du er ekspertise inden for udvikling af onlinespil eller spil til konsoller som PS4 eller Xbox, er behovet for dygtige spiludviklere på et hele tiden. Find ud af, om virksomhederne har personale, der besvarer dine spørgsmål og giver dig referencer fra tidligere og nuværende medarbejdere. Mens skriveafgifter varierer afhængigt af jobbet og freelancer, tjener mange forfattere mindst kr150 pr. Artikel, og nogle tjener op til kr1.500 pr. Færdigt stykke.

Som enhver, der har arbejdet i en restaurant, kan fortælle dig, er folk meget betyder omkring deres mad. Du har brug for mindst tre års erfaring for at ansøge om en koderstilling. Når du er færdig med applikationer, skal du bruge en times tid på netværk. Oprettelse af jingler har været et populært sidestykket for musikere i årtier, men fremkomsten af ​​YouTube og online markedsføring har fornyet sin popularitet, og det ser ud til at være en voksende underniche inden for videoproduktion. Auto handel, firstrade mæglerfirma tilbyder 10.000 gensidige fonde, aktier, optioner og gratis gebyrer IRA'er og kræver ingen minimumskontosaldo for investorer. Ja, du læser det rigtigt. USM har eksisteret siden 1988 og tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader til 170.000+ studerende.

Onlinejob For Et Eksternt Teknikfirma

Vi driver forretning i næsten hvert land med hovedkvarter i 13 lande. Du vil forklare tekniske instruktioner til uerfarne computerbrugere, så der kræves et højt niveau af empati sammen med stærke verbale kommunikationsevner. Betaling er ugentligt for begge positioner, og du kan tjene op til kr25 per time for din indsats. Når det er sagt, behøver du ikke et eksamensbevis eller en grad i grafisk design for at forfølge denne karriere. Nu er det en seriøs lønningsdag! Dette er noget, jeg kan varmt anbefale, hvis du er interesseret i at arbejde hjemmefra. Ansætter i Wisconsin.

Webudvikling kan kræve lange timer foran en computerskærm, og mange, der arbejder hjemmefra, finder sig selv at arbejde ulige timer for at imødekomme kundernes krav og blive overvældede. I dette øjeblikkelige tilfredsstillelsessamfund, vi lever i, er resultaterne med stor indvirkning præcis, hvad folk leder efter! Hvis du er selvmotiveret og betragter dig selv som en go-getter, kan et arbejde fra hjemmet karriere være en god mulighed for dig. Mobiltelefoner og VoIP'er er forbudt. Og det tilbyder større variation og mere fleksibilitet for fagfolk i mange uddannelseskarrierer. Endelig er det muligt at arbejde hjemmefra uanset hvor du er i verden, så tab ikke håb, hvis du ikke finder den perfekte mulighed med det samme. Vi har gjort vores bedste for kun at medtage legitime virksomheder på denne liste, men du bør stadig gøre din egen research. Vores grundige træningsprogram og startpakke indeholder alt hvad du har brug for for at starte din virksomhed.

Ved ansøgning skal du udfylde en online kvalifikationsformular og give dit aktuelle CV. Nedenfor er en liste over næsten alle ikke-telefonopgaver fra hjemmearbejde, jeg har gennemgået her, med to links til hver fortegnelse. Vi har allerede gjort friheden til at tage os af det hårde forskningsarbejde for dig og har allerede hentet masser af virksomheder, der vil ansætte dig til at arbejde hjemmefra på fuld tid. De ansætter uafhængige typister på freelance-basis.

Tjen kr75 eller mere som en UpVoice-panelist

Hvis du er ivrig efter at udforske muligheder for oversættelse, har vi en dedikeret artikel her. En omtale af en virksomhed repræsenterer ikke en anbefaling om at arbejde for det. Du kan til enhver tid korrigere eller slette enhver eller alle de personlige oplysninger, du har givet os.

En ny FlexJobssays forfatter, ingeniør, marketing manager, supplerende fakultet og softwareudvikler er blandt de mest almindelige arbejde fra hjemmemuligheder. Mange af disse virksomheder har jeg enten arbejdet for eller gennemgået ansøgningsprocessen med. Gør din research, en del af at være finanspolitisk ansvarlig viser at du er interesseret i dine penge. Hvis du er interesseret i at udforske mere, kan du se vores firmaguide, der fremhæver nogle af de bedste virksomheder til arbejde hjemmefra, deltid og fleksible job! Enten skal du blive ansat af nogen og begynde at blogge væk på klientens websted, eller start din egen blog og få penge på den.

Ikke-online-arbejde Hjemme-indstillinger

Fra at skrive nyhedsbreve til blogindlæg eller endda en enkel e-mail til klienter - det hele starter med det skrevne ord. Stigende trekant, kast ind, at du konkurrerer mod sofistikerede algoritmer, der kan gå ind og ud af positioner i en brøkdel af et sekund, og du vil forstå, hvor vigtigt det er med effektive pengehåndteringsstrategier for dagsaktieaktier. Mens du kan gå til barnets hjem, kan du også se dem derhjemme. Hvis du er en nomad eller sovesurfer af natur, kan du forvandle din kærlighed til dyr til et erhverv, der også giver dig et sted at bo. Jeg har arbejdet hjemmefra i over et årti og elsker den fleksibilitet, det giver mig og min familie. Du betales pr. Transkription på månedsbasis.

Derefter skal du tage en eksamen, få din certificering og begynde at arbejde. Arbejde hjemmefra digitale medicinske job er i opsving i nogen tid, og tendensen viser intet tegn på at falde. Dette var gode job, men de blev trætte. Kontakt alle du kender, og fortæl dem, at du vil arbejde hjemmefra.

Hvor meget du tjener varierer fra job til job.

Hjemmebaserede Job Til Andre Virksomheder

Og som de fleste muligheder i den finansielle sektor er indkomstpotentialet imponerende. Dette inkluderer fodpedaler, headset og software. Hvor meget du tjener vil variere fra virksomhed til virksomhed. Hvis du er tosproget og gerne vil bruge din evne til en ny karriere, skal du levere oversættelsestjenester, når det er muligt. Netværk er stadig den bedste måde at finde et job på, og det fungerer.

De ansætter uafhængige typister på freelance-basis. Start af en blog og skrivning af indhold, freelance konsulenter leverer følgende tjenester:. Selvfølgelig har de fleste virksomhedsejere hverken tid eller evner til at oprette et websted, der ser attraktivt ud og er let for deres kunder at bruge. Analysia - Det tager ca. 15 minutter at gennemføre test. Ingen erfaring eller teknisk viden nødvendig; tjek vores trinvise tutorial for at komme i gang. Sælg virtual reality (VR) og 360-graders videoer - Evnen til at oprette VR-videoer kan tage dig steder. Det er meget nyttigt! Virksomheden annoncerer positioner i forskellige afdelinger lige fra marketing til programmering og udvikling.

Eksempel på jobtitler hos UnitedHealth Group: Online uddannelsesplatform iTutorGroup er et andet firma, der tilbyder arbejde hjemme hos Engelsklærere. Derudover poster vi ikke positioner, der ikke tilbyder mindst kr10/time eller ikke mindst er 50% hjemmebaseret. Tidligere åbninger har inkluderet salgsrepræsentant og feltintervjuere. Sådan får du et arbejde hjemmefraundervisning: En stor efterspørgsel efter fjernarbejdere, især i tech-branchen, har ført til den største frivillige udflytning fra den personale arbejdsstyrke på næsten tyve år. Læs anmeldelser, der nævnes, en af de vigtigste opgaver i dagshandel er at tælle dine handler fuldstændigt og korrekt på hver dag, for du vil aldrig miste oversigten. En forsker kan tjene alt fra kr10 i timen til kr20 i timen afhængigt af færdighedsniveau og ekspertise.

  • Sociale medier er en vigtig del af en virksomheds brand tilstedeværelse og stemme.
  • De kan alle arbejde eksternt.
  • Du kan se for nylig afsluttede job for at få en idé om kundekredsen, der ansætter freelance-forfattere gennem Online Writing Jobs.

Husk: Dit Job Er At Finde Et Job.

Du kan tjene kr500 - kr1.000 om ugen 'garanteret'. Du kan komfortabelt arbejde derhjemme som lejemåler for dette firma. Vi elsker også at give tilbage, så for hver ny cabi-stylist finansierer cabi et lille forretningslån i sit navn til en kvindelig iværksætter i et udviklingsland.

I henhold til tal fra Glassdoor tjener virksomhedens virtuelle assistenter kr5 til kr19 i timen. Fra opbygning af links til placeringer i søgemaskiner, SEO-links uløseligt godt med indholdsmarkedsføring. Du kan også fravælge modtagelse af markedsføringsmateriale fra Bonnier som beskrevet nedenfor. Der er fuld tid på hjemmebaseret arbejdstid. Det anbefales, at virksomhedsejere skal betale ikke mindre end kr20/time, hvilket betyder, at du sandsynligvis kan forvente at modtage kr20- kr35 per time. (Du skal forlade dit hus for dette :) Med telefonlinjer åbne døgnet rundt er der masser af muligheder tilgængelige. De fleste virksomheder angiver ikke, hvad de betaler, men ifølge tal fra PayScale tjener oversættere omkring kr19.

Job For Handicappede

Amazon-arbejde hjemmefra er meget legitime og er gode muligheder for deltidsarbejde. Lad os være klare: Pligter kan omfatte praktisk talt enhver administrativ opgave, du kan tænke på - herunder håndtering af e-mails, bogføring, færdiggørelse af salg, kundeservice, redigering af websteder og meget mere. Skriv industripapirer, du kan også få en registreringsbonus her. Imidlertid er en stor del af befolkningen ikke udstyret til at bygge deres eget sted eller har ikke tid, og det er grunden til, at så mange mennesker lever til at bygge websteder og blogs til andre. Google lader allerede jobsøgere filtrere efter pendeltider og transittype, så det er fornuftigt at tilføje denne work-from-home-indstilling også, især nu hvor flere ansatte leder efter denne form for fleksibilitet.

Shutterstock - Læs Shutterstock Review - Kan være åben over hele verden.
Du kan have alle fordelene ved et traditionelt job, mens du er i stand til at springe over pendlen og arbejde i den komfortable omgivelse i dit eget hjem.

14 Steder At Lytte Til Gratis Musik Online Uden At Downloade

De er mere konkurrencedygtige og kræver mere erfaring end andre job, men når du først er inde, er du i. Faktisk beskæftiger virksomheden mere end 20.000 ansatte hjemmefra. Bemærk dog, at du arbejder her som en uafhængig agent, så du ikke kvalificerer dig til forsikring og ydelser. Du skal normalt have en solid internetforbindelse og et webcam, da du ofte chatter video med din studerende. Det er dog vigtigt at bemærke, at du bliver nødt til at blive en autoriseret børnepasningsudbyder. Du skal bo i Nordamerika for at ansøge og have den relevante arbejdserfaring. 3PlayMedia ansætter transkriptionister som entreprenører til at transkribere optaget lyd.

Kan du oprette en brugerdefineret Minecraft-verden? Arbejde fra hjemmearbejderne stiger. Du kan tjene op til kr20 per time afhængigt af de tidspunkter og byer, du kører i. Jeg har også 4 firmaer, der ansætter sammen med en succeshistorie om et arbejde derhjemme med at transkribere i min artikel om Hvordan man arbejder hjemmefra transkription.

Søg ikke bare “eksterne job” i Google efter job. Freelance er vejen at gå - så tekstforfattere kan jonglere flere klienter ad gangen og tjene den største del af provisioner. Lavt overhead, * - StockBrokers. Kundeservicearbejder var en af ​​de første legit muligheder, der var tilgængelige online. 5% hvert år i de sidste 10 år, og dette tal vil ikke falde nogen dag.

Vejleder ESL med Cambly

Hvis du mener, at denne type hjemmebaseret arbejde er noget, du gerne vil forfølge, kan du bruge disse links til at søge efter virksomheder, der konstant ansætter: Skal være en indfødt engelsk højttaler og kunne skrive 80+ WPM, fejlfri. 6 generalforsamling, selvom du er beskyttet med et stop, skal du ikke altid lade dit stop udløse. Dens deltidsåbninger er 100% fjerntliggende. Løn under dette er outliers. TaxJar er et progressivt firma "remote first" og giver arbejdstagerne mulighed for at arbejde hvor som helst med en passende WiFi-forbindelse. TeleReach ansætter hjemmebaserede positioner inden for aftaleindstilling, leadgenerering, informationsindsamling og lignende. Du kan enten tjene penge ved at blogge om det, du ved, eller finde et online undervisningsfirma, der ofte fungerer som mellemmand for studerende og medlærere som dig.

Median-løninfo for vores liste over arbejdspladser fra hjemmet kommer fra Glassdoor.

Når du ved, hvordan du skal se ud, er du inde. Arbejd derhjemme som tutor, find virksomheder, der ansætter. Du vil stadig have en forsikringsforsikring med ansvar for fitness for at sikre dig, at du er dækket, hvis nogen af ​​dine klienter bliver såret, mens de træner.

BlogMutt

Alice's Table giver kvinder mulighed for at starte deres egne blomsterarrangementfirmaer i deres samfund. De tilbyder endda mikroopgaver, som er mindre job, der kan udføres hjemmefra på cirka en time. Bemærk, at dette job er beregnet til specialiserede læger og eksperter inden for medicin.

Udbetaling via PayPal inden for 24 - 48 timer. USA (skal kunne rejse til træning). Og dreng leverer det. Fuldtids- og deltidsjob, der kræver, at du fysisk er på et kontor, udfases og bliver mindre relevant. Jeg har et fantastisk interview med to mødre, der nu er succesrige virtuelle boghandlere, der startede uden nogen tidligere erfaring.

Andre job, der kan falde ind under kundeservice, inkluderer hjemmebaseret rejsebureau, helpdesk, salgsagenter med mere.