Selvom XM ikke har en dedikeret Mac-klient, er det, vi kan lide, at det har oprettet sin egen fristående version af MetaTrader til Mac. Det giver dog ikke et totrins-login, og tilpassbarheden er begrænset. Lad os se. ETrade Med tilladelse fra ETrade ETrade er den ældste online mæglervirksomhed, og den har en lang historie med at støtte både begyndere og eksperter på niveau. Online aktiemæglere giver dig adgang til forskellige investeringsprodukter som aktier, ETF'er, obligationer, råvarer og andre finansielle aktiver direkte fra din smartphone eller bærbare computer. Selvom det er vigtigt at have den rigtige handelsplatform, har du også brug for en børsmægler for at placere dine handler. Lad os nu se vores tredje mulighed, vi har som daghandlere.

 • Når det er sagt, er det langt nemmere at nå den minimale kombinerede kontosaldo for at tjene alle mulige frynsegoder under programmet Preferred Rewards, som inkluderer gratis aktie- og ETF-handler.
 • Pris - Software 9.
 • Deres app er den reneste og nemmeste at bruge af alle de investeringsapps, vi har testet.

95 pr. Aktiehandel. Når du vælger TD Ameritrade, behøver du ikke et minimumsbeløb på din konto; Du kan dog få en kontantbonus fra kr100 til kr600 med en kvalificerende indbetaling. A Nej, kun virksomheder, der er noteret på børser, f.eks. London Stock Exchange (LSE) eller det alternative investeringsmarked (AIM). Dette er en enorm velsignelse for aktive handlende og begyndereinvestorer i U. Markedscanning - Programmet skal skanne markedet for potentielle muligheder og hurtigt henlede opmærksomheden på bestande af interesse. Det er, så længe du anerkender, at et aktieplukningsspil ikke rigtig ligner at investere i den virkelige verden. Hold fast, dette bliver spændende.

 • Den AI-drevne platform samler både grundlæggende og alternative data for at give de handlende handlingsmæssige indsigter. Det betyder mindre tid at læse gennem horder af data og nyhedsartikler og mere tids handel.
 • En aktiemægler fungerer som forbindelsen mellem dig og den børs, hvor aktier handles.
 • Optioner handler kr6.
 • Årligt kr400 (kr5,80) medlemskab/18% GST for individuelle brugere.
 • 95 pr. Handel, selvom hvis du foretager mere end 30 handler pr. Kvartal, vil du kun blive opkrævet kr4.

Endelige Tanker

Mange leverandører tilbyder også datafeeds. TC2020 er perfekt til at scanne hele markedet på få sekunder efter de bedste grundlæggende opsætninger i enhver virksomhed. 10 eller mindre gratis med Dime Buyback-programmet. I begyndelsen skal du ikke konstant kontrollere appen og overvåge hver brugt dollar. Gyngehandlen, når du har tjent masser af penge, skal du flytte nogle fra børsen (jeg anbefaler, at du holder dem på Trezor). Disse giver dig diagrammer over historiske udvekslingspriser plus en bred vifte af tekniske indikatorer. Nogle rabatter gælder dog for forhandlere med stort volumen.

Vi er afhængige af information i nær tid til at træffe handelsbeslutninger, og hvis vi får unøjagtige data, er vi skruet fast. Det giver dig også en meget god platform til handel på desktop, web og mobil. De giver diversificering inden for et investeringsprodukt, så de udgør lavere risiko end individuelle aktier. Da aktier er meget ustabile, kræver det, at profitabelt handler, øjeblikkeligt at reagere på markedsbevægende nyheder gennem en live nyhedskilde.

Ingen futures trading Tilbage til toppen Hvorfor vi valgte det Rock-bottom-kurser til kr4. Derudover får du fordelen ved at have en fuld service investeringsmægler, hvis du har brug for mere end bare gratis. GENNEMGANG BREAKDOWN TradingView - Sindssygt grundlæggende og teknisk analyse + Fantastisk social integration & den bedste brugervenlighed TC2020 - Bedst til U. Mobilappen har alle de værktøjer og ressourcer, du vil få på desktop-appen eller på den webbaserede platform. # 10 - lær andre om bitcoin, men som du kan gætte nu ... der er en masse buts. Du kan vælge mellem en af ​​tre handelsplatforme: Uanset om du er en nybegynderinvestor eller har spillet markedet siden før den sidste recession, giver gratis aktiehandelsplatforme og -apps en god mulighed for at maksimere dit afkast og holde handel let og enkelt. DEGIRO har en let og hurtig kontoåbningsproces. Du kan vælge mellem StocksToTrade og StocksToTrade Pro.

Gebyrer for elektroniske tegnebøger er ganske høje.

Børsmægler

Det er vigtigt at sikre, at mægleren kan give dig den bedste chance for at vinde dine handler. En aktiemarkedsekspert hjælper dig med at opstille klare økonomiske mål og lave en plan for, hvordan du når dem. Omkostningerne ved handel er nu en brøkdel af, hvad det plejede at være for med mange platforme, der tilbyder meget lave provisioner på amerikanske aktier. Det, der er fantastisk ved pennystocking, er, at det er spændende, i stand til at reducere din risiko for tab og udfordre både for begyndere og erfarne handlende. Webull er designet til den aktive erhvervsdrivende, der leder efter et mere dynamisk, forskningsorienteret interface.

Spil med dine egne falske penge Giv dig selv et par tusinde i falske penge og spill investor lidt, mens du får fat på det. Det er privatejet og blev grundlagt i 2020 af tidligere ansatte i et andet mæglerfirma. Barron's har givet Ally Invests fortidselv, TradeKing, mindst fire ud af fem stjerner i de sidste 10 år, og Ally fortsætter med at reklamere for sine tilbud og lave provisioner fra både Barrons og andre vurderingswebsteder som StockBrokers. Jeg kan ikke understrege vigtigheden af ​​samfund nok, når det kommer til dagshandel. Sidstnævnte leveres med live trading streaming fra Tim Bohen samt andre avancerede funktioner til at hjælpe dig med at blive en bedre erhvervsdrivende. Vi kan tale om disse platforme, fordi vi enten har testet dem eller har set eller hørt om rapporter fra andre professionelle erhvervsdrivende.

Minimum udtræk af kr250,% 0,25 årligt gebyr for konti med samlet saldo over kr5.000.

MintBroker

M1 Finance tilbyder også ekspertbakker oprettet af værdipapirfagfolk på deres platform. At vælge en online aktiemægler er en af ​​de vigtigste beslutninger, du vil tage som investor. Lave gebyrer, så få som muligt Vi kiggede efter mæglere, der tænder på ekstra kontoomkostninger, ikke opkræver ekstra for at få adgang til data, forskning og værktøjer og give råd til en rimelig pris. Generelt er Admiral Markets-priser også temmelig konkurrencedygtige, og du kan åbne en gratis demokonto med kr10.000 til papirhandel først. Sæt dine midler med det samme, så du kan få en hel del, når det vises.

Det er ekstremt slankt, som mange yngre erhvervsdrivende vil sætte pris på, og du finder masser af økonomiske indikatorer at sortere igennem. Denne aktiehandelsplatform er moderne, intuitiv og meget let at bruge. Det gør det til et bedre valg af muligheder som Acorns, der opkræver vedligeholdelsesgebyrer. Disse værktøjer inkluderer en naturlig sprogbot, der placerer ordrer baseret på dine instruktioner og en professionel desktop-platform.

Med hensyn til handelssoftware på mobile enheder gør ingen det bedre end Plus500. Ikke-professionel betegnelse bestemmes ved første login. MintBroker giver dig mulighed for at handle provision på amerikanske aktier og er velegnet til nye og gamle handlende. Så for at besvare spørgsmålet, er det sikkert at bruge britiske aktiehandelsapps?

MarketSmith

Kontroller også, om softwaren er tilgængelig som en del af den almindelige mæglerkonto, eller kommer den mod et ekstra gebyr? Med hundreder at vælge imellem, er det ikke en ligetil beslutning at finde den rigtige software til dine behov. Opfylder det dine behov? Og efterhånden som handel i stigende grad bliver mobil, optimeres disse app-fokuserede virksomheder til at give en solid, let at bruge handelsoplevelse fra komforten på din iOS- eller Android-aktiverede enhed. Fremragende til dagshandel. Nogle af ordretyperne er markedsordre (køb/salg til aktuel pris) eller afventende ordre (hvor transaktionen gennemgår til en forudbestemt pris).

 • Har du ejendomme i fast ejendom?
 • Til USAs aktieberegning brugte vi Apple-aktier, til de britiske Vodafone-aktier og til forex, EURUSD-krydset.
 • 95 pr. Handel og optioner på kun 50 cent pr. Kontrakt.
 • Uafhængige leverandører leverer også software til at hjælpe erhvervsdrivende.
 • Tjek Fidelitys app, og åbn en konto her.

E * Trade

JFD Brokers Ltd), et firma med registreringsnummer HE 282265, autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission - CySEC (Licensnummer: Pludselig går dit internet ned. Evaluerede gebyrer, testet åbning af kontoen, undersøgt indskud og udbetaling sammenlignet online handelsplatforme, kontrollerede produkter og meget mere. Gebyrer og provisioner er overkommelige og varierende, så investorer på alle niveauer bør prøve det.

Ulemperne er virkelig begrænsede, men de inkluderer det faktum, at du ikke kan købe brøkdele. Tjen penge på din blog eller dit websted, men ved at lære og virkelig forstå denne branche, bevæge dig selv med den rigtige viden, der er udøvet med integritet, er mulighederne uendelige. Webull er en app, der er til den mellemliggende erhvervsdrivende, der allerede har en vis erfaring med aktiemarkedet. (150/11), JFD Overseas Ltd, som er autoriseret og reguleret af Vanuatu Financial Services Commission (licensnummer 17933) og JFD Bank AG, som er autoriseret og reguleret af den føderale finanstilsynsmyndighed (BaFin) og af Deutsche Bundesbank under licensnummer 120.056. Betalingsmetoder, [1] Securities and Exchange Board of India (SEBI) - Her svarer SEBI på en appel, hvor appellanten blandt andet har fremlagt:. Vil du have omfattende NTF-gensidige fonde? Endelig fandt vores analytikere, at Saxo Markets 'handelsplatform havde den mest intuitive brugergrænseflade.

Den Bedste Aktiehandelsplatform For Begyndere?

Alle disse er faktorer, som en erhvervsdrivende skal undersøge, før den vælger et bestemt stykke handelssoftware. AMarkets er en online handel og investeringstjeneste, der tilbyder en række produkter til handel, fra valutaer og CFD'er til råvarer såsom olie eller metaller og lagre. Målet var at skabe en handelsapp, der kunne bruges til CFD-handel inklusive aktier og aktier, som udviklerne har fået succes med. Anerkendte mæglere skal ikke debitere dig for installationsprivilegiet. Dette er en ideel funktion for en person, der lige er startet, som muligvis skal få mere investeringskendskab og vide, hvordan de investerer rigtige penge. Hvad koster det at købe aktier? Du kan også købe andre større altcoins såsom:

Skærmindstillinger

Flipsiden til så robuste platforme? Fantastisk for begyndere aktiehandlere. Når det kommer til provision tilbyder SpeedTrader kr4. Selvom investeringsbeslutninger er mindre belastede, når der ikke er rigtige penge på linjen, absorberer hjernen ikke altid det koncept fuldt ud - tænk hjemsøgte huse, rutsjebane og film med vintage dukker, der kommer til live og udfører onde kapers efter mørke. Denne platform kan også prale af en strategianalysator, som er god til backtesting. Du kan åbne en ordre, men kun udføre den på baggrund af en betingelse. Hvis du allerede kender dette firma, vil du være glad for at finde den samme venlige og let at navigere oplevelse på bestandssiden af ​​huset. Så snart du opretter forbindelse til TradingView, er du klar over, at dette også er udviklet til samfundet.

Personlig økonomi-ekspert Ramit Sethi har skrevet, at du bør tjekke dine investeringer ”sandsynligvis hver par måneder, med en større gennemgang hvert år. Aktiehandler er kr6. Dets anvendelse er let at bruge og ikke overvældende som andre platforme kan være. Charles schwab - bedst til eksperthandlere, redaktionel ansvarsfraskrivelse:. Afhængig af hvor meget du investerer fra starten, kan du også få op til kr2500 i velkomstbonus, selvom du for det har brug for at investere en cool kr1.000.000. En erhvervsdrivende kan også knytte et stoptab eller tage overskudsordre til en verserende ordre. Du kan komme i gang med at handle gratis nu med en demo-konto på kr100.000, som du kan se selv, før du handler for rigtigt. Det tilbyder dog også ubundtet pris og pr. Kontrakt. Der er enorme forskelle mellem handelsgebyrer, selvom du vil udføre en simpel amerikansk aktiehandel.

Og det er ikke kun, når noget går galt - det kan endda være tidspunkter, hvor du simpelthen prøver at trække noget overskud fra din konto eller endda bare have et simpelt spørgsmål. Ellers kan du aldrig tjene penge på aktiemarkedet. Der er nogle ETF'er, som du kan handle gratis en gang om måneden. Med en håndfuld klik kan du få adgang til snesevis af diagrammer, som streamer information i realtid og over 200 tekniske undersøgelser. Emini-handelssoftware - Emini-indstillinger fortsætter med at vokse, så du kan vælge mellem generiske systemer eller specialiseret Emini-software.

Vi vil også gerne minde dig om, at handel er forbundet med høj risiko.

Automatiseret Handelssoftware

M1 Finance er den eneste platform, vi er stødt på, der tilbyder denne service på en helt gratis investeringsapp. En obligation er et renteinstrument, der repræsenterer et lån, der indgås af en investor til en låntager (typisk virksomheds- eller statslige). 50 pr. Optionskontrakt.

Demo-konti udfylder også en anden funktion for professionelle handlende, der allerede har besluttet, hvilke aktiehandelsapps UK der er bedst for dem.

Nogle kan med jævne mellemrum tilbyde incitamenter til gratis handler, hvis du åbner en konto med store indskud. Plus500 er en cypriotisk webbaseret handelsplatform, der tilbyder handel på Forex, Aktier, Aktier, Råvarer, Indekser, CFD'er og ETF'er. Omvendt stabler hedgefonde administrationsgebyrer oven på handelsgebyrer for at betale for den tid og viden, som faktiske strateger lægger i dine investeringer. Det er til køb og salg, ikke til gearet handel, hvilket gør det velegnet til swing-handlende og investorer.

Find Og Sammenlign De Bedste Mæglere Til Enhver Handel

Vi tilbyder gratis demoer til alle fem af vores platforme for at sikre dig, at du er tilfreds. Hvis du er en investor, der søger automatiseret investering og moderat lave gebyrer, er WealthFront helt sikkert værd at prøve. Under alle omstændigheder er IB et firma af meget høj kvalitet med den allerbedste forskning inkluderet gratis på din konto.

Ally tilbyder en standard kr4. TradeStations rødder går tilbage til 1982, da virksomheden blev dannet under navnet Omega Research. Der er sund konkurrence, så hvis du ser på, hvor du kan købe den bedste handelssoftware til ørebeholdninger, svarer en hurtig Google på alle dine bønner i overflod. M1 Finance har mange styrker, såsom deres smarte rebalansering, skatteminimeringsstrategier og brøkdelaktier. A Ja, men kun hvis virksomheden tilbyder en.

Da vi først testede Skilling's handelsapp, blev vi sprængt væk. 2.000 kontominimum. Yewno | Edge er svaret på informationsoverbelastning for både økonomiske fagfolk og individuelle investorer. Tiered priser starter ved 500+ kontrakter pr. Måned.

Gratis Handelsapps

Vi ved, at dette er øverst på dit sind, når du vil vælge den bedste online handelsplatform. Det er muligt at begynde at forfølge dine handelsmål i dag. Det er et fremragende udgangspunkt for enhver, der er ny inden for handel, da du effektivt tjener og lærer på samme tid. De tilbyder et stort udvalg af grundlæggende elementer at vælge imellem fra 192 for at være nøjagtige, men endnu bedre end det, hvad der gør det virkelig unikt er det faktum, at du med et par klik kan oprette dine egne indikatorer baseret på de grundlæggende elementer. Nogle online mæglere giver mulighed for små minimumsindskud, som kan være en god mulighed for dem med begrænsede midler.

Som aktiehandler i Storbritannien vil IG Group altid være en god mulighed. Når du har mestret de grundlæggende elementer, skal du læse op på markedsnyheder, rapporter og kommentarer fra E * TRADE-analytikere. Det er ganske almindeligt at opdage, at når du åbner en konto på en handelsplatform, men ikke indskyder noget, modtager du kolde opkald, der spørger hvorfor. Det vigtigste er, at du ikke ville købe en bil uden testkørsel først, og din dagshandelssoftware skulle ikke være anderledes. Din konto er klar til handel samme dag. Appen tager den ekstra ændring, du har fået fra linkede betalingskort eller kreditkort, til at investere i provisionfrie ETF'er.

Saxo er privatejet, grundlagt i 1992 og har hovedkontor i København.

OptionsHouse af ETrade

Lær mere om vores gennemgangsproces. Hvis du synes, denne guide var nyttig for dig, så del den på Facebook, Twitter, Google+ eller e-mail den til en ven. Vi mener, at den bedste platform helt afhænger af, hvilken type investor du er. Når du leder efter en online mægler til handel med forex eller CFD'er, skal du sørge for at vælge en velreguleret mægler, der har et stærkt omdømme hos klienter, da de skal være egnede til at overdrage et marginindskud hos dem. 4 millioner mennesker finder det bedste onlinebehandlingssted til deres behov. Hvad er den øverste software til aktiehandel? Systemet fremhæver uddannelsesprogrammer og bortset fra den mobile platform kan du også få adgang til det fra internettet. Kraftfulde platforme Vi testede hver mæglers platform og vejede ind på dens fremtrædende funktioner, let navigering, intuitive kontroller og læringsressourcer.

TradeHero er sandsynligvis den mest kendte. En ny begivenhedskalender er også tilgængelig, som er pænt opdelt i faner for indtjeningsmeddelelser, udbytte, ændringer i ratings, økonomiske indikatorer, børsnoteringer og opdelinger. Arbejde online; en The News Spy værdifuld satsning? Demo-handel Som en nybegynder i handel, tilrådes det at udføre en demo-handel før handel fuldt ud, da dette vil gøre det muligt for brugeren at tilegne sig nok erfaring og tilpasningsevne til det automatiske interface til handelssystemer. Ved du endda hvilken type aktivklasse, du gerne vil handle? 95 5 Stjerner Investors Fidelity kr4.

Teknologi

Så hvis du er i aktier og handler med dagsoptioner, er dette et godt sted at være. Få mindst et par uger (eller mere) erfaring med papirhandel, før du nogensinde risikerer en cent af din kapital med en reel handel. Generelt er Saxo Bank et af de bedste online mæglervirksomheder, du kan vælge. ”På mange steder kan du også indstille en advarsel, hvis en bestand dykker. Mens begyndende investorer helt sikkert kan finde en masse værdi hos TD Ameritrade, har det en enorm mængde ressourcer for især avancerede handlende. Du vil også være i stand til at finde oplysninger, der er relateret til bedste generelle investeringsapps UK, ikke kun for apps til aktiehandel. Professionel vs.

Tommelfingerreglen her er enkel:

08% af handelsværdien; minimum kr8 Gratis aktie- og ETF-handel i Europa, 0. Ikke kun det, der er et stort antal add-on avancerede værktøjer, der tilsluttes TWS såsom: Dette er normalt alt fra omkring kr50 og opefter. CFD-handel er en af ​​de letteste tilgængelige metoder, når det kommer til køb af aktier. Men hvis du vil handle med aktier i Vesten, kan du opleve, at software fra fjerntliggende område ikke giver dig al adgang til datafeeds og nyhedsressourcer, du har brug for for at kunne handle med succes. Webull er en investeringsapp, du sandsynligvis ikke har hørt om før, men den lavede vores liste af en række gode grunde. Hvis du forestiller dig, hvad der ville ske, hvis du blandede Facebook med en aktiehandelsplatform, får du en god idé om, hvordan eToro er.

Disse platforme har dog ikke kryptoindskud, de tillader kun fiat-udveksling og CFD-handel (marginal handel). Hvis du aldrig har handlet noget i dit liv, kan det tilrådes at starte med TradeHero eller en anden dags handelssimulator, selvom det ikke er nødvendigt. A Hvis du planlægger at foretage flere handler hver måned, kan en hyppig erhvervskonto reducere dine omkostninger pr. Handel. TD Ameritrade er dyre. TD Ameritrade (thinkorswim):

Hvis du er en nybegynderinvestor, der ønsker at tjene penge i aktier, er Acorns den perfekte introduktionsaktieapp.

Futures Trading Platforms

Uddannelse - Hvis du ikke uddanner dig selv på de markeder, du handler, vil du ikke være i stand til at planlægge dine positioner i overensstemmelse hermed, og du vil investere blint. Investering, jagt på tabte golfkugler:. På den negative side er gebyrer og finansieringssatser, der ikke er handel, høje. Pålidelighed er kernen i DAS handelsplatform og designet til optimal ydelse, så de handlende kan handle med tillid.

Afrika

I vores nationale test leverede Merrill Edge konsekvent agentforbindelsestider under et minut. Er app-butikken fyldt med apps af lav kvalitet? Dette er attraktivt for investorer, der kan føle sig begrænset af antallet af aktier på Straits Times Index og føler sig tilbøjelige til at overveje andre muligheder. Hvis du ikke er ombord endnu, hvad venter du på? Nogle mæglere giver dig mulighed for at åbne en konto uden minimumsindskud, mens andre muligvis kræver flere tusind dollars. De nye til at investere kan sammensætte tilpassede kurser for at lære mere om udvælgelse og placering af handler og også deltage i webinarer og live events for at intensivere til mere komplekse strategier. I betragtning af størrelsen og bredden på Charles Schwabs tilbud havde vi højere forventninger til dens mobilapp, som er god, men bestemt ikke stor. 03 Bedst til eksperter:

TradeStation

Dette gør StockBrokers. Det er mest kendt for deres provision-frie struktur, der giver aktive forhandlere mulighed for at spare et betydeligt beløb på provision sammenlignet med andre. Vi giver dig det bedste råd om, hvordan du investerer og køber aktier på aktiemarkedet. Fidelity tilbyder investorer den perfekte blanding af brugervenlighed, fremragende forskningsværktøjer samt et godt uddannelsescenter.

OptionsHouse har bestemt nogle meget kraftfulde markedsanalyseværktøjer til at hjælpe dig med at handle, men det hjælper bestemt, hvis du har nogle erfaringer med aktier og optioner, for at forstå og få mest muligt ud af. Bortset fra grundlæggende data om virksomheder leverer TradingView også økonomiske data, både nationalt og globalt, og det letter også en sammenligning af økonomiske data. Så hvilken gratis aktiehandelsplatform er bedst for dig?

Alle disse er vigtige, men når din handel udvikler sig, vil du sandsynligvis begynde at bruge nogle mere avancerede funktioner.

Mac eller Windows?

Redaktionel ansvarsfraskrivelse: Du er sandsynligvis allerede klar over, at aktiemarkederne rundt om i verden ser anderledes ud, men vidste du, at aktiehandelsapps også ser anderledes ud? Et par sekunder kan være forskellen ved at være i det røde eller sorte i slutningen af ​​dagen. Dette er grunden til, at jeg vil gennemgå de 10 øverste aktiehandelssoftwareprogrammer i stedet for kun at fokusere på et. I tilfælde af at du altid har ønsket at være en aktiehandler, men at starte denne type virksomhed var for dyrt og krævede en masse indsats, er det nu det rigtige tidspunkt at begynde at tjene med store og lette aktiehandelsapps, du vil lære om i denne artikel.

Allys komplette oplevelse af universel kontostyring gør mæglingen ideel til nuværende Ally Bank-kunder; Alligevel kæmper Ally Invest dog med at skille sig ud mod branchens ledere. Investorer i Canada og Canada, der har brug for kraftig screening i realtid og fremragende handel med diagrammer Firstrade - bedst til nulprovisioner på aktier, optioner og ETF + gratis platform med kraftfulde aktier og optioner Handlingsværktøjer EquityFeed - bedst for handelsfolk, der har brug for fremragende mæglerintegration Realtid og nyheder + Niveau II & Dollar Volumen Data Interaktive Mæglere - Bedste til global udveksling af udveksling, alle instrumenter, meget lave provisioner og Bedste marginpriser SpeedTrader - Bedste til daghandlere, der ønsker direkte markedsadgang (DMA) & hurtig udførelse ZACKSTrade - Bedst til lave margenpriser ( 5. )Også når det kommer til Options Trading Gebyrer tilbudt på kr1. Plus500 giver dig mulighed for at handle med en gratis demokonto, indtil du er komfortabel med at handle.

Dens fanebaserede navigation giver brugerne mulighed for at vippe mellem handelsværktøjer og kontooversigt plus diagrammer, aktiescreenere, varmekort og mere. Men hvis du læser en bog om muligheder og vil prøve din hånd som hobby, kan Robinhood helt sikkert håndtere dine behov. SigFig er en bestemt platform, da den bruger tredjepartskonti for de brugere, der tidligere skal være registreret på TD Ameritrade, Fidelity eller Charles Schwab. Det er rettet mod flere mellemhandlere/ekspertforhandlere/investorer.

For eksempel kan du se tilbud i realtid og optionskæder.