Er vi født med en iboende kapacitet til. For eksempel, hvis mægleren eller anden finansiel platform er placeret i Storbritannien - de skal overholde Financial Conduct Authority (FCA), eller hvis det er i Afrika - skal det være underlagt FSB. Du kan være sikker på, at det vil gamble dine penge, indtil din konto er brændt. Hurtigt kig: de bedste cryptocurrency-apps, fortsæt med at læse for at lære mere om de funktioner, der findes i denne robot, og en trinvis vejledning til at åbne en handelskonto. Siden 1844 har millionærer og milliardærer i Zürich/Schweiz formet selve strukturen i vores samfund.

Alt hvad du skal gøre er at placere en indsats for, om du tror, ​​at værdien af ​​noget vil stige eller falde, og hvis du har ret, tjener du penge. Nå, de websteder, som præsidenten kalder falske nyheder, kan have deres problemer, men de har ingen fejl, når det kommer til Elite Entrepreneur Club-systemet. Nu kan du mine bedre, hurtigere og smartere for flere overskud med brugsklar, "High Performance" og godkendt IQ Mining BTC Cloud Service til minearbejdere. Avanceret handel, hvis du er noget som mig, vil du være i stand til at spore dine handler og dine beslutninger. Vi kan tale om offeret og hvad hun kan gøre for at løse problemet, men ikke om gerningsmanden og hvad han skal ofre for at undgå at genskabe og forevige problemet. Dette er også synligt fra interface og grafisk design af investeringssoftwaren. Påstanden fra disse Elite Entrepreneur Club-svindelkunstnere er, at du nemt kan tjene flere tusinde dollars pr. Dag med dette system. ”Jorden er det eneste sted, vi har lige nu, så hvis vi ønsker at garantere eksistensen af ​​den menneskelige race ud over de næste 100 eller 200 år, er det virkelig vigtigt for os at blive en multiplanetær art,” siger Dontchev som hans publikum, pakket i en yurt-lignende lodge på bjergtopmødet, nikker godkendende.

40% rabat på Lenovo-computere.

80% dag 1, 88% dag 2. Nominerede kandidater vil blive underrettet inden udgangen af ​​marts. Hvad vi har lært om dem ser dårligt ud. Gennemgå titlen på hermani få 281.447 satoshier indtil videre, en ASIC har fordele i forhold til CPU, GPU og FPGA'er på grund af at være designet til en bestemt opgave. Og vi må være opmærksomme på de subtile, men krøllende kompromiser, der sætter os i stand til at kombinere et liv med rigdom og privilegier med forfølgelsen af ​​social retfærdighed. Tænk over det, disse svindlere ønsker at få deres hænder på så mange penge fra så mange mennesker som muligt, så de er ikke ved at begrænse antallet af offer til 50. → Top 3 sikre forex mæglere → Eliteoptagelsesoptioner + gratis demo → Eliteoptionsanmeldelse → Se nu!

Det er svaret på dette spørgsmål. Op til 50% rabat på Dell-computere. Binære optioner: kraftige strategier til at dominere binære optioner af jordon sykes. Livstid eksklusive medlemskaber i Business Elite's "Executive Club" starter fra EUR 795. FoundersCard har hundreder af fordele, rabatter og tilbud, der er tilgængelige, og kan tilbyde tilstrækkelig værdi til at opveje det årlige gebyr, selvom du er en eneejer, der bare får din idé fra jorden, eller endda en person, der kan drage fordel af detailhandlen og gym-rabatter. De to årtier efter 2. verdenskrig frembragte for eksempel ægte stigninger i trivsel, i det mindste for et flertal af hvide amerikanere, understøttet af stærke antitrust- og bankbestemmelser, unionisering, stabil beskæftigelse, miljøbeskyttelse og skattesatser så høje som 91 procent.

Velkommen til Members Media Center

Denne markedsføringsmetode er klart rettet mod at vildlede potentielle investorer. Vi er forskellige fra enhver anden ledelse eller vækst i små virksomheder derude, fordi vi deler de faktiske erfaringer, de processer og værktøjer, vi brugte til at skalere Infusionsoft til kr10M +. ”Pludselig bliver dette et virkelig utroligt sted, der er tilgængeligt, åbent, overkommeligt,” siger Bisnow.

Denne empatiske tone giver bogen sin overbevisende magt til at røre hjertet af selv de læsere som mig selv, der er målene for dens kritik. At spørge nogen, hvad de laver, betragtes som en faux pas (det socialt acceptable alternativ er “Hvad er din lidenskab? )Vores detaljerede inspektion afslørede, at den livsstilsændrende app faktisk blev grundlagt af en gruppe online-svindlere. Dilemmaet kommer i mange former. Handlere er forsigtige og lærer sandheden om denne software til handel med svig. Tab ikke dine penge med denne falske krypto-app.

Jeg vil gerne leve i en boble på Mars? Nævn din stemme til dine bekendte. Raketskibe - perfekt eksempel. Vi leverer ærlige opdateringer til vores læsere for at holde samfundet informeret. Gør det din egen. Vi fandt Robinhoods handelsgrænseflade - både via sin mobilapp og sin hjemmeside - den mest brugervenlige af alle kandidater, hvilket gør det til en perfekt mulighed for den første gang erhvervsdrivende. Tag for eksempel toppen af ​​siden, den fortæller dig, at der kun er et begrænset antal pladser tilbage og et begrænset antal tid tilbage for at få adgang (som vist nedenfor), men en hurtig opdatering af siden afslører, at dette ikke er rigtigt: Hvis brugerne godkendte det, ville det have været let for os at finde disse påtegninger andre steder på steder som handelsfora og så videre.

Instagram - https:

Angiv visionen: Den første hemmelighed til at vokse din 7-figurers forretning

Lyder ret simpelt, ja? Lad os starte med vidnesbyrd. Er uk-frimærketold opkrævet i etf-handler? Hvis du låner penge fra mæglerhuset til handel, kan det stave store problemer. Mens kortet oprindeligt voksede sit netværk og tilbud langsomt - og havde et par tidlige ujævnheder i vejen - gjorde det spring og grænser i løbet af de sidste par år som en organisation. Sådanne giganter som BBC kan ikke godkende projektet, der mislykkes, selv på et flydende niveau.

Planen blev vedtaget måneder senere, efter en samling, de var vært i Tahoe-søen.

Praktiksprogram

Disse fidus-kunstnere er desperate efter dine penge, og derfor vil de narre dig alligevel, de kan uanset konsekvenser. Hvis denne bog var en uinformeret diatribe mod kapitalismen, ville det være let at afvise. Der var et øjeblik, hvor de serverede kokosvand. Han opregner de andre investorer, der forvandler dette fjerntliggende Utah-samfund til en smeltedigel af "generationsideologi, innovation og iværksætteri". De fleste af dem er snakkesalige, udadvendte typer, men ingen af ​​dem ser ud til at være usædvanlige. De seneste teknologiske fremskridt har drevet den digitale økonomi i meget lang tid. ”Ingen vil sige, hvad der kunne siges,” konkluderer Giridharadas, ”at disse usikre liv kunne gøres mindre usikre, hvis den slags mænd, der donerede til [filantropi] foretog investeringer anderledes, drev virksomheder forskelligt, forvaltede rigdom forskelligt, doneret til politikere … [Og] lobbede forskelligt.

Vi skal give ofrene mulighed for at hjælpe med at forme løsningen.

Resultat Eller Fantasi?

De lyver igen og igen desperate efter at tage besiddelse af dine penge. Hvis du er interesseret i at handle cryptocurrencies eller andre aktiver, kan du prøve det på en gratis demokonto hos en reguleret mægler for at se, hvordan det fungerer, og hvad der skal til for at opnå overskud. De lokker tillid til mennesker i deres svindelfælde ved at love massiv fortjeneste. Derfor anbefaler vi alle at se handelssystemet som en mulig svindel. YPO hjælper dig ikke kun med dit forretningsliv, men det hjælper dig med dit personlige liv ved at give vejledning til familiemedlemmer og parret tilbagetog. Vores glæde og tilfredshed kommer fra at hjælpe virksomheder som jeres.

Kom I Kontakt

Hver af dem blev betalt et lille beløb for at sige et par gode ord om, hvordan handelssystemet fungerer. Derudover fremmer FoundersCard et ambitiøst, socialt samfund af lignende drevne mennesker fra forskellige brancher, der hjælper med at lette netværksmuligheder, forbindelser og mere. Alt hvad du skal gøre er at klikke på et par knapper og vente på, at dine penge hælder ind på din konto. Denne sats er en speciel eksklusiv for Business Insider-læsere, der ansøger via denne side. Vi har opbygget en 7-figurers virksomhed fra bunden af ​​de sidste 7 år og vil lære dig præcist, hvordan vi gjorde det. FC Club er dedikeret til at samle forretningsfolk, forretningsførere, udstationerede, menneskelige ressource ledere og headhunters til dets månedlige begivenheder. Næsten et årti senere, med flere succesrige virksomheder på slæb, realiserede han sin vision med den første version af YEC:

Dette er mildt sagt et dårligt tegn. Nedenstående billeder er de manuskriptede kunstnere, som disse slæve programmerere besluttede at ansætte for at promovere Elite Entrepreneur Club. Hvad vi fandt, er ikke godt.

Derfra var det kun en kort køretur til toppen af ​​Powder Mountain.

Crypto VIP Club Fuld anmeldelse - Top 10 binære signaler

Jeg har deltaget i 1000 med forskellige organisationer. Hvorfor er det vigtigt? Eller mister det dine investeringer? En flad 20% rabat på produkter og tjenester fra LegalZoom.

Vi vil meget gerne have muligheden for at være din guide på rejsen til selvsikker vækst af din 7-cifrede forretning.

Det ville være mere fornuftigt at afsløre deres identitet, at investorer vil være mere tilbøjelige til at samarbejde med klubben. Jeg vil fortsætte med at bruge de værktøjer, jeg har, men med en ny påskønnelse af deres iboende forudindtægter og begrænsninger. Du kan tjekke deres websteder og se selv. Han kender scenen på Davos, Aspen og Clinton Global Initiative, og han er venner med mange af de filantrope, stiftelsespræsidenter, venturekapitalister og sociale iværksættere, som han profilerer. Med... Hvad er Elite-signal? Det er software, der grundløst garanterer alle enorme overskud.

Hvad angår markedsdrevne løsninger, interviewer Giridharadas Silicon Valley's "oprørskonge" af risikovillig kapital - som er klar til at forstyrre ethvert andet system end deres egne motorer til velstandskraft.

For at få rabat, skal du ansøge via denne side. I hotellets værelser træffes mange af vores lands største og vigtigste beslutninger. Derfor håber vi, at denne nyopdaterede Elite Entrepreneur Club-gennemgang vil fungere som et nyttigt værktøj til forebyggelse af yderligere ofre for denne defekte handelsgimmick. Alle billederne er taget fra lagerbillederwebsteder. 22 250 kanonmæglere. Kan du Elite Entrepreneur Club app ikke lide denne video? Derfor slår det logikken med at give det ud "gratis". Det vigtigste, vi hjælper med at guide enkeltpersoner til sikre og pålidelige handelsapps, du kan bruge til at øge overskuddet og minimere dine risici.

TOXIC SCAM: Elite Entrepreneur Club anmeldelse

Hjemmeside - https: Der er ingen biografi eller professionel baggrund. 6 ulemper ved at tjene en masse penge. Derfor er det vigtigt, at vi undersøger og deler med dig, hvad der gør denne kryptohandelssoftware Fake. Desværre er det de fleste, der aldrig gider, især når de får at vide, at den software, de vil bruge, er gratis at få. Til dags dato har vi afgjort tæt på 2.000 handelskonflikter, og vi vil ikke stoppe, før vi sætter enhver sidste fidus ud af drift!

Jeg fortæller Chawla, at jeg har hørt, at han åbner et hemmeligt hotel i Hudson Valley, staten New York. Om, det kan gå og teste niveauer ud over de udvendige linjer, men kun i en kort periode, og det vil ikke være i stand til at komme langt væk. Efter anmodninger fra flere nysgerrige forhandlere undersøgte vi omhyggeligt Elite Entrepreneur Club. Hvert år er vi vært for 8-10 eksklusive begivenheder. Nedenfor kan du finde listen over binære optioner signaler anmeldelser Neo2 Official website: Men de ved heller ikke at indse, at den pågældende software vil blive brugt på en live trading-konto med rigtige penge. ”Selv Darren Walker, præsident for Ford Foundation, har lært, at han skal“ inspirere de rige til at gøre mere godt, men aldrig nogensinde fortælle dem om at gøre mindre skade; inspirere dem til at give tilbage, men aldrig nogensinde fortælle dem at tage mindre.

Vores Fordele

TEC kræver muligvis ikke en medlemsorganisation, men at deltage i en eller flere af de ti begivenheder eller seminarer om året giver dig chancen for at netværke, udveksle ideer med jævnaldrende eller sidde i diskussioner omkring de nyeste markedstendenser. Der er desuden den kendsgerning, at utallige mængder mennesker allerede har klaget over dette Elite Entrepreneur Club-program. Fra starten var YEC et forum, der kun var invitation til at udveksle ideer og ressourcer, skabe forbindelser af høj værdi og give nødvendig mentorskab. Han uddyber også manglerne ved strategikonsulenter, der bringer McKinsey-stilanalyse til sociale spørgsmål; begrænsningerne af venturekapitalister, der finansierer sociale løsninger; og problemerne med tankeledere, der holder godt betalte taler, hvor de prædiker win-win-muligheder for erhvervslivet og samfundet. Andre fordele inkluderer muligheden for at deltage i mentordiskussioner og -publikation samt et gratis FoundersCard-medlemskab.

Denne bog, skriver Giridharadas i epilogen, er beregnet til at være et personligt brev til sine velmenende venner for at vække dem op til farer, de måske ikke ser. Gerber vidste, at han havde brug for ærlig rådgivning og støtte fra sine kolleger i Gen Y, der havde været der, gjort det. FoundersCard tilbyder en lang række fordele, der løst kan opdeles i tre kategorier: Ingen har nogensinde tjent en eneste krone ved hjælp af dette program. Og et indlæg på et britisk nyhedswebsted (som vist nedenfor) hævdede, at over 87.000 krpr. Dag var ved at gå tabt til binære optioner: Dette er den første sikre måde at fortælle, at appen Elite Entrepreneur Club er en komplet rip off.

Vi bygger et omfattende netværk af Elite for Elite. Signaler sendes først som opsætninger, hvorefter de udføres, når Binary Options Elite Signals professionel erhvervsdrivende. Binary Scam Alerts er et vurderingssted, der fokuserer på at afsløre binære optioner, Forex, CFD'er, Cryptocurrency og Bitcoin-handelssvindel. Alle billederne, der ses på det officielle websted, downloades enten gratis eller købes i bytte for en lille sum fra et lagerbilledewebsted. Visitkort blev jeg advaret om, at de ikke skulle udveksles på en modig måde. ”[Når] du begynder at engagere dig med disse mennesker, er du klar over menneskeheden i alle, og hvor utrolige de er. FoundersCard er vært for en løbende række netværksbegivenheder i byer med høje koncentrationer af medlemmer - takket være forretningsrejser er der dog ofte forskellige mennesker og nye ansigter på disse miksere, selvom du går til to i træk i samme by.

Partnere

Og hver af dem er en stigende stjerne under tredive. Det tjener et hurtigt voksende samfund på over 200.000 aktive medlemmer. Det er sandsynligvis en fidus, der blev startet af en gruppe mennesker, der allerede har lanceret flere andre investeringsløsninger, som var meget dårligt funderede. Ja, hvis du har været opmærksom på Mr. Grundlagt i 1985 af Ed og Darlene Lowe, sigter Edward Lowe-stiftelsen at “forkæmpe iværksætterånden.

Forretningsrabatter, herunder:

Mere Om Denne Historie

ELF har også det gavnlige værktøj, YourEconomy. Hvis du er Binaryoptionseliteclub-ejer og gerne vil øge beskyttelsesniveauet for privatlivets fred for dine data - skal du handle med Domæne. Alligevel har de samme vindere, som Giridharadas kritiserer, koopereret regeringen til at fremme deres rigdom, plyndre jorden og ødelægge det sikkerhedsnet, der er afhængig af millioner. ”De spekulerer på, om de gør det rigtige for menneskeheden.

Men det viser, at de overhovedet IKKE er onlinehandlere eller medlemmer af Elite Entrepreneur Club. Følgende er eksempler på nogle frynsegoder, der var tilgængelige på tidspunktet for den oprindelige offentliggørelse. Når du tilmelder dig dine hårdt tjente penge, modtager de en nedskæring af disse penge. Servicio højere mecanico, bemærk, at segmenterede partikler normalt vil resultere i, at partikler berører kanten, hvis der er valgt Exclude Edge Maxima. Vi ses næste gang! Da vi ikke kan bekræfte, at handelsappen er legit, kan vi ikke anbefale nogen, at det er sikkert at komme i gang med den.

25% rabat på klasser på generalforsamlingen - en af ​​medstifterne er et FoundersCard-medlem. I dag er det kun otte mennesker, der kontrollerer den megen formue. Kun svindel skjuler sig for offentligheden for at tiltrække lav offentlig opmærksomhed. Du vil måske også syntes om, -Lær, hvordan man 'pro' Youtuber tjener $ 2020 + pr. Video. Formålet med at oprette iværksætterklubben er at samle iværksættere med fælles værdier, tænke ud fra et holistisk perspektiv af politik, økonomi, kultur og teknologi for at nå en enighed og gøre alt for at hjælpe iværksættere med at tage de rigtige beslutninger, så virksomheder kan opnå bæredygtig eksistens og udvikling. Få indberetninger, så du lige har åbnet din nye handelskonto, og den første ting, du ser, når du logger ind, er din købekraft, men hvad er købekraft? De forsøgte ikke engang at skabe en coverhistorie om dens fundament.

Men Hvorfor Skulle De Gøre Det?

Uanset om du leder efter netværk, møder mentorer eller får indsigt i de nyeste branche-tendenser, har du en deltagelse i en organisation en overflod af fordele, der kan gøre dig til en stærkere og mere effektiv iværksætter. Sandheden er, at Elite Entrepreneur Club kun er en af ​​mange investeringsbedragerier, der er lavet til at tage dine penge og miste dem. Gå til side forfærdelige svindel: APEE blev dannet ved Georgia State University i 1963 og er en organisation, der leverer uddannelse og information, der involverer finansiering, forskning, programmering og undervisningsmetoder. At lykkes som en iværksætter tager tillid. Det er en form for eksklusiv rådgivning, der sjældent er tale om - undtagen mellem dem, der forstår dens styrke og værdi. JetBlue har foretrukne faste billetpriser til Mint (business class) transkontinentale flyvninger, plus op til 5% rabat på billetter til bus og business class. Hvis de ikke brugte denne software på et tidspunkt, har de bestemt ikke den moralske autoritet til at tale om det.

Mad og drikkevarer er inkluderet i prisen. Bitcoin - nye poster - alle nyheder, med penge fra softwarens brugere investerer den penge på det ideelle tidspunkt på de omfattende Bitcoin markeder over hele kloden. ”Det er ikke så hemmeligt, hvis alle begynder at tale om det! 15% rabat på hovedtelefoner, højttalere og mere fra Bang & Olufsen. Det er en applikation med stor risiko for handel uden nogen dokumenteret track record.

Vi er nødt til at vide om det indre arbejde i Elite Entrepreneur Club-systemet, hvordan det fungerer, hvad det gør, hvilke mønter det handler med. Bliv en personlig købmandshandler med instacart, kan du huske det gamle ordsprog om at lægge alle dine æg i en kurv? Den er placeret som en underholdende idéfestival, der kan sammenlignes med TED og Burning Man og indeholder talere som Quentin Tarantino, Jane Fonda, Peter Thiel og Jeff Bezos. Jeg mener, Mars er forfærdeligt, det er virkelig en dårlig scene derude.

Forretningsrabatter, Herunder:

Et andet tvivlsomt faktum er skabernes afvisning af at forklare, hvordan nøjagtigt løsningen fungerer. Der er mange svindel derude, og vi er klar til at afsløre sandheden. Bisnow lagde prisen på den 19-stærke samling på sit kreditkort og gentog derefter tricket med et andet samvær i Mexico, hvor han hævede kr75.000 i gæld. Du har sandsynligvis kun hørt “50 pladser tilbage” til at blive medlem af Elite Entrepreneur Club.

Med hensyn til denne Elite Entrepreneur Club-scam-app er der en hel masse mistænkelige ting i gang.

Almindelig og enkel, Elite Entrepreneur Club fungerer IKKE til din fordel. Hvis dette handelssystem er reelt, hvorfor viser de ikke reelle anmeldelser fra faktiske medlemmer? ”Jeg vil sige, at jeg er glad for at drikke det. Tilsyneladende koster det ikke meget at få 2 eller endda 3 skuespillere, der vil tilslutte en penge at miste software. Det samme gælder for videoudtalelser. Vores undersøgelse af dets specielle egenskaber afslørede, at de ikke er noget særligt. Populære artikler, og det vil jeg aldrig gå ind for. Årligt medlemskab inkluderer konsultation mellem medlemmer, indrejse i medlemsbøger og et abonnement på 'The Journal of Private Enterprise.

Svaret er enkelt, det ville de ikke - for hvis de gjorde det, var de ude af drift.
  • De fremmes, fordi de gjorde det godt i deres tidligere job, ikke baseret på deres.
  • Selvom hele den "risikofri" tilgang er et af de største tricks, der implementeres af disse binære optioner-svindel, er det bestemt ikke den eneste - faktisk er de fleste af disse svindelwebsteder absolutt fulde af løgne og bedragerske taktikker.
  • Derfor foreslår vi, at digitale brugere, der overvejer at registrere sig i lagersystemet for at holde deres heste i øjeblikket.
  • Vi gør vores bedste for at give omfattende anmeldelser med urokkelige fakta og personlige handelsforhold.
  • Jim rogers citerer råvaremægler.

Liste over MLM-virksomheder, der er profileret kl

”Det kunne gå i begge retninger. Det er en handelsplatform med signaler, der hjælper med at forudse valutakursen med høj nøjagtighed. Tilgange som tværsektorielle koalitioner ved hjælp af den kollektive påvirkningsramme, ”positive afvigelser” problemløsningsstrategier og menneskecentreret design bringer alle indsigt fra dem, vi håber at hjælpe dem, der har magten til at foretage ændringer på måder, der omgår i det mindste nogle af Giridharadas 'bekymringer. Dette er en fantastisk organisation, hvis du er under 45 år. Fordelene ved et YEC-medlemskab inkluderer peer-to-peer-fora til 24/7 support, rabatter på gavnlige produkter og tjenester, personlige begivenheder og et redaktionelt team, der hjælper dig med oprettelse og distribution af indhold. Brugere bedre Fortsæt med sikkerhed ELLER vælg en autentisk robot fra følgende tabel.

Den gode nyhed er, at vi har gået den sti før og kan dele med dig 200+ ressourcer (videoer, eksempler, værktøjer og skabeloner), så du med sikkerhed og succes kan udvide din 7-cifrede forretning.

Ingen Track Record Af Ydeevne

De inspirerer andre og giver allerede tilbage til deres lokalsamfund og til deres egne lande. Corporate finance training, det blev etableret i 1887, og dets rolle er at oprette og bedømme certificeret revisor (CPA) -undersøgelser. Du får ikke lov til at bruge handelssoftwaren, indtil du indbetaler penge hos en mægler, som du ikke får lov til at vælge. JetSmarter, en service, der hjælper medlemmer med at finde ledige pladser på private og chartrede flyvninger som et alternativ til at flyve kommercielt - men til en meget billigere prismærke end at flyve privat normalt bærer - tilbyder FoundersCard-medlemmer en gratis prøveperiode på tre måneder. Binære optioner-svindel, advarsler, anmeldelser og opdateringer ..., - Den afrikanske organisation for intellektuel ejendom (AIPO) leverer en fælles ramme for sine sytten medlemslande på grundlag af den europæiske IMHB-model (det indre marked for harmoniserende bestyrelser), der har til opgave at indsamle ansøgninger om registrering af et varemærke og registrere tegninger og mønstre. Begivenhederne inkluderer også indflydelsesrige højttalere fra Steve Blank til Guy Kawasaki. Fra hvad deres videoer siger, vil erhvervsdrivende have adgang til et "premium community of investorer", der leder dig til økonomisk frihed.

Hands On Class Bygning af din shopify E-Commerce Store Hands On Class Bygning af din shopify E-Commerce Store

Med andre ord, det eneste, som erhvervsdrivende skal gøre, er at indbetale med deres software. Jeg får den fornemmelse af, at Bisnow ikke helt forstår mit pointer. Sådan fungerer det virkelig. 20% rabat ved 1-800-blomster. Så kort fortalt leder de dig dybest set mod at tro, at softwaren kopierer nøjagtigt de samme handler, der udføres af disse såkaldte eliteinvestorer... Men på intet tidspunkt bliver du fortalt, hvem disse investorer er, og mere foruroligende og heller ikke fortalte, hvem der rent faktisk kører det hele. Tillad mig at præcisere brugen af ​​'begrænsning af tilgængeligheden' er et af de ældste tricks i bøgerne.

Vi prøvede at finde dem på Twitter eller på Facebook, men denne idé var ikke vellykket.