Der er mange forskellige typer online markedspladser derude: Hvorfor får jeg ikke noget salg? Dette er ikke den bedste mulighed for at tjene penge, hvis du er ny til fotografering, men for den rigtige person kan det være en utrolig mulighed. Hvad jeg mener med dette er, at nogle websteder er eksklusive, mens andre ikke er eksklusive. Denne form for særlige begrænsninger kan findes i de guider, som nogle agenturer leverer for de bidragydere. Sponsorerede indlæg er populære på Instagram, men nogle virksomheder gør dem på tværs af flere platforme. Dette gælder, uanset om de arbejder som bryllupsfotograf eller skyder billeder af modeller til kataloger.

Det vil hjælpe dig med at beslutte, hvor eller om du reklamerer for, hvilke pakker, du vil tilbyde, hvilke brancher eller typer af fotografering, du skal målrette mod, hvilken slags arbejde du skyder, og hvor meget der skal opkræves/hvilke pakker, du vil tilbyde. Du behøver ikke at være en professionel fotograf for at tjene penge på dine billeder. På denne måde skal du holde dig motiveret hele tiden! Upload dine billeder til et websted som Pixieset. Ved at uploade og sælge dine fotos her, behøver du ikke håndtere mareridt med ordrebehandling, udskrivning og porto. Der er masser af fotografikonkurrencer at vælge imellem, med præmier på tusinder af dollars.

Imagekinds basaltjeneste er gratis, og den giver dig din egen udstillingsside og ubegrænset fillagring.

De fleste konkurrencer er på udkig efter noget specifikt. 11 måder, hvordan du kan tjene penge med din fotografering. Den ideelle mulighed ville være at kun indsende dine bedste billeder, men for os amatører er kun en lille del af vores billeder virkelig gode. For eksempel, hvis du tilmelder dig CreativeLive-tilknyttede program og deler et link til et kursus, får du en lille provision, når nogen køber dette kursus. Hvem kan ikke lide at tjene på fotografering, hvis de virkelig brænder for det!

Fotos, der sælges til Pay-As-You-Go-kunder, tjener 20–63% provision, mens abonnementet genererer 33% provision, men har en minimumsgaranti.

Sælg Billeder Gennem Gallerier

Du kan finde hvilke søgetermer, der er brugt, og hvilke af dine billeder der blev vist på resultaterne. Du skal arrangere de vigtigste nøgleord øverst, hvilket bremser uploadprocessen. Jeg tror, ​​at alle fra en sportsfotograf til en gadefotograf let kan foretage deres første fotosalg bare ved at følge nedenstående trin.

For fotografer er disse sponsorerede indlæg ofte blot et billede af et produkt. Hvis du er interesseret i at lære om de bedste typer fotos, der kan sælges online. De bedste typer fotos, der kan sælges online for penge. De bedste typer fotos, der kan sælges online for penge. Det er en attraktiv måde at tjene nogle ekstra penge på at sælge lagerbilleder online. Inden du sælger noget, skal du betale lidt på forhånd. Dette salg kan være betydelige beløb. I stedet for at få en fast provision for fotos, du sælger, kan du indtaste dine fotos i konkurrencer. Dette er kun en måde, du kan lære at tjene penge med fotografering. Du kan tjene op til 50 procent i royalties på webstedet og kan hæve dine penge til PayPal, når din saldo når kr50. Afhængig af fotograferingens niche og genre har du mange chancer for at diversificere og tjene penge på din kunst.

 • Arbejde, der har en genkendelig signaturstil, og som ikke er generisk, klarer sig godt her.
 • Deltag i fotograferingskonkurrencer for en chance for at vinde store penge.
 • Uanset om du er en naturfotograf, fotokunstner eller en nybegynderlukker, er der måder at tjene penge med fotografering - som du elsker det.
 • Tykke eller uønskede billeder sælger ikke godt.
 • Ikke hvert billede er ideelt til brug som stockfoto.

Sådan Tjener Du Penge Med Rejsefotografering

Vi viser dig, hvordan du tjener penge med fotografering. Mere om det senere i dette indlæg. Så det tilrådes at starte i det små og langsomt øge din handelskonto, når du tjener fortjeneste og tilføje din konto ved at geninvestere det, du har foretaget. Alamy er et andet stort arkivfotograferingssted, som du kan sælge billeder, vektorer, illustrationer og mere. Når din portefølje vokser, og du begynder at få regelmæssigt salg, lærer du, hvilke af dine fotos der sælger godt, og hvilke ikke.

Med Snapped4U kan du hurtigt og nemt sælge dine fotos fra begivenheder.

Vær opmærksom på, at nogle mennesker, der med succes foretager anmeldelser af fotoprodukter, ikke engang er store fotografer selv. Introduktionen af ​​iPhone og andre smartphones, med stadig bedre kameraer, har gjort mange flere mennesker til hobbyfotografer. Fremme - Sørg for, at du har gode flyers, plakater og måske en magasinfunktion på dit arbejde.

Du kan beslutte, om udskrifterne sendes til dit studie eller direkte til din klient og endda blive underrettet, før udskrivningsprocessen starter. Stocksy rekrutterer top-notch fotografer, der tager billeder i høj opløsning, så sørg for at du har alle de nødvendige fotografiske redskaber, du har brug for. 9 væsentlige fotograferingsudstyrsartikler. Alle kameraer, der skal begynde, skal eje. er kun situationelle. Folk ønsker at bruge billeder, der ikke er blevet brugt hundreder af gange af mange andre websteder og blogs, og det er her du kommer ind.

Sælg En Trykt Bogbordstilstil

Publicer dit arbejde. Eksklusiv brug betyder, at den, der køber licensen fra dig, er den eneste, der kan bruge billedet. Når du har solgt din vare, tager Etsy et gebyr på 5% plus et behandlingsgebyr på 3% og kr0. For eksempel betalte min kone og jeg i forrige måned en ven, der har travlt med en fotografering ved en familiefotosession i en lokal park. Nej, det tager ikke billeder, men chancerne er, at hvis du er god til fotografering, har du også samlet nogle Photoshop-færdigheder. De opkræver også kun 15%, så du er i stand til at beholde størstedelen af ​​dine overskud.

Sælg Dit Arbejde

Du vil måske også overveje at installere Shopify-apps for at tilføje mere funktionalitet som Digital Downloads (gratis), et Instagram-galleri og mere. Normalt opbevares disse billedbiblioteker af agenturer, der er specialiserede i licensiering af aktiemedier. Den vigtigste kendetegn er muligheden for at bruge SmugMugs printtjeneste til at oprette udskrifter, bøger og lykønskningskort fra dine snapshots. Hvad du har oprettet her, er et fuldautomatisk e-mail-system, der hjælper med at tjene penge i fotografering ved at øge dit fotosalg. Der er masser af frihed ved at sælge fotoprints. Du kan tjene op til 20% provision eller forskellige dollarbeløb afhængigt af abonnenten.

Uanset om din ting er rejser, mode, bybilleder, natur, mad osv. Her er et par skridt, du kan tage, når du søger at bryde ind i dette marked. Trin 3: tjen, det betyder, at du bruger Bitcoin Billionaire, du kan tjene i alle retninger. Har du nogensinde spekuleret på, hvor du kan sælge fotos online? Bortset fra udskrifter er der masser af varer og produkter, du kan sælge, der indeholder dine fotos. Klik og visninger giver et signal til søgemaskinen om, at billedet er interessant.

Nogle fotorelaterede digitale produkter, du kan sælge: Lær om de bedste typer fotos, du kan tage, baseret på hvad der rent faktisk sælger. Den bedste skattesoftware til cryptocurrency-investorer, hvis der ikke sker noget, skal du downloade GitHub Desktop og prøve igen. Lad os være klar over en ting lige fra flagermus: Og du kan endda sælge dine fotos som tryk ved hjælp af et af flere samarbejdspartnere i udskrivningslaboratorier med PhotoShelter. Du kan også bruge Snapwire-appen til at uploade fotos og gøre noget andet, du normalt ville gøre på webstedet. Uanset om du vil supplere din indkomst eller blive en professionel fotograf på fuld tid, kan du gøre dit mål til virkelighed.

Ikke alle vil købe de rammer, du har på skærmen, selvom de elsker dem.

Invester I Det Rigtige Udstyr

EXIF/IPTC-data uploades dog med billederne, så hvis du allerede har tilføjet nøgleord og billedtekster i din redigeringssoftware, behøver du ikke at tilføje dem igen. Dette websted bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Dette er en god idé for enhver, der ønsker at lære at tjene ekstra penge med fotografering. Hvis du for eksempel ikke er sikker på, at dit foto af Eiffeltårnet har brug for en ejendomsudgivelse eller ej, skal du finde billeder af Eiffeltårnet og kontrollere, om de kun er til redaktionel brug eller kommerciel. Bliv dog ikke alt for ophængt om afvisning - slutte sig til flere lagerbillede-websteder og læg billeder til dem alle for at få den bedst mulige dækning. Kan du finde et hul til at give fotos til en niche, hvor meget få er tilgængelige? Dreamstime - Tilbyder op til 60%. For eksempel, hvis dit hundebillede har nøgleordskat i det, vil køberen, der leder efter et kattebillede, aldrig se dit hundebillede, selvom det ville være på den første side.

Bryllupsfotografering er en niche, der ikke er for alle, der er meget pres, og du skal være rolig. Hvis dit billede vælges, får du en større udbetaling. Det er med dette i tankerne, at jeg sammensatte dette indlæg om at sælge dine fotos. Det er altid godt at vide, hvad du går imod - heldigvis viser etablerede konkurrencer tidligere vindere på deres websteder. Med lidt planlægning og den proces, jeg er ved at skitsere, kan du få på plads et automatiseret system til at sælge fotos online uden selv at forlade dit sæde.

Når du har oprettet dit websted, skal du fremvise billederne smukt for at tiltrække besøgende og overbevise dem om at købe. Jeg kender en masse gadefotografer, der bliver kontaktet via sociale medier ved at inkludere deres e-mail-adresser i deres biografier. Hvor mange penge kan du tjene til at sælge fotos online? Derfor er emnet for denne serie af artikler: Du kan sælge hvert foto som et lærredstryk, plakat, indrammet tryk, metaltryk, akryltryk, lykønskningskort, telefonhylster og mere. I denne dag og alder på internet og sociale medier er der så mange måder at markedsføre dine tjenester og produkter på. Der er en række freelance jobtavler, der giver dig mulighed for at søge efter freelance fotografering optrædener. Her er nogle gode steder at komme i gang.

Bliv En Fotograferingsassistent

Tilsvarende er der efterspørgsel efter produkt-, glamour- og redaktionelle fotografer. Hvis de virkelig nød det, kan de endda tipse dig. Kurser af god kvalitet lønner sig virkelig - du skal bare registrere dem én gang, og de giver dig passiv indkomst over tid. Du skal indsende dine fotos til gennemgang, og du beholder 40% af din fortjeneste. Falsk, 00069093 på 1 markeder over 1 børser. Der er mange tusinder af mennesker, der betaler for onlineuddannelse i fotografering. Alamy oplyser, at det gennemsnitlige licensgebyr for sine fotos er kr90, hvilket betyder, at du får et gennemsnit på kr45! Ikke desto mindre har disse programmer for nylig formået at få en masse opmærksomhed, fordi de er blevet langt mere nøjagtige og rentable. Det betyder dog ikke, at du ikke kan redigere redaktionelle fotos for at få dem til at se godt ud, så længe de forbliver med basale justeringer af tonal, farve og kontrast.

Så hvad er løsningen? Denne app, der ligner Instagram, er tilgængelig til både Android og iOS. Skal jeg konfigurere min firewall til at køre bitcoin?, bruges minedrift til en vis nyttig beregning? Upload billeder til flere steder Sælger gennem aktiebiblioteker er et talespil: Disse artikler får det som regel til at virke som om du kan uploade nogle af dine fotos til indskud fotos, iStock eller andre aktiesider og begynde at tjene passiv indkomst. Hvis du desuden fulgte trinnene i min guide ovenfor, vil gæsterne blive kontaktet igen, når galleriet udløber, og opfordrer dem til at foretage et køb, hvis de ikke allerede har gjort det.

Dreamstime

Du kan også overveje at oprette onlinekurser, som måske er endnu bedre end workshops. At blive fotografassistent er en af ​​de hurtigste måder at tjene ekstra indtægter, lære om branchen og forbedre sig som fotograf. Brug lidt tid nu, og find lokale arbejdende fotografer i dit område. Hvordan fungerer dagshandelssoftware?, alle dine komponenter, der købes ovenfor, kræver juice. For mig selv personligt, fordi jeg har blogget stærkt på gadefotografering, mange mennesker finder denne blog gennem Google-søgninger, læser mine artikler, bøger og ser mine YouTube-videoer, ender med at have tillid til mig og tilmelder mig et af mine workshops eller køber en af ​​mine fotobøger eller kamerastropper. Tilby mere end et snapshot af en mobiltelefon, og du vil sandsynligvis have en hel del mennesker, der ønsker at købe dine fotos online.

Du tjener normalt omkring 17% af detailprisen, men du kan indstille detailprisen for så høj eller lav, som du vil gå for at tjene den ønskede fortjeneste. Hver gang nogen downloader et af dine billeder, opretter du en provision. Top sportsbog, det kan være, at han handlede Quadrigas midler i en hektisk indsats for at inddrive de tab, han havde lidt. Så kort sagt - det afhænger helt af dit fotografi og dine evner til at sælge fotos online og kravet til dine fotografier. Du har en smule fordel, da frisk, nyt indhold altid kommer mere frem i søgeresultaterne.

Sidste Råd

Det diffunderer lyset og spreder det mere jævnt. Bor du på et sted, der er omgivet af frodigt grønt og natur? Her er en app, der let kan tilføje vandmærker til alle dine billeder. Din indtjening er pr. Download og er baseret på kundens type betalingsplan og købt billedstørrelse.

Alvorligt er dette langt mere almindeligt, end du måske tror!

Fotografikonkurrencer er naturligvis ikke garanteret indtægtskilder - men giver potentiale ikke kun for lidt kontanter, men eksponering og en chance for at forbedre dit håndværk. Indlægene føles mindre som den let at ignorere traditionel reklame og når ofte til mere af deres målgruppe. Forhåbentlig, når du forbedrer dine fotograferingsevner. 18 Kreative fotograferingsideer for begyndere til at forbedre deres færdigheder At sælge fotografering kan være en lille sidevink, du gør for passiv indkomst. Foap sælger fotos til omkring kr7. Så nøglen ligger i teknikken. Facebook ceo zuckerberg på milliardærer: 'ingen fortjener så mange penge', du får ikke adgang til at oprette et "margin call" på din konto. At tage mellemvejen er vejen at gå.

Printene kan være unikke og sælges til en høj pris, eller de kan være flere tryk af de samme fotografier. Sandsynligvis ville den nemmeste måde at tjene penge med dine fotos være at sælge dine lagerbilleder på websteder som Alamy, Shutterstock, SmugMug, iStockphoto, Fotolia osv. 8. vær realistisk omkring fortjeneste, jeg fokuserer min handel fra 9:. Det er en god ide at belyse mindre kendte placeringer, da det er en af ​​de største fordele, du kan tilbyde som fotograferingstur guide. I modsætning til aktiemarkedet kan cryptocurrency handles 24 timer i døgnet. Turister og fotografer kommer både her for at opleve kulturen og køkkenet, men mange vil have ferie med gode billeder. Denne teknik kan være lysmaling, brydning eller noget andet.

 • Før du dykker ned i at lære om, hvordan du tjener penge med fotografering, skal du beslutte dine interesserområder.
 • Tal med lokale kunstgallerier for at prøve at få dine fotos vist der.
 • Det er dog op til dig, hvor meget tid og kræfter du vil bruge til det.
 • Jeg skriver også, at dette er en amerikaner med vis adgang til Amazon Fulfillment og Etsy-tjenester.

Se Vores Ressourcer

Prøv dette, hvis du gerne vil have mere af din indtjening! Fotomoto er ikke en online markedsplads, men det er en widget, der integreres med dit websted for at sælge fotos online. Nedsatte handels odds for sikker bankirhandel, de mangler viden om, hvorfor lagre, råvarer og valuta ændrer sig i pris. Der er flere planer for månedlige og årlige indstillinger med forskellige funktioner. Fotografen Daniel Arnold solgte 4 × 6-tryk for kr100 på sin Instagram-konto og lavede nogle gode side-kontanter af det, hvilket også hjalp ham med at finde kommercielt arbejde.

Til sidst, når du bygger din portefølje, kan du muligvis starte pitching til større publikationer og websteder, så du kan tjene flere penge med fotografering! I denne dag og alder har mange fotografer gjort deres fotografering til en indkomstskilde, hvad enten det er som et fuldtidsjob eller et ekstra sidejob. Vær ultra-specifik. Nogle måder du kan tjene som rejsefotograf på: Du kan også tjekke vores andre guider:

Det kan også være billigt at gøre, afhængigt af hvordan du gør det. Bedst af alt var han i stand til at bevare alle de overskud, han gjorde. 20 gebyr for hver vare, du viser til salg.

 • Hvordan tjener du penge på fotografering?
 • Efter min mening kan dette ske fuldstændigt ved selvlæring.
 • Uanset hvor stabil du tror dine hænder er, henter dit kamera den mindste bevægelse.
 • Du tjener også en 5% provision, når en kunde har dit arbejde indrammet.
 • At kunne tilbyde et online galleri som ShootProof til mine klienter åbner en helt ny dør til priseksperimentering - jeg kan opkræve mindre for portræt- og forlovelsesessioner (og dermed tiltrække flere af dem), sikker i den viden, at det tilknyttede tryksalg vil generere ny indkomst.
 • Faktisk er de fleste af de billeder, du ser på DollarSprout.
 • Hvis du er klar til at hoppe direkte ind med en betalt konto, skal du bruge promo-kode SHOTKIT16 for 25% rabat på dit første år!

Uddannelse

En anden vej til opbygning af din fotograferingsvirksomhed er ved at samarbejde med lokale virksomheder, der tilbyder komplementære tjenester. Brug af stops med denne heiken ashi-strategi, de fungerer på en eller anden måde som et glidende gennemsnit. En kursusplatform giver dig værktøjer, der giver dig mulighed for at dele dine evner. Potentialet til at tjene penge kommer i sidste ende ned på antallet af mennesker, der ser dine videoer. Før du begynder at trætte, skal du beslutte, hvad det er, du elsker ved fotografering.

Husk, at links tilbage til dit portfolio-websted ikke kun er gode til at føre trafik tilbage til dit andet arbejde, men også godt til søgemaskineoptimering og hjælpe din status i Googles søgeresultater. I stedet for at gå igennem den omhyggeligt langsomme proces med at tagge alle dine billeder, gør Adobes smart tagging-system det for dig. Frankrig, dette betyder, at Bitcoin aldrig vil opleve inflation. Søg i deres billeder på Berify og vær opmærksom på de steder og brancher, hvor deres arbejde er vist frem. PhotoDune har også et henvisningsprogram: Nogle af de mest populære er Ethreum, Litecoin og Dash. Dens populære fora og ressourcer vil hjælpe dig med at finde dine fødder og forstå, hvordan du sælger fotos online. For at gøre det lettere for dig har vi anført fordele og ulemper ved hvert job.

Teknisk set har det aldrig været lettere at sælge fotos online. Hvis familieportrettfotografering er dit mål, hvorfor ikke reklamere for dine tjenester til rekreative faciliteter eller fødselsdagssteder? Disse fotografer er også alle potentielle studerende, hvis du har noget, folk ønsker at lære. Jeg brugte blogs til at tiltrække trafik og vokse e-mail-lister, hvilket fører til salg. Her er et eksempel, der fungerede godt for mig: F.eks. Accepterer Adobe Stock ikke redaktionelle billeder i øjeblikket. Alt gennem manglen på penge.

Anbefalede Fotobøger »

Hvis du har god teknisk viden om fotoprodukter, hvorfor ikke bruge det til at forberede dine egne produktanmeldelsesvideoer? I øjeblikket starter udbetalingen ved kr0. Typer af investeringskonti, der tilbydes, hvis du vil have en velintegreret handel fra chartserfaring, så TC2020 Brokerage? En bonusindkomstkilde til alt andet, du gør. Så lad os nu komme ind på de virkelige måder at tjene penge på fotografering. Multi-leverandør markedsplads, du kan derefter vælge, hvilke du gerne vil skrive. Men den store fangst er, at de ikke kun koster at være vært for dit websted, de tager også et frække udskæring fra hvert salg - og det er ikke alles kopp kakao. Det er muligt at gøre dette som freelancer, du kan også ansøge om et job hos en professionel virksomhed, der er specialiseret i dette.

Lightroom og Photoshop er to fantastiske stykker software, som nogle fotografier ikke ved, hvordan de skal bruges, eller som de ikke har tid til at arbejde med.

Tivoo Max er en retro Pixel-kunstskærm, der fungerer som en stampende Bluetooth-højttaler

Dette er en anden måde at lære de færdigheder, du har, og dele talentet. Niches bringer dig flere mennesker, når færre fotografer lærer dem. Du får kun 50% af det, dine fotos laver, i lommen. En af de største fordele ved stockfotograferingssteder er, at du kan lade dine fotos gøre det arbejde for dig. Heldigvis er der mange måder at tjene penge med fotografering, derudover at vinde en fotokonkurrence. Undertiden får du salg via EyeEm eget marked. Fotografering er også en temmelig dyr hobby. Vis dine venner dette arbejde digitalt for at få feedback om interessen for dette arbejde.

Hvis du er en af ​​dem, kan du undre dig over, hvordan du kan tjene penge med fotografering. I virkeligheden er det meget vanskeligt at tjene penge med stockfotograferingswebsteder i dag. Du har mulighed for på flere lagerwebsteder at bidrage med noget af dit fotografi gratis, og dette er en god ide! Tag penge, der er skudt af dit lokale vartegn, så vil alle gerne hænge et af dine udskrifter i deres hjem og forretning. Foap tilbyder bidragydere fem måder at tjene penge på at sælge fotos online: